Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 3 Of Na Ps2 Poszukiwany
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 3
karol_pomarancza
Poszukuję OFa do PESa 3 na PS2, nie chodzi mi o jakiegoś aktualnego OFa tylko o takiego, który zmienia nazwiska i nazwy drużyn na prawidłowe, nie mam dość czasu na to by się z tym bawić w edit mode i samemu zmieniać... wiem, że gra jest dość stara i pewnie ciężko będzie gdzieś to z niuchać ale może któryś z userów forum posiada takowego OFa, z góry dzięki, pozdrawiam smile.gif
error
Ja nie posiadam ale mogę ci zrobić coś takiego tongue.gif . Tylko mam jedno pytanko czy taki OF do PES3 na konsole może być z PESa 3 na peceta???? huh.gif

To co wiecie czy może byc of z peceta na konsole??
karol_pomarancza
z pc na ps2 nie podejdzie, chyba ze są istnieją jakieś progsy do konwertowania OFów, ale na te temat nie mam zielonego pojęcia, nie wiem też czy w ogóle takie progsy istnieją ;p
error
Pracuje tongue.gif
error
No i skończyłem a to moja stronka http://tiger12.za.pl tam znajdziecie ten of i inne moje prace

TIGER12 OF MAKER

PS. Sorki za post pod postem i aha na razie znajduje sie na stronce tylko ten option file al zbiegiem czasu będzie coraz więcej

POZDRO
crash5
Cytat(karol_pomarancza @ Aug 28 2007, 11:55:05) [snapback]179034[/snapback]
z pc na ps2 nie podejdzie, chyba ze są istnieją jakieś progsy do konwertowania OFów, ale na te temat nie mam zielonego pojęcia, nie wiem też czy w ogóle takie progsy istnieją ;p

Może byś podziękował Durniu jeden! mad.gif
Czarny
Może ktoś ma OF z aktualnymi składami do PES3 PC?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.