Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Reklamacja Meczu Mscicielem1
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
Barti_
Gralem mecz z Mscicielem1(moj nick w rankingu to Barti), okolo 25-30 minuty przy stanie 0-0 wyszedl z gry tlumaczac sie na gg, ze to jego siostra mu przeszkodzila. Powiedzialem, ze nie ma problemu i mozemy zagrac od nowa. Gralismy normalnie do jakiegos czasu, ale przy stanie 2-0 dla mnie zaczal notorycznie wchodzic do menu formacja i wracac znow do meczu. Przy stanie 3-0 okolo 85 minuty wyszedl z gry calkowicie, wtedy na gg nie odpowiadal. Zglosilem wynik 6-0, zgodnie z regulaminem powinny mi przyslugiwac 3 bramki. Dzis w koncu odezwal sie na gg i twierdzi, ze wygral 7-0 w powtorce, co jest kompletna bzdura, pozniej zaproponowalby, ze obnizy wynik do 5-0 i taki zglosimy, nastepnie chcial, aby zapomniec o tych meczach i zagrac od nowa. Teraz zmienil wersje, ze byly lagi i OOS i moi zawodnicy nie ruszali sie. Oczywiscie jest to nieprawda, bo OOS mignelo kilka razy, a mecz byl przeprowadzony praktycznie bez lagow. Potwierdzil on wynik 3-0 i wymaga, abym ja potwierdzil jego rzekome zwyciestwo 7-0.
Aros
Mściciel został zbanowany. Postanowiłem nie wpisywać wyniku. Sprawa zamknięta. Gdybyś podał ekipy, to bym wpisał.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.