Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak Skopiować Zawodnika
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
nikanor
Jak w temacie chodzi mi o to, że mam zawodnika w drużynie narodowej a nei mam go w klubie. Jak zrobić by byłw obu.
Proszę o pomoc
Mani3k
CYTAT(nikanor @ Sep 2 2008, 15:20) *
Jak w temacie chodzi mi o to, że mam zawodnika w drużynie narodowej a nei mam go w klubie. Jak zrobić by byłw obu.
Proszę o pomoc

Edycja -> Zarejestruj piłkarza -> Drużyny klubowe (nie myl z "drużyny narodowe") -> szukasz zawodnika w reprezentacji i przenosisz do danego klubu.
Pozdrawiam
MaTi10
Wchodzisz w transfery,bierzesz reprezentacyjne i przenosisz z danej repry danego kolesia;]

Edit:Manio mnie wyprzedził.
nikanor
Proboje jak Manio ale jest jeden problem w narodowych ten zawodnik jest na "szaro" czyli nie da sie go przeniesc i jeszcze jedno jak przeniesie sie to bedzie w obu czy tylko przeniesie sie do klubu
Mani3k
CYTAT(nikanor @ Sep 2 2008, 15:50) *
Proboje jak Manio ale jest jeden problem w narodowych ten zawodnik jest na "szaro" czyli nie da sie go przeniesc i jeszcze jedno jak przeniesie sie to bedzie w obu czy tylko przeniesie sie do klubu

1. Jest na szaro ponieważ masz już go zarejestrowanego w jakimś klubie i dlatego nie możesz go przenieść... w tej sytuacji musisz wybrać DRUŻYNY KLUBOWE i znaleść go w danej druzynie i przenieść do tej w ktorej chcesz aby był.
2. Będzie w reprezentacji i w klubie.
Ogród
CYTAT(Mani3k @ Sep 2 2008, 15:54) *
1. Jest na szaro ponieważ masz już go zarejestrowanego w jakimś klubie i dlatego nie możesz go przenieść... w tej sytuacji musisz wybrać DRUŻYNY KLUBOWE i znaleść go w danej druzynie i przenieść do tej w ktorej chcesz aby był.

Czyli trzeba przeszukać wszystkie kluby,żeby go znaleźć?
Jamnik
Nie prościej będzie Pes Fan Editorem ?
Ogród
CYTAT(Jamnik @ Oct 5 2008, 20:23) *
Nie prościej będzie Pes Fan Editorem ?

Dziękuję Jamnik.Ściągnąłem sobie ten programik i zrobiłem co chciałem.

Tylko,że przed tym jak dodałem do klubu, do którego chciałem dodać, przeze mnie stworzonego zawodnika to w info o nim( w PES Editor) nie było nic napisane o klubie w jakim jest zarejestrowany.Czyli wygląda na to,że w żadnym nie był.To by przeczyło temu co napisał Mani3k

Po wcześniejszym File - Open(automatycznie zrobionym przez program) - otwieramy to co ( w moim przypadku się pokazało) widzimy.Po otwarciu pokazują się między innymi 3 "kolumny"(jak zwał tak zwał:E).Ja korzystałem z tej środkowej i tej z prawej strony.W jednej wyszukałem Polskę(narodowość przeze mnie stworzonego zawodnika) a w drugiej Real Madryt(klub w którym chciałęm aby grał).Wyszukawszy mojego gracza w Polsce przytrzymałem zawodnika LPM(lewy przycisk myszy) i przeniosłem na puste pole(Empty) do Realu Madryt.Potem jeszcze klikam w File - Save,żeby zapisało zmiany.Odpalam PES'a 6 i mój gracz występuje w Reprezentacji Polski oraz w Realu Madryt.
Udało mi się to dzięki programowi PESFan Editor 6.0.6 ,który dostępny jest w dziale download na issonline.pl - http://download.issonline.pl/index.php?act=view&id=740
No,ale gdyby nie podpowiedź Jamnik'a to bym na ten programik nie wpadł.
joł men

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.