Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowe Piłki
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Problemy z edycją
Pentaculum
Cześć. Chciałbym mieć w moim Pesie oznaczonym liczbą 2008 nowe piłki, tj. Adidas Finale oraz piłki Nike do poszczególnych lig, przy czym najbardziej zależy mi na tej z ligi hiszpańskiej, wraz z jej wersją hi-vis. Nadmienię, iż mam najnowszego kitservera. Nie jest również tak, że sam nic nie próbowałem. Mam Evolution Patch II i poprzez GGS próbowałem podmienić piłki w cv_1.img w stylu podmiany butów, ale skończyło się na tym, iż piłka była "poprzestawiana", tj. wzór nie był odpowiednim wzorem, a pomieszanym zbiorowiskiem łat. Pewnym ja, że robię coś źle, wszak nie wiem, o co chodzi z rzeczami typu mdl, czy coś w ten deseń. Próbowałem zapytać p@blo, lecz ten lubuje się tylko w PESie6.

Oto piłki, na których mi zależy (są one wzięte z tematu o PESie6, mnie interesuje PES2008, lecz tematu o piłkach do niego nie spotkałem):

Jeśli ktoś mógłby poinstruować mnie, jak zainstalować wyżej wymienione piłki przez GGS, pomóc w stworzeniu odpowiedniego folderu do GDB kitservera, lub po prostu pomóc - to bardzo dziękuję.
Credt
Przede wszystkim musisz mieć piłki dedykowane pod kitserver do PESa 2008. Bardzo wątpliwe, że te z PESa 6 zadziałają. Całą masę piłek możesz ściągnąć stąd:
LINK
Później po prostu wrzucasz pobrane BINy do folderu "balls" (w GDB kitservera). Ponoć potrzebny jest map - ja go nie posiadam, a piłki działają wyśmienicie.
Później na ekranie wyboru strojów (domyślnie kitserver jest ustawiony właśnie na kitsy) klikasz Num3, przełączając się pomiędzy strojami, stadionami (jeśli masz jakieś wrzucone) i właśnie piłkami. Później już tylko klawisze 0 i 9 i wybór piłki (po nazwie, nie ma podglądu).
Myślę, że wszystko smile.gif Jak coś, wal śmiało.

EDIT:
Proszę, tu masz piłki, o które prosiłeś:
LINK
Paczka waży nieco ponad 6 MB, ponieważ zawarłem tam piłki ze swojej "kolekcji". Są tam Adidas Finale (kilka, gdyż nie miałem pojęcia, która z nich jest tą, którą chcesz, nie rozpoznaję po nazwach biggrin.gif ) oraz Nike T90 Omni Laser (jak wyżej - wśród nich są te, których poszukujesz + kilkanaście innych).
Poprzedni link może posłużyć na przyszłość smile.gif
Jakby się coś w tej paczce nie zgadzało, to krzycz wink.gif
Pentaculum
Jesteś wielki. Dziękuję bardzo. Teraz mam nawet więcej piłek, niż chciałem mieć i wszystko wyśmienicie działa bez mapa. Dziękuję Ci bardzo! Przy okazji polecam każdemu tę paczkę - wiele nowych piłek - a wystarczy wkleić je do folderu balls!
Credt
Żaden problem, cieszę się, że mogłem pomóc smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.