Pomoc - Szukaj - U篡tkownicy - Kalendarz
Pe軟a wersja: Przerobka W這sow Do Twarzy...
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit
gryfny
Mam pytanie czy jest jakas mozliwosc aby gotowa twarz dopasowac do w這sow z innej twarzy. Gdy teraz mixuje niektore twarze z w這sami to wiadomo... czasem zawodnik ma czo這 do po這wy g這wy albo przerwe miedzy w這sami a czo貫m. I mam pytanie czy istanieje jakis program w ktoprym mog豚ym poprawic i dostosowac w這sy do danej twarzy?? Ewentualnie moze ktos na forum podja� by sie takiego zadania dla mnie?? Z gory thx
naczelnik5
otwierasz model wlosow w Oedicie i tam mozesz je przesuwac w gore i w dol smile.gif tylko pamietaj zeby zrobic kopie , i ja edytowac w oedicie smile.gif bo takto oryginalnemu wlascicielowi tez sie fryzurka obnizy/pojdzie w gore
gryfny
Spoko. Dzieki za rade ale mi nie chodzi o twarze i w這sy w grze ale stworzone przez facemaker闚 biggrin.gif A tych w Oedit przeobic nie potrafie. Dlatego moze jest jakis inny sposob zeby z豉czyc w這sy i twarz roznych facemakerow tak zeby idealnie pasowa造??
naczelnik5
no tez wlasnie pisze ci jak edytowac wlosy stworzone przez facemakerow , Oedit to chyab jedyny sposob , przynajmniej ja innego nie znam , wiec radze zapoznac sie z dzialaniem oedita smile.gif
gryfny
Heh.. tylko ciezko cokolwiek na temat oedita znalezc... jak wogole gotowe wlosy otworzyc w tym programie??
naczelnik5
wlosy otwiera sie tak samo jak twarze , sciagasz Oedit i POC 3.0 ( PES/Oedit Converter v3.0) otwierasz POC bierzesz Options--> Oedit patch ( klikasz) teraz wybierasz plik uruchmiajacy Oedit i klikasz Otw鏎z , tym sposobem Oedit jest gotowy do uzycia smile.gif teraz otwierasz POC i klikasz ikonke otwartego folderu przy napisie 'PES 4 bin file': teraz wyszukujesz model (bin) twarzy badz w這sow ktore chcesz otowrzyc w oedicie jak juz znjdziesz klikasz 'otworz' ponizej pojawi ci sie sciezka do bina na twoim dysku . kilkasz przycisk ponizej czyli 'PES --> Oedit' i tym sposobem model twarzy lub wlosow otwiera ci sie w oedicie smile.gif teraz juz wszystko w twoich rekach , jesli chodzi o wlosy klikasz 'select' i zaznaczasz model kotry ci sie otworzyl( te kropki krfeski) tak aby wszystkie byly czerwone , nastepnie klikasz 'move' i myszka mozesz przesuwac model wlosow w lewo prawo w gore badz w dol jak potrzebujesz , np. jesli wlosy zawodnika sa za wysoko przeciagasz je na dol , zapisujesz ( najpierw w okienku Oedita ; file > save , a zaraz potem w okienku POC klikajac PES <-- Oedit ) pamietaj zeby poi towarciu oedita nie zamykac okienka POC bo potrzebne bedzie do zapisania i "wsadzenia" wyedytowanego modelu do pesa , myslae ze jasno to opisalem smile.gif
To jest wersja lo-fi g堯wnej zawarto軼i. Aby zobaczy� pe軟� wersj� z wi瘯sz� zawarto軼i�, obrazkami i formatowaniem prosz� kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.