Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jakie Korki Kupic ?
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
Stron: 1, 2, 3
Jacek1
Większośc z Was napewno gra w piłke w jakimś klubie i każdy ma jakąs ulubioną marke korków datego prosze Was abyście mi doradzili co wybrac ponieważ mam dylemat. Miałem już kilka par korków z których zadowolony do końca nie jestem i teraz chciałbym wybrać jak najlepsze ale też niezadrogie tak powyżej 300 zł może troche mniej. Jak narazie zastanawiam sie nad którymiś z tych :

NIKE MERCURIAL VAPOR II FG -- 290zł
IPB Image

AIR LEGEND FG -- 349zł
IPB Image

NIKE AIR ZOOM TOTAL 90 III FG -- 289zł lub 299zł
IPB Image

MIZUNO NEO GRADO -- 300zł
IPB Image

PREDATOR PULSE TRX FG -- 289zł
IPB Image

ADIDAS +PREDATOR ABSOLION TRX FG -- 325zł
IPB Image

ADIDAS PREDATOR PULSE XTRX SG tutaj mogly by być lanki ale niemoge nigdzie znaleźć
IPB Image

PREDATOR + ABSOLUTE THG -- 329zł
IPB Image

Adidas +F50.6 TUNIT -- 369 zł komplet wraz z 3 rodzajami kołków
Jezeli ktos gra w takich korkach niech napisze czy są wytrzymałe czy nie bo jakoś nie mam przekonania a może sie myle
IPB Image

Prosze też podawać swoje propozycje będe miał może wiekszy wybór heh
A co do pozycji to gram przeważnie na obronie ale zdaży sie też i nieraz pozycja pomocnika
kostek
Obecnie gram w tym obuwiu i jestem zadowolony. Buty jakościowo bardzo dobre a i cena niezbyt wygórowana - maksymalnie 350 zł.
Przemek23
Ja napoczątku grałem w tych korkach, a obecnie gram w tych i jestem z obu par zadowolony.Jeśli chodzi o cene to za te pierwsze tak jak i za drugie zapłciłem 229 zł.
norek
QUOTE(Jacek1 @ Mar 25 2007, 22:12:58) [snapback]133944[/snapback]

Większośc z Was napewno gra w piłke w jakimś klubie i każdy ma jakąs ulubioną marke korków datego prosze Was abyście mi doradzili co wybrac ponieważ mam dylemat. Miałem już kilka par korków z których zadowolony do końca nie jestem i teraz chciałbym wybrać jak najlepsze ale też niezadrogie tak powyżej 300 zł może troche mniej. Jak narazie zastanawiam sie nad którymiś z tych :
NIKE MERCURIAL VAPOR II FG
IPB Image

Duzo wplyw na typ obuwia ma pozycja na ktorej grasz. Na bramke polecalbym Ci ktorys z modeli puma gdyz sa to buty bardzo wygodne a zarazem bardzo wytrzymale.
Co do linii pomoc obrona polecalbym model butow adidasa z serii predator lub nike legends. Buty rowniez solidnie wykonane jednakze przystosoowane do czestszego kontaktu z pilka.
Napastnik...tutaj proponowalbym cos lekkiego....nike mercurial vapor.
Osobiscie grywalem w legendsach lub predatorach. Z tych piewrszych bylem srednio zadowolony natomiast model adidasa jest wrecz genialny.
tadzik_666
Ja ostatnimi czasy gram w tych Adasiach.Dla mnie są tak zajebiste że mam i ch 2 pary.Jedną niebieską do klubu a drugą tą czarną na treningi ew. na podwórku popykać.
Bartolek
Ja gram na codzien w TYCH korkach sa bardzi dobre i wygodne.
bobex77
Ja grywalem w nike legends a obecnie adidas predator
Osobiscie z obydwu bylem, jestem zadowolony wiec powyzsze modele moge Ci polecic wink.gif
czarek
kup sobie Adidas World - Cup, wytrzymałe, miałem 2,5 roku, teraz zmowu je biore, cena: 250 max
jestin
QUOTE(czarek @ Mar 26 2007, 00:00:21) [snapback]133960[/snapback]

kup sobie Adidas World - Cup, wytrzymałe, miałem 2,5 roku, teraz zmowu je biore, cena: 250 max

tak tylko ze prawdziwe Adidas World - Cup kosztują ok 500 a te co ty mówisz wyglądają tak samo ale róznica jest w skórze wiem bo dostałem je od kolegi który siedzi w angli cheba ze masz rozmiar 46 do 50 to moze uda ci sie kupic za ta cene.
czarek
no wiem, że jest różnica, ale miec 2,5 roku czasu buty, to jest coś. a jeśli noga już nie rośnie to tym bardziej
wkurzają mnie kolesie, którzy dla szpanu kupują buty na pół roku 300 - 500 zł. nie każdy ma tyle forsy, by co runde buty kupywac. te world cupy to które miałem i które będe miał to moje jedyne buty ze sklepu, bo resztę kupuję ode seniorów z mojego miasta. Jeden z nich ma za 70 zł do sprzedania stare R9 a mi nie zależy na szpanie, tylko na tym, by buty były jak nadłużej, a on w nich grał właśnie pół roku i kupił je w sklepie za 350 a sprzedaje za 5 razy mniejszą cenę. dzięki takiemu "czemuś" można odłożyc nieco kasy i kupic cos przydatnego np do kompa czy co innego
Jacek1
mi również niezależy na szpanie tylko na tym aby korki były wygodne i jak najdlużej sie trzymały a nie tak jak te co ostatnio kupilem Nike w których zagrałem 4 mecze i w jednym z nich odkleiła sie podeszfa
było to cos takiego tylko ze kolor czrno złoty
IPB Image

z tych co podałem większość jest ze skóry na samym pocatku miałem kupić Nike Legend no ale niezdązyłem bo chciałem czarno białe a teraz takie są drogie ok 390 zł tak więc moge kupic czrno złote ale jakos mi niepodchodzą . Tak więc licze ze jeszcze coś doradzicie. A pozatym to wydaje mi sie ze te Mizuna sa jedna z konkretniejszych propozycji chociaz moge sie mylic
wali-góra
ja gram osobiście w cracovii i mam dwie pary nie ja wydaje kase wiec wiesz...
pierwszy model to jest ten bardzo lekkie są i fajnie się w nich drybluje w nich najczęściej gram:
http://i9.ebayimg.com/03/i/000/94/cf/d118_1.JPG
drugie to są te jak strzelam wolne albo wrzucam to są wręcz do tego stworzone:
http://i9.ebayimg.com/03/i/000/94/cf/d118_1.JPG
JuveR
Obecnie gram w TYCH butach, jestem z niech zadowolony. Polecam !!! Cena ok. 240zl Choc tak jak powiedzial norek zalezy na jakiej pozycji grasz .

PS. Ostatnio mialem korki Adidas PREDATOR + ABSOLUTE THG i tez nie byly zle
Jacek1
mam nadzieje ze ktos cos jeszcze napisze i odpowie na to pytanie dotyczace tych korkow Adidasa Tunit
Jezeli ktos gra w takich korkach niech napisze czy są wytrzymałe czy nie bo jakoś nie mam przekonania a może sie myle
olo
ja gram w predatorach i mnie tez gra sie w nich znakomicie, porownujac do nike to w kwestji butow adidas ma przewage, no ale zalezy od gustu...
w tunitach gra moj kolega i tez nie narzeka ale osobiscie polecam predatorki
lewusek
Ja gram w nike tych bialo zlotych od Ronaldinho sa swietne do dryblingu i rzutow wolnych smile.gif Cena:265zł biggrin.gif Wedlug mnie niezbyt drogie smile.gif
Pozdro tongue.gif
Tomak
QUOTE(lewusek @ Mar 27 2007, 20:04:42) [snapback]134280[/snapback]

Cena:265zł biggrin.gif Wedlug mnie niezbyt drogie smile.gif

Pewnie, że niezbyt drogie, bo to repliki ;p
Jacek1
najprawdopodobniej zdecyduje sie na jakis model Predatorow ale jeszcze niejestem do konca pewien biggrin.gif
Jacek1
a jak mysliciektora firma jest lepsza pod wzgledem wytrzymalosci butow wogule jak mozecie to napiszcze plusy i minusy
szolpas
Według mnie najbardziej wytrzymałe są buty firmy Adidas napewno wytrzymalsze niż Nike ja osobiście pykam w Diadorach tongue.gif pozdro
Rossinho
Ja gram aktualnie w Nike Total 90 Supremacy (czarne/złote/siwe) i bardzo je każdemu polecam. Jeśli ktoś ma niezłego powera z daleka a do tego niezły drybling to te buty są dla niego stworzone biggrin.gif
Qbeks
Polecam butki firmy Adidas biggrin.gif Mialem kiedys jedna pare z 3 lata i byly tylko troche przetarte. W koncu z nich wyroslem i sprzedalem biggrin.gif A obecnie gram w tych butach:
IPB Image
jestin
QUOTE(Qbeks @ Apr 1 2007, 16:54:25) [snapback]135394[/snapback]

Polecam butki firmy Adidas biggrin.gif Mialem kiedys jedna pare z 3 lata i byly tylko troche przetarte. W koncu z nich wyroslem i sprzedalem biggrin.gif A obecnie gram w tych butach:
IPB Image

To chyba nowy model adidasa az boje sie zapytac o cenne na nasze polskie zarobki to chyba za drogie
Qbeks
No cholernie... Musialem na nie zbierac pol roku wink.gif
OskaR
Ja polecam Ci te korki naprawde przeszły moje najsmielsze oczekiwania gram w nich jakies 2 lata i sa w super stanie biggrin.gif
WMM
QUOTE(Qbeks @ Apr 2 2007, 01:54:25) [snapback]135394[/snapback]

IPB Image

Miałem takie cacka 2 razy. To najnowszy model Adichasz Fjucier. Polecam !!!
Szkoda tylko że cena niedostępna dla wszystkich sad.gif
E 9
Hmmm to moze ja o cos zapytam ;p...koncze sezon zmieniam klub nio i butow potrzebuje nowych bo Talarie mi sie bo 7 miesiacach porwaly ;/ (ostatni raz kupilem nike )a adidas f 50 mamtakie tylko ze z metalowymi wciskanymi wkretami i zgubilem niedawno 3 wkrety(jebane boisko boczne w Suwalkach ;/) i nikt nie ma do sprzedania.Wiec sprzdalem talarie za 100 zl laugh.gif i postanowilem kupic cos nowego na dluzej.Co byscie proponowali tak do 350 zł???Adidas,Diadora,Puma???Piszcie rolleyes.gif

Sry za odswiezenie tematu ale taka potrzeba biggrin.gif
kostek

Bodajże 360 zł dałem. Służą bardzo dobrze. Wygodne, jak na Adidas to stosunkowe lekkie. Polecam. :]
ComeBack
Cytat(E 9 @ May 26 2007, 23:24:27) [snapback]150013[/snapback]
Hmmm to moze ja o cos zapytam ;p...koncze sezon zmieniam klub nio i butow potrzebuje nowych bo Talarie mi sie bo 7 miesiacach porwaly ;/ (ostatni raz kupilem nike )a adidas f 50 mamtakie tylko ze z metalowymi wciskanymi wkretami i zgubilem niedawno 3 wkrety(jebane boisko boczne w Suwalkach ;/) i nikt nie ma do sprzedania.Wiec sprzdalem talarie za 100 zl laugh.gif i postanowilem kupic cos nowego na dluzej.Co byscie proponowali tak do 350 zł???Adidas,Diadora,Puma???Piszcie rolleyes.gif
Sry za odswiezenie tematu ale taka potrzeba biggrin.gif

Jak ja zmienilem klub to spytali mnie w jakich che grac butach.. unsure.gif
POZDRAWIAM;)
kraski
bym ci polecił te :

są zarąbiście wygodne
tomek828

a ja polecam te korki, kosztuja 349zl
sa bardzo wygodne i doskonale dopasowuja sie do stopy, no i pozatym sa dosc lekkie biggrin.gif

polecam
lukasso
Taa te pumy sa fantastyczne
gralem w nich przez wiele lat i nie zaluje
wink.gif
bilak
RBK bym nie polecał to piłki nożnej raczej do koszykowki

Puma-super firma , swietne buty

Ja ze swojego doswiadczenia moglbym polecic buty Lotto , mało kto zna tą firme bo w Polsce juz chyba wycofala produkcje, fajnie sie nimi gra,dlugo trzymaja

289,00 zł

ja bym wybral albo Lotto albo Puma
KKSFan
Nike Mercurial Vapor II- obecnie w takich pykam, są bardzo lekkie i wygodne, znakomicie się prowadzi piłkę

POLECAM cena 379zł
Simon
ja kupilem 2 lata temu adidas predator mania (czerwono czarne). za 399zl. teraz na nich nie widac sladu uzytkowania (no korki mi sie troche starly ale jeszcze pogram bo nowy komplet oryginalnych kosztuje 60zl laugh.gif ). polecam te buty. bardzo wygodne. swietnie czuje sie w nich pilke.

jesli mialbym kupowac teraz korki to kupilbym predator pulse np te http://www.allegro.pl/item221999946_buty_a...roz_43_1_3.html
Adex
W swojej 8-letniej karierze troszke koreczkow rozwalilem tongue.gif wiec wipisze te w ktorych mialem okazje grac wink.gif
1. Diadora (modelu nie pamietam ;P) - srednio wygodne, dosyc wytrzymale - 2 lata
2.Nike T90 III - wygodne,dobre na mocny strzal, idealne dla obroncy, wytrzymaly 1,5 roku
3.Nike Tiempo Legend - wygodne, dobre prowadzenie pily, swietne do flip-flapa, wytrzymaly 2 lata
4.Nike Pace Vapor - -------------------||----------------------, po 2 miesiacach sie rozlecialy
5.Nike Mercurial Vapor III - Co tu duzo pisac ? Zajebiste buty ! Lekkie,swietne do wszystkiego , wytrzymaly 1,5 roku
6.Puma V3.06 - super prowadzenie i drybling, nie da sie w nich mocno kopnac, ciezko sie czysci tongue.gif mam je pol roku i narazie nic ;P

Podsumowujac :
Wedlug mnie najlepsze z tych bucikow to Nike MVIII, najlepsze we wszystkim wink.gif dlatego tez zamowilem nastepne tym razem z metalowymi koreczkami wink.gif
Kowalek
Ja najbardziej sobie cenie Nike Vapor

Nie polecam pum kupiłem jescze za czasów tramparzy za 299zł i grałem tylko jedną rundę.
Potem miałem Lotto sezon,Umbro 1,5 sezonu ale zmieniłem bo mi sie inne bardziej podobaly a nie ze wzgledu na zniszczenie,Zaczełem od tego momentu grywac w 2 rodzajach wkretach i lankach wiec: Nike Legend Biało-czerwone lanki i Adidas World Cup Wktęty 2 sezony I wreszcie Vapor II wkręty i III lanki gra sie super są super wytrzymałe kolega mi kupił je w Angli z prawdziwej skory .Gram w nich juz troche czasu i sie nie psują.

Vapory to najlepsze buty jak dla piłkarzy ceniących sobie szybkość precyzje drybling.
zyga
To nie buty grają. smile.gif
Bartolomeus
Dla mnie najlepsze korki jakie miałem to Mercuriale,miałem już 2 pary i poprostu sa idealne dla mnie!Polecam

teraz gram w białych laserach ale to dlatego że poprostu mercuriale wyszły z mody!

Jeżeli zależy ci na dokładności to radze właśnie NIKE T90 LASER ale jeżeli jesteś skrzydlowym albo napastnikiem to wybierz MERCURIALE!

PS.ADEX masz podobny gust do mnie,widze że lecisz na Nike laugh.gif
Tomak
Cytat(Bartolomeus @ Oct 15 2007, 23:02:10) [snapback]191034[/snapback]
teraz gram w białych laserach ale to dlatego że poprostu mercuriale wyszły z mody!

lawl, człeku, to jest piłka nożna a nie wybieg i rewia mody. Dla panienek nie ma miejsca w piłce.
InOx
Polecam te, nie kupicie ich w sklepie za mniej niz 700 zl

http://www.prodirectsoccer.com/prodinfo.as...=2&BRAND=14
http://www.soccer.com/IWCatProductPage.pro...oduct_Id=271344

Technologia Touch Control
Materiał: skóra z Kangura
W identycznym modelu gra m.in Michael Owen.
Sa warte $199.99 Oddam w dobre rece za 300 zl
Bartolomeus
Cytat(Tomak @ Oct 16 2007, 07:41:57) [snapback]191042[/snapback]
lawl, człeku, to jest piłka nożna a nie wybieg i rewia mody. Dla panienek nie ma miejsca w piłce.

Po pierwsze to był lekki żart a po drugie miałem już dwie pary Mercuriali i chciałem spróbować Laserów a w nich gra podono 20% wszystkich piłkarzy PREMIERSHIP!
A zdanie że wyszły z mody nie było dosłowne dry.gif
OskaR
Cytat(Bartolomeus @ Oct 15 2007, 23:02:10) [snapback]191034[/snapback]
Jeżeli zależy ci na dokładności to radze właśnie NIKE T90 LASER ale jeżeli jesteś skrzydlowym albo napastnikiem to wybierz MERCURIALE!

Bujda ! Jezeli zalezy ci na dokladnosci to zainwestuj w Nike Air Legend, badz w Predatory.
Ja mialem Predatory i przerzucielem sie na Lasery. Teraz kupilem Legendy i gra mi o wiele lepiej niz w Laserach.
Świetnie czuje sie w nich pilke
perONE
aktualnie mam Reeboki te
click here
ale jak do tej pory najlepiej mi sie gralo w tych IMo te dla mnie byly najwygodniejsze i najlepiej sie w nich gralo
click here
zywul
Mam zamiar kupić korki Nike Mercurial Vapor III ( te z lepszej skóry za ponad 400). I teraz mam pytanie: Czy są wytrzymałe te buciki (chodzi mi o te droższe), jak się w nich gra?. A i czy lepiej kupić lanki czy wkety ( na naturalną murawę).
Dzięki za odpowiedź. Tu link do tych bucików http://www.allegro.pl/item254758747_nike_m..._hit.html#photo
InOx
Od kiedy Vapory sa ze skóry blink.gif
Wolalbym lanki, oczywiscie zalezy na jakim boisku grasz, czy zadbanym z ladna gesta trawa czy dziura na dziurze.
Bartolomeus
Jeśli chodzi o wytrzymałośc to nie za bardzo z Mercurialami
perONE
Cytat(Bartolomeus @ Oct 17 2007, 19:48:49) [snapback]191301[/snapback]
Jeśli chodzi o wytrzymałośc to nie za bardzo z Mercurialami

zgadzam sie... mialem je kiedys ale w innych kolorach. nie jestem z nich zadowolony. dobre sa jedynie to gry statecznej(tzn. podan,strzalow,wrzutek itp.) ale do walki niezbyt(wslizgi oraz nadepniecia przez przeciwnika na stope to kompletna kicha)
Kiedys na meczu koles mni nadepnal na palce i sie od razu rozkleily z przodu
Bartolomeus
Cytat(zywul @ Oct 17 2007, 19:28:49) [snapback]191298[/snapback]
Mam zamiar kupić korki Nike Mercurial Vapor III ( te z lepszej skóry za ponad 400). I teraz mam pytanie: Czy są wytrzymałe te buciki (chodzi mi o te droższe), jak się w nich gra?. A i czy lepiej kupić lanki czy wkety ( na naturalną murawę).
Dzięki za odpowiedź. Tu link do tych bucików http://www.allegro.pl/item254758747_nike_m..._hit.html#photo

Jeśli chodzi oto jak sie gra to popatzr tylko na wage tych butów,są tak lekkie że noga ci sie nie męczy,poprostu full wypas,biega ci sie lekko a polecam twarde lanki
kostek
W piłkę gram dość długo i w wielu modelach się już grało. Sprawdziłem Predatory, Marcuriale i inne, ładne z wyglądu - złote, białe, niebieskie... - wniosek? Nie wygląd buta się liczy. Trochę czasu minęło zanim to zrozumiałem.
Mianowicie - moim zdaniem nie ma lepszych korków od Adidas Copa Mundial. Prawdziwa, czarna skórka sprawia, że buty sąnajbardziej wytrzymałe ze wszystkich na rynku a i cena nie jest tragiczna - oscyluje w graniach 300-360 zł. Wystarczy popatrzeć na boiska OE czy innych lig a zobaczymy jak wielu kopaczy zdecydowało się na popularne Kopy.

Copa Mundial
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.