Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kiedy Dzwoni Nieznajomy
board.issonline.pl > Inne > Filmy & Seriale
justyn
Kiedy dzwoni nieznajomyIPB Image

produkcja: USA
gatunek: Horror, Thriller
reżyseria Simon West
scenariusz Jake Wade Wall
zdjęcia Peter Menzies Jr.
muzyka James Michael Dooley
czas trwania: 87

W oddalonym górskim domku młoda opiekunka do dzieci JILL JOHNSON (Camilla Belle) rozpoczyna wieczorną pracę z powierzonymi jej opiece maluchami. Dzieci już śpią, drzwi są zamknięte, alarm nastawiony, wydaje się zatem, że może spokojnie rozejrzeć się po pięknym domu. Wkrótce jednak seria niepokojących telefonów od NIEZNAJOMEGO, informującego, że "lepiej byłoby, gdyby sprawdziła jak mają się dzieci" sprawia, że Jill wpada w panikę. Jej niepokój wzmaga się jeszcze bardziej, kiedy okazuje się, że telefony wykonywane są z jakiegoś pomieszczenia w samym domu. Dziewczynie nie pozostaje nic innego jak tylko zebrać się na odwagę i stawić czoła nieznanemu przeciwnikowi. W przeciwnym razie nocna przygoda może zakończyć się dla Jill tragicznie....

FILM JEST WYPAŚONY!!!CAŁY CZAS CZYMA W NAPIĘCIU ,WARTO OBEJRZEĆ.
korona191
Cos pomyliles angielski tytul biggrin.gif tam powinno byc When a stranger calls. Ogladalem film nie rewelacyjny ale da sie obejrzec
Morte
Jestem świeżo po filmie no i cóż mogę powiedzieć. Film nie rzucił mnie na kolana wprost przeciwnie, był nieco nudny i wydawał się ciągnąć w nieskończoność. Na początku trzymał mnie w napięciu ale mniej więcej w połowie napięcie opadło. Poprostu słabizna.
justyn
QUOTE(Morte @ May 25 2006, 00:16:49) [snapback]69116[/snapback]

Jestem świeżo po filmie no i cóż mogę powiedzieć. Film nie rzucił mnie na kolana wprost przeciwnie, był nieco nudny i wydawał się ciągnąć w nieskończoność. Na początku trzymał mnie w napięciu ale mniej więcej w połowie napięcie opadło. Poprostu słabizna.

Są dwa wyjścia :albo nie oglądaliśmy tego samego filmu lub druga bardziej prawdopodobna że kręci nas zupełnie co innego,znalazłem też 3 wyjście może nie zrozumieliście tego filmu? tongue.gif
anakin
Widzialem ten film , straszne drewno smile.gif nudny , wlecze sie , zero napiecia smile.gif co tam sie podobalo ? nie wiem , chyba tylko ta laska wink.gif drewno drewno drewno szkoda 1.5h na to smile.gif
aha i pisze sie TRZYMA zamiast CZYMA wink.gif
Simon
jak sie nie ma co robic to mozna obejrzec
anakin
jak niema co robic to lepiej rozebrac sie i rzeczy pilnowac niz to ogladac wink.gif
baracuda
mi też się nie podobał, wiało nudą niestety :/
Gienia
Obejrzałem film, gdzieś tydzień temu i naprawde się zawiodłem. Bardzo nudny, polecam strone http://www.horror.com.pl/. Naprawde dzieki tej stronie oglądam tylko dobre horrory.

PS. Kiedy dzwoni nieznajomy dostał 4/10 na tej stronce biggrin.gif:D
Young_KSC
Film jak na horror nie za specjalny ... Ale za to fajne Maniurki tam graja smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.