Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Co Materazzi Powiedział Zidanowi
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
daunwid
Proponuje zamieszczać tu swoje domysły wobec sprawy z finału MŚ kiedy to Zidane uderzył z bani Materazziego za obrażliwe słowa(podajcie jaka to tresc tych obrazliwych słów)

Wg niektótych Materazzi powiedział do Ziadana-"grasz jak Rasiak"

za taką obelgę to bym niedośc z bani pociagną to jeszcze kopa na twarz sprzedał tongue.gif

a jakie są wasze typy??
siano
"Jestes, kurwa, dzieckiem neostrady."
zetor5211
materazzi do zidana - " zostaniesz trenerem reprezentacji polski "
korzen
QUOTE(zetor5211 @ Jul 12 2006, 20:51:55) [snapback]77772[/snapback]

materazzi do zidana - " zostaniesz trenerem reprezentacji polski "

Boki zrywać
Rivaldinho
Materazzi powiedział: gram w Fife. blink.gif
lucio
Zidane: Materazzi obraził moją matkę i siostrę
- Materazzi kilkakrotnie obraził moją matkę i siostrę, dlatego go uderzyłem - powiedział Zinedine Zidane. Francuz udzielił w środę ekskluzywnego wywiadu telewizji Canal+, w którym po raz pierwszy wyjawił dlaczego uderzył Włocha Marco Materazziego w finale mundialu za co dostał czerwona kartkę.
- Cały mecz było spokojnie, ale w dogrywce usłyszałem bardzo obraźliwe słowa pod adresem mojej matki i siostry. Próbowałem puścić to mimo uszu, ale on cały czas je powtarzał. To były ostre słowa, wolałbym dostać pięścią w twarz niż znów je słyszeć - powiedział Zidane. Nie chciał przytoczyć szczegółów. - Przepraszam wszystkie dzieci i fanów, którzy widzieli co zrobiłem, a było ich w sumie pewnie dwa miliardy. To było złe, ale nie żałuję tego, bo to by oznaczało, że on [Materazzi] mógł mówić to co mówił - dodał Zizou.

Swoją wersję Materazzi opowiedział w "Gazzetta dello Sport": - Trzymałem go za koszulkę, ale tylko przez parę sekund. Potem odwrócił się do mnie i zakpił ze mnie, lustrując mnie od stóp do głów, z super arogancją: "Jeżeli chcesz moją koszulkę, możesz ją dostać później". To prawda, odpowiedziałem na to obelgą. Na pewno nie wspominałem nic o jego matce. Straciłem matkę, gdy miałem 15 lat i do tej pory nie mogę o niej mówić bez emocji.

Zatrudnieni przez brazylijską telewizję O Globo głuchoniemi specjaliści od czytania z ruchu ust zrozumieli: "Twoja siostra jest prostytutką".

Francuzi już rozgrzeszyli swojego idola. 61 procent biorących udział w specjalnym sondażu już przebaczyło Zidane'owi.

Natomiast FIFA rozważa odebranie Zidane'owi Złotej Piłki, którą kapitan Trójkolorowych dostał jako najlepszy piłkarz finałów mistrzostw świata. Międzynarodowa Federacja Piłkarska zamierza przeprowadzić specjalnie dochodzenie w sprawie wydarzeń w 110. minucie dogrywki meczu finałowego.

- Jeśli ktoś umie czytać z ust, to wie, że powiedziałem prawdę. Niech zostanie ukarany ten, który jest winny. Nie chciałem zaatakować nikogo, ale musiałem się bronić. Zrobiłem coś złego i zostałem ukarany. Skończyłem mecz samotnie w szatni. Ala ja zostałem tylko sprowokowany. Dlaczego każe się tylko tego, który reaguje na prowokację, a nie tego, który prowokuje? To nie fair - stwierdził Zidane.
Viperdiesel
Materazzi: Po co wyrzucili Marcinkiewicza?! mad.gif

Zidane : Z bracmi K. nie wygrasz!! (cios)
Mooner
ej to mogło być naprawde przykro to co powiedział ten kretyn do ziidane.. wg mnie nie powinno być taki żartó, zresztą 99% słyszałem a wymyślono już wszystko.. smile.gif
saper
QUOTE(Mooner @ Jul 13 2006, 00:59:22) [snapback]77797[/snapback]

ej to mogło być naprawde przykro to co powiedział ten kretyn do ziidane.. wg mnie nie powinno być taki żartó, zresztą 99% słyszałem a wymyślono już wszystko.. smile.gif

Z Rasiaka się śmiejemy to i z Łysego można (-;

Zapodam kilka sucharów które znalazłem w necie wink.gif

Matrix do łysego:

- 0 skilla a kurwa farcirz

-Zidane : Co się stało
-Materazzi : Łazienka jest zamknięta
-Zidane : Daj śruboktręt
-Materazzi : Nie mam

I wersja:
Materazzi: Nie dotykaj mnie Zinedine.
Zidane: Mogę Cię dotykać kiedy tylko chcę.
Materazzi: Kiedy chcesz to możesz dotykać siebie...
Zidane:Zaraz Ci pokażę, że jesteś w błędzie...
Uderzenie z główki, Materazzi przewraca się na murawę

II wersja
Materazzi: Nie dotykaj mojej koszulki, mój tata mi ją kupił...
Zidane: Tylko się nie rozpłacz...!
Materazzi: W przeciwieństwie do Ciebie wiem kto jest moim ojcem...
Zidane: O ty chu...

III wersja
Materazzi: Oglądałeś wczoraj "M jak Miłość" bo ja nie ?
Zidane: Tak, znowu była fajna końcówka, jeden z Mroczków pobił jakiegoś łysola...
Materazzi: O rety! Możesz pokazać jak to zrobił.
Zidane: Nie ma sprawy. Uważaj!

IV wersja
Materazzi: Masz takie delikatne dłonie, jakiego mydła używasz?
Zidane: Wogóle nie używam mydła.
Materazzi: Nie dbasz o higienę to dlatego wypadają ci włosy...
Zidane: Włosy wypadają mi przez takich jak ty!

V wersja
Materazzi: Dobrze dzisiaj grasz Zidane!
Zidane: Po meczu dostaniesz autograf!
Materazzi: Już ja się postaram, żebyś nie dożył do końca meczu!
Zidane: Chyba nic z tego...

VI wersja
Materazzi: Słyszałeś, Jarosław Kaczyński ma zostać premierem Polski!
Zidane:Weź mnie nie wkur...j!
Materazzi: No co ty. Nie cieszysz się, ty cholerny komuchu!
Zidane: Teraz przegiąłeś...

VII wersja
Materazzi: Fajny mecz, no nie?
Zidane: Czy ja wiem...?
Materazzi: Czy ty wogóle coś wiesz?
Zidane: Tak.Wiem jak jednym ruchem szyji powalić Cię na ziemię...
Materazzi: WOW!

VII wersja
Materazzi: Wojenko, wojenko...
Zidane: ...cóżeś ty za pani,...
Materazzi: ...że za tobą idą, że za tobą idą...
Zidane:...chłopcy malowani.

VIII wersja
Materazzi: Mój mały Paolo powiedział mi, że twój Pierre nie lubi jeść zupy mlecznej...
Zidane: A mój mały Pierre, że twój Paolo robi głupie miny do przedszkolanek...
Materazzi: Wzoruje sie na tobie...
Zidane: To niech zacznie trenować uderzenia z bańki na swoim ojcu...

IX wersja
Materazzi:Trener Lippi mówił, że łatwo cię sprowokować...
Zidane: Niesamowite i na pewno powiedział jak to zrobić...
Materazzi: Wystarczy, że nazwę Cię głupim algierskim osłem...
Zidane: "Algierski osioł" też wystarczy....

X wersja:
Materazzi: Ty, Zidane dobrze się kiwasz!
Zidane: Dzięki za komplement!
Materazzi: Ale ja lepiej gram głową...
Zidane: Glupi jesteś...

Matrix: Pozdrawiam
Zidane: saper?

Pozdrawiam,
saper
tomek828
Materrazi: ale z Ciebie wirus
Zidane: uderzenie z banki

smile.gif
AdrianJ
Materazzi do Zizou:Grasz jak Rasiak laugh.gif
Zidane: uderzenie z bańki
Karolpezet
Matrix: Lubie placki z jagodami
Zizou: O Ty Ku**o Tylko nie z jagodami!!! mad.gif
A szitaki ha ( udeżenie z bańki )
lukasso
skonczcie pierdolic
lucio i saper smile.gif chyba nieco wyjasnili
a te wasze propozycje typu czy zidane lubi placki sa durne smile.gif

BEZ ODBIORU
qazwsx
Zapraszam do ogladania tego bloga - jak szydzą z materazzi'ego i zidane'a
-->Tu<--
Karolpezet
QUOTE(daunwid @ Jul 12 2006, 20:23:20) [snapback]77764[/snapback]

Proponuje zamieszczać tu swoje domysły wobec sprawy z finału MŚ kiedy to Zidane uderzył z bani Materazziego za obrażliwe słowa(podajcie jaka to tresc tych obrazliwych słów)

Wg niektótych Materazzi powiedział do Ziadana-"grasz jak Rasiak"

za taką obelgę to bym niedośc z bani pociagną to jeszcze kopa na twarz sprzedał tongue.gif

a jakie są wasze typy??

Jest napisane jasno że własne domysły, a według mnie Gadali o gastronomii a że Zidane nie lubi jagód to materazzi oberwał smile.gif
Nelson
QUOTE(Karolpezet @ Jul 13 2006, 17:00:11) [snapback]77902[/snapback]

Jest napisane jasno że własne domysły, a według mnie Gadali o gastronomii a że Zidane nie lubi jagód to materazzi oberwał smile.gif

Dobra, wezcie juz skonczcie pierdolic te niby "smieszne" teksty...
Bo to jest powazna sprawa...

lucio juz napisal prawde, a wy nadal...
Węgluś
Materazzi nawrzucał na matke i siostrę Zidane'a tylko ciekawe jak? Ja myślę, że to było tak:
Materazzi: Twoja mama wygląda jak Kaczyńska (1-sza dama laugh.gif )
Zidane: A Twój tata jak Kaczyński
Materazzi: Twoja siostra to żona Leppera
Walnięcie Materazziego
Zidane: z Ptasią Grypą nie wygrasz!
wersja druga: Ja jestem SPRITE, a ty pragnienie.

I tym miłym akcentem zakończyłem spekulacje co kto powiedział
kostek
QUOTE(lucio @ Jul 12 2006, 19:49:07) [snapback]77785[/snapback]

Zidane: Materazzi obraził moją matkę i siostrę
- Materazzi kilkakrotnie obraził moją matkę i siostrę, dlatego go uderzyłem - powiedział Zinedine Zidane. Francuz udzielił w środę ekskluzywnego wywiadu telewizji Canal+, w którym po raz pierwszy wyjawił dlaczego uderzył Włocha Marco Materazziego w finale mundialu za co dostał czerwona kartkę.
- Cały mecz było spokojnie, ale w dogrywce usłyszałem bardzo obraźliwe słowa pod adresem mojej matki i siostry. Próbowałem puścić to mimo uszu, ale on cały czas je powtarzał. To były ostre słowa, wolałbym dostać pięścią w twarz niż znów je słyszeć - powiedział Zidane. Nie chciał przytoczyć szczegółów. - Przepraszam wszystkie dzieci i fanów, którzy widzieli co zrobiłem, a było ich w sumie pewnie dwa miliardy. To było złe, ale nie żałuję tego, bo to by oznaczało, że on [Materazzi] mógł mówić to co mówił - dodał Zizou.

Swoją wersję Materazzi opowiedział w "Gazzetta dello Sport": - Trzymałem go za koszulkę, ale tylko przez parę sekund. Potem odwrócił się do mnie i zakpił ze mnie, lustrując mnie od stóp do głów, z super arogancją: "Jeżeli chcesz moją koszulkę, możesz ją dostać później". To prawda, odpowiedziałem na to obelgą. Na pewno nie wspominałem nic o jego matce. Straciłem matkę, gdy miałem 15 lat i do tej pory nie mogę o niej mówić bez emocji.

Zatrudnieni przez brazylijską telewizję O Globo głuchoniemi specjaliści od czytania z ruchu ust zrozumieli: "Twoja siostra jest prostytutką".

Francuzi już rozgrzeszyli swojego idola. 61 procent biorących udział w specjalnym sondażu już przebaczyło Zidane'owi.

Natomiast FIFA rozważa odebranie Zidane'owi Złotej Piłki, którą kapitan Trójkolorowych dostał jako najlepszy piłkarz finałów mistrzostw świata. Międzynarodowa Federacja Piłkarska zamierza przeprowadzić specjalnie dochodzenie w sprawie wydarzeń w 110. minucie dogrywki meczu finałowego.

- Jeśli ktoś umie czytać z ust, to wie, że powiedziałem prawdę. Niech zostanie ukarany ten, który jest winny. Nie chciałem zaatakować nikogo, ale musiałem się bronić. Zrobiłem coś złego i zostałem ukarany. Skończyłem mecz samotnie w szatni. Ala ja zostałem tylko sprowokowany. Dlaczego każe się tylko tego, który reaguje na prowokację, a nie tego, który prowokuje? To nie fair - stwierdził Zidane.

Jeden mądry, który nie dał się wplątać w tą debilną 'debatę'....

zeby nie było OT;
jestem pewniem, ze zidane nie uderzył by Materazziego bez przyczyny. Słowne utarczki na boisku to nie nowość i praktycznie kazdy zawodnik, grający w piłkę kilkanascie lat o tym wie i nie zwraca na to szczególnej uwagi po to, aby nie dac sie sprowokować... Dlatego wydaje mi sie ze Włoch musiał powiedziec coś ostrego...
baski18
Co nie zmienia sytuacji ze mozliwosc odebrania MS Wlochom czy rozegranie meczu finalowego jeszcze raz jest rzecza smieszna i jesli jednak tak sie stanie to FIFA powinna sama sobie strzelic w leb...

FORZA ITALIA

Pozdro
kemsi
CODE
Rekonstrukcja rozmowy Zidane'a z Materazzim

Przez wiele tygodni cały świat zastanawiał się nad tym, co Marco Materazzi powiedział Zinedine'owi Zidane'owi, że ten uderzeniem głową w klatkę piersiową powalił Włocha podczas finału piłkarskich MŚ, wygranego przez "Squadra Azzurra" w rzutach karnych.
Francuski magazyn "Paris Match" skorzystał z pomocy Marielli Balsamo, pracującej w Narodowym Instytucie dla Niesłyszących w Messinie na Sycylii.

Specjaliści od mowy migowej, a także ci, którzy doskonale odczytują słowa w ruchu warg mieli sporo pracy, ale udało się zrekonstruować rozmowę Materazziego z Zidanem. Trwała ona 11 sekund.
Materazzi pociąga Zidane'a za koszulkę

Zidane: "Jak chcesz, dam ci ją potem".

Materazzi: "Dawaj, ty cioto. Ty, co masz siostrę-zdzirę. Gówno".

Zidane odwraca się

Materazzi: "Twoja siostra, ta zdzira".

Zidane przechodzi obok Materazziego.

Materazzi: "Rozwalę ci dupę".

Dwie sekundy później Zidane staranował uderzeniem głową w klatkę piersiową Materazziego.

To nam trochę wyjaśniło co siętam stało, czyli jednak Materazzi zaczął.
Bo0os
http://video.google.pl/videoplay?docid=363...dane+new+camera

nowa kamera...
lookass
Hmm ja wiem czy taka nowa blink.gif Pokazywali już chyba ze wszystkich kamer i w trakcie i po finale ...
rav
IPB Image

Poległem biggrin.gif
Mortin
heh mam lepsze tongue.gif
IPB Image
Beny13
Hehe
Bo0os
http://video.google.pl/videoplay?docid=-29...101643&q=zidane

to jest chyba najlepsze biggrin.gif
Gienia
QUOTE(Bo0os @ Aug 10 2006, 13:51:14) [snapback]83637[/snapback]

Zawaliste, najlepsza końcówka biggrin.gif biggrin.gif
the-bhoys
Tak chyba było naprawdę tongue.gif
Materazzi pociągnął za koszulkę Zidane.
Zidane - Chcesz mój trykot to poczekaj do końca meczu !
Materazzi - Nie chce twojej koszulki tylko twoją siostrę.
I uderzenie z głowy Zizu.
the-bhoys
Tak chyba było naprawdę tongue.gif
Materazzi pociągnął za koszulkę Zidane.
Zidane - Chcesz mój trykot to poczekaj do końca meczu !
Materazzi - Nie chce twojej koszulki tylko twoją siostrę.
I uderzenie z głowy Zizu.

Sorki za dwa posty ale coś ostatnio jak biorę Dodaj Odpowiedź wyskakuje Error więc to od tego. Jeszcze raz przepraszam.
lukasso
to nie odswiezaj!

a no i grunt to dodac cos nowego do tematu
zablysnales stary
LESZA
materazzi powiedzial do zizou ze jego stara kradnie mleko z biedronki.........
don rxf
http://www.maxior.pl/?p=index&id=29608&0 jeśli nie oglądaliście to obejżyjcie ;-)
Muttley7
to juz bylo nawet na onecie umieszczone.
zidane'a powiedziaB wszystko a materazzi sie przyznal
Cytuje:
Spierdalaj z europy pieprzony arabie. Ty i twoja matka dziwka i siostra kurwa.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.