Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kusik, Czarny I Przemoo-to Do Was!
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE > Archiwum
JAACA
Wiem, ze mieliscie male problemy z dograniem kolejki ktora ukonczyla sie z dniem 28 maja. Dzis zrobilem aktualke ligowej tabeli. Wpisalem walkwoery zgodnie z zasada, ze walkower przyznaje na niekorzysc gospodarza. Nie chce byscie sie tlumaczyli wiecej-prosze Was tylko o rozegranie kolejek nr 12-15 w biezacym tygodniu rozgrywek ligowych, a wyniki byscie mi zglaszali na GG-NIE W PANELU GRACZA!!Ja po takiej wiadomosci postaram sie jak najszybciej zmienic walkowera na prawdziwy wynik spotkania. Pozdrawiam
Czarny
Jacek, obiecuje, że od 1 czerwca w bierzącym tygodniu nadrobie wszystkie mecze wink.gif
JAACA
Loooooooooooooooooooooz
Przemo
a ja obiecuje ze jak bede mial mini przerwe w sesji tj od 10 czerwca nadrobie wszystko do tego czasu musze calkowicie podporzadkowac wszystko szkole zebym mial nadzieje na jak najmniejsza kampanie wrzesniowa - pozdrawiam i przepraszam za opoznienia ale napewno wszystko nadrobie !!!
Czarny
Już koniec rozgrywek czy ocb?
whan
QUOTE(Czarny @ Jun 14 2006, 18:15:12) [snapback]72602[/snapback]
Już koniec rozgrywek czy ocb?

KONIEC.
Przerwa do września albo października.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.