Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Afs Explorer 3.7
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Tools
adamgala
Mam problem a mianowicie jak posługiwać sie tym programem bo nie odnajduje mi on plików afs??? dlaczego moze musze miec plyte w napedzie
MakssPl
Przy wybieraniu musisz zaznaczyć ze ma być "all files"
jaro
a ja nie moge pobrac Afs Exploer 3.7 jak wchodzie zeby pobrac to pisze ze nie ma strony!!

moze ma ktos link do tego

pomuzcie!!!
.:KUNA:.
poczekaj zaraz naprawie to w donaload;p Trza bylo kliknac broken link

JUZ
tociu
Cytat(..::Igor::.. @ Nov 5 2007, 20:18:40) *
poczekaj zaraz naprawie to w donaload;p Trza bylo kliknac broken link

JUZ

Witam, ja rowniez nie moge pobrac tegoz programu, poniewaz wyskakuje mi blad: plik zostal usuniety z serwera smile.gif prosze o pomoc
moro444
A ja mam problem taki że jak juz zaimportuje plik np. bundeslige to jak go zapisac??? Bo nie wiem gdzie to sie zapisuje ;(
Pomóżcie

Bary93
no własnie ... ja wszystko robie ok. tylko nie wiem jak to zapisać żeby dany patch mi działał... mogłby ktoś mi to wytłumaczyć? gubie sie w chwili gdy mam już wrzucony plik do środka... czy ja to mam w danym folderze wrzucić czy byle gdzie... mogłby ktoś powiedzieć co robić dalej? z góry dzieki ;]
KKSFan
uuuu dawno mnie tu nie było tongue.gif i mam pytanko ? Czy jest jakiś inny program żeby szybciej dodać patcha? bo AFS to w ch... czasu dry.gif Prosze o odp Pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.