Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Powerpatchem 2.5
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Problemy z patchowaniem
qkiz
Zainstalowałem nowego patcha i od tej pory mam problemy z pesem 5. Po wyborze druzyny i opcji meczu przechodzi mi do formation menu i zwis. Muzyka gra, nic nie idzie zrobić, trzeba zresetować. Po resecie znowu to samo. Pomogło dopiero gdy wgrałem jeszcze raz pes5.exe i option file. Grałem grałem i ok. Po ponownym resecie windowsa znowu zwis. I teraz zeby pograc w pesa musze co reset wgrywac pes5.exe i option file. Zaznaczam od razu że nie mam innych plików w folder1 oprócz option file. Prosze o pomoc.
rosenkranc
mam dokładnie to samo, tyle,że dopiero gdy gram na wyjeździe i tylko, jeśli zabieram się za ustawianie składu - jeśli szybko przejdę przez to menu, to mogę grać...dziwne, bo po 2.1 nic takiego się nie działo...
wydaje mi się,że to wina OF, bo po jego zamianie rzeczywiście wszystko gra, natomiast zamiana pliku exe nic mi nie daje

pe-es: znalazłem gdzieś opinię,że to wina zbyt dużej ilości sejwów... no to próbujemy...

narobiłem sobie nadziei... niestety, nie zadziałało

ok,przeszukałem wszystko i wychodzi na to,że albo cofniesz się do starszego OF-a, albo bedziesz zmieniać skład co mecz jeszcze przed wyborem strojów... (ha,nie mogę sobie przypomnieć jak się to menu nazywa tongue.gif)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.