Radarek
Mar 23 2005, 11:09
Nie spotkalem sie jeszcze z tym problemem na forum.
Zainstalowalem patch wolf i w grze mam wszystkie sklady ok. Ale jak gram online to dalej mam te dziwne nazwy zespolow (np w lidze angielskiej) takj akby sie nic nie zmienilo. Nie wiem czy to tylko nazwy zespolow czy tez zawodnicy w grze online sa po staremu ale wolalbym zeby w online nazwy zespolow tez byly takie jak w normalnych meczach. Jak sobie z tym poradzic?
ja jak gram w sieci(Lan) to tez mam stare składy..dotyczy to i klubòw i reprezentacji,gdzie powołałem sobie paru zawodnikòw....podczas gru online mam wszystko po staremu.
jak chcesz miec aktualne sklady w online to zainstaluj najnowszy pes online
Radarek
Mar 23 2005, 12:08
| QUOTE |
| jak chcesz miec aktualne sklady w online to zainstaluj najnowszy pes online |
tzn? chodzi ci o ten program ulatwiajacy granie po necie? hm.. mysle ze to nie powinno miec znaczenia w grze przez siec...
drako1
Mar 23 2005, 14:37
www.Pes4Launcher.co.uk
ściagnij sobie jest tam polski pokoj .
Wybierasz sobie tam roster file na pesonline 2005 i masz aktualne sklady!!!!
Radarek: pytasz sie o cos, dostajesz odpowiedz i nawet nie sprawdzasz czy to prawda.
Rada: nie pytaj wiecej...
Radarek
Mar 25 2005, 14:28
| QUOTE |
Radarek: pytasz sie o cos, dostajesz odpowiedz i nawet nie sprawdzasz czy to prawda.
Rada: nie pytaj wiecej... |
Stary wyluzuj. Napisalem to zaraz po przeczytaniu odpowiedzi. Fakt nie sprawdzilem tego, ale nie napisalem ze tak nie zrobie. Po prostu dziwi mnie fakt, ze w grze sklady sa ok, a w online stare sklady (skad je pes bierze?). Logicznie myslac powinien byc sposob, zeby te sklady zawsze byly dobre, a nie tylo przy grze off-line. A podany sposob wyprobuje zaraz po swietach jak wroce na akademiki
.
Radarek
Apr 6 2005, 13:59
| QUOTE |
www.Pes4Launcher.co.uk
ściagnij sobie jest tam polski pokoj .
Wybierasz sobie tam roster file na pesonline 2005 i masz aktualne sklady!!!! |
probowalem i nie dziala:( mam postawiony serwer pes4launcher, lacze sie z kolega, oboje wybieramy ten sam roster file i dalej mamy stare nazwy klubow i sklady :/
jest ktos w stanie pomoc?
moze cos zle instaluje wolfa czy co?
OMG... w online nie ma jak narazie takiego patcha co poprawia nazwy druzyn... tylko zawodnicy sa prawdziwi!!
Radarek
Apr 6 2005, 14:10
| QUOTE |
| OMG... w online nie ma jak narazie takiego patcha co poprawia nazwy druzyn... tylko zawodnicy sa prawdziwi!! |
hm to czemu mi nikt tego nie powiedzial?? :> czyli rozumiem tylko ze same nazwy klubow sa zle tak? ale nazwiska sa poprawne mam nadzieje?
| QUOTE |
| QUOTE | | OMG... w online nie ma jak narazie takiego patcha co poprawia nazwy druzyn... tylko zawodnicy sa prawdziwi!! |
hm to czemu mi nikt tego nie powiedzial?? :> czyli rozumiem tylko ze same nazwy klubow sa zle tak? ale nazwiska sa poprawne mam nadzieje?  |
ta
patryk89
Apr 6 2005, 19:00
mam problem!!!!! mam pesa ale pirata i chcialbym grac w necie!!co mam zrobic zeby muc grac???Prosze pomuszcie mi!!!!
| QUOTE |
| mam problem!!!!! mam pesa ale pirata i chcialbym grac w necie!!co mam zrobic zeby muc grac???Prosze pomuszcie mi!!!! |
To nie tutaj
Tylko : TU
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.