Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pomoc Wzajemna W Pesa 5 Edytowaniu...
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Nasze produkcje
Palerinho
Jako że nie powstanie niestety PP proponuję, aby każdy wrzucił tu folder do kitservera ze strojami jednej bądź kilku drużyn. Później zrobimy z tego cały folder uni do Kitservera. Stroje oczywiście na sezon 06/07. Bierzmy te stroje z wevolution, z forów zagranicznych, z byle kąd, tylko żeby napisać, skąd są. Ja dzisiaj wrzucę kilka folderów.

Edit: Ja na zagranicznych forach znalazłem chyba pełny zbiór strojów dla lig: angielskiej i niemieckiej:
Klik PES 5 Forum, PES Downtown, a stroje te zebrał MSP2006

Jeżeli, ktoś posiada, proszę zarzucić OFa z aktualnymi składami i beniamikami smile.gif
Adanio
Czesc biggrin.gif To chyba nie wypali bo wiekszosc gra na Powerpatchu albo na OE patchu wiec jak chcesz juz sie tym zajac tyo musialbys najpierw przerobic ofa z powerpatcha albo z oe i pozniej dodawac stroje pilki i stadiony do kit servera.Oczywiscie musialbys tez umiec przerabiac maptxt.Jesli to potrafisz i moglbys takiego ofa wykonac to odezwij sie do mnie ja mam prawie wszystkie nowe stroje na ten sezon.Sam sobie porobilem prawie wszystkie transfery w lidze angielskiej.Nie mam zrobionych transferow pilkarzy ktorych nie ma w pesie i trzeba by tworzyc ich w edit mode.Jesli moglbys sie tego podjac to odezwij sie do mnie.Pozdrawiam biggrin.gif
Palerinho
map.txt potrafiłbym przerobić, ale z tym Of`em to dla mnie za dużo roboty smile.gif
AdrianJ
Po pierwsze-PP jednak wyjdzie,czego nie mozna powiedziec o OE 2.0.Po drugie mam kitservera pasujacego do OE(wszystkie stroje 06/07 w tym sporo w HD+1300 twarzy+kilka pilek) i oczywiscie mam tez OF do tego.Więc jak chcecie to moge wstawic.
Shaq
Jasne, daj. Pochwal się swoją pracą wink.gif
AdrianJ
Na jaką stronkę wrzucić??
rapida?yousendit?
EDIT: kitserver ma 571 megsów po rozpakowaniu więc jak dziś się nie wyrobię to wstawię jutro z rana.
Bombka
Chyba sie kolego mylisz,bo PP obecnie nie ma kto zrobic i tylko OF ma wyjsc z transferami i skladami.Ja mam skompletowane stroje 06/07 wszystkich druzyn i sporo jest w HD.Jedyny problem to nowe druzyny w ligach,ale mnie osobiscie na tym nie zalezy bo i tak nie bede nimi gral:) i wole miec juventus w serie A niz jakies kluby z nieznanymi mi zawodnikami.A stroje na nowy sezon sa na forum jakby ktos szukal
AdrianJ
Nie wykluczone,że wyjdzie też kitserver do PP-więc póki co wyjdzie 3.0
Edit:jak podzielić na części plik rar,tak żeby były np. 2?
kiesiu
Ader111 a msz w tym OF wszyskie transfery?? Jak tak to wez zarzuc samym Ofem bo stroje i twarze tez mam . Byłbym bardzo wdzieczny
Adanio
Ader wrzucaj tego kitservera z wszystkim!!!!!!!!!!!!!Mozesz go dac na filefronta albo na rapidshare.Pozdrawiam biggrin.gif
AdrianJ
QUOTE(Adanio @ Sep 2 2006, 19:41:39) [snapback]87594[/snapback]

Ader wrzucaj tego kitservera z wszystkim!!!!!!!!!!!!!Mozesz go dac na filefronta albo na rapidshare.Pozdrawiam biggrin.gif

NIe mogę wrzucić całego-na rapidzie jest limit wielkości pliku 300mb-a plik "waży" ponad 500..
Zaraz wrzucę OF z transferami:)
Proszę:
http://rapidshare.de/files/31734757/KONAMI-ORANGPES5OPT
Palerinho
Może spróbuj na:
MegaUpload
FileFront
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.