Tricki naprawde porzadne, szkoda, ze jedynie 1/10 z nich przyda ci sie na meczach. Freestylowcem jestes naprawde bardzo dobrym, a jak jest w meczu tego ci nie powiem. Gdybys mial filmik z meczu to moze bym ocenil... Chce takze dorzucic cos od siebie jesli mozna. Na twoim miejscu poszukalbym wiekszych perspektyw poza swoja miescina. Rozumiem, ze szkolki pilkarskie sa daleko ale to chyab jedyne wyjscie bys "na powaznie" zaczal grac w pilke. Sam takie problemu nie mialem, bo jestem z Bialegostoku, a szkolek conajmniej dobrych jest tu kilka. Trenowalem 8 lat w tutejszym klubie i niestety musze przyznac, ze porzucilem zawodostwo na rzecz szkoly. Jednak co jak co ale te 8 lat spedzone w Jagielloni Bialystok uwazam za czas napewno nie stracony i zycze ci bys takze w moim wieku gral w klubie przynajmniej takiego pokroju, a patrzac na twoje tricki i osiagniecia masz wielkie szanse.
Dam ci dobra rade, z wlasnego doswiadczenia wiem, ze lepiej miec troszke wiecej miesni i masy na ciele, nawet dla bezpieczenstwa zeby nie zostac z boiska zeskrobywany szpachelka... Nie mowie tutaj o poziomie miejskim, czy tam wojewodzkim, ale jak juz trafisz naprzyklad na poziom finalu mistrzostw polski albo turniej za granica, nie bedzie przebacz, nogi bola jak cholera, wiem to z doswiadczenia. Niestety w Polsce jest tak, ze boisk znosnych mamy naprawde malo, jak i poziom szkolek pilkarskich jest ubogi, ale jesli tylko chcesz grac kiedys na powaznie w pilke, poswiec sie i zacznij od dobrej szkolki. Niestety ja przerwalem, a moze stety

Filmikow niestety nie nagrywalem, bo po co, gralem bo sprawialo mi to przyjemnosc i chyba o to chodzi. Moze sie jeszcze gdzies spotkamy? Moze nie na boisku, bo w wieku 18 lat i nie graniu od ponad roku w klubie, jedyne co mi zostalo to nasza "Sloneczna Liga", ale moze gdzie poza nim, choc kto wie, raczej drugiej szansy testow za granica nie dostane bo "stara dupa jestem" ale patrze optymistycznie w przyszlosc... Pozdro