Mam nadzieję, że jakiś zaprawiony w bojach PESowiec raczy namazać kilka zdań w odpowiedzi na mojego posta.
Otóż ściągnąłem rzeczonego patcha. W opisie jego było o piłkach, butach, strojach, bo te rzeczy mnie interesują - mówiąc kolokwialnie w dupie mam bandy czy inne tablice. Postępowałem wedle instrukcji i po odpaleniu gry działają tylko stroje. Przy wyborze piłek mam wprawdzie nazwy nowych, acz wyświetlana i tak są stare. Z butami nic się nie zmieniło, a kpiowałem wszystko z np. cv_0.img do cv_0.img i tak dalej. Mam wrażenie, że wszystko ściągnąłem, a nie potrafię tego wgrać.
Jako że z kitserverem do PESa 6 byłem za pan brat, nasunęła mi się pewna myśl. Otóż gdy otwieram folder GDB w folderze kitserver jest tam folder uni (i tylko on), a więc ten odpowiadający za stroje - to co akurat działa i wygląda na to, że działa tak jak w PES 6. Folderów balls, boots nie ma i pewnie założenie ich, jak zgaduję, nic nie da, bo kitserver nie supportuje piłek i butów.
Mógłaby mi zatem jakaś mądra głowa pwoiedzieć, jak wyciągnać z EPII tyle, ile się da (chodzi mi głównie o buty i piłki.
Dzięki, salut!