Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak Instalowac Piłki Do Pes 5
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
Piotro
sciągłem sobie zestaw piłek 222 balls rolando i niemam pojecia jak je zainstalowac prubowałem w graphic studio ale nieumiem wie ktos jak to sie robi z gury dzięki
lufi
muszisz pierw dkz studio a poznej grahic studio te pili zrobic mozesz sciagnac filmik jak to sie robi
corduroy
w tym sciagnietym folderze 222 pilek jest wszystko krok po kroku pokazane w "easy install" czy jakos tak, wystarczy tylko troche popatrzec...
Piotro
tam jest pokazane ale po łebkach tak i nic niekumam z tego
Seboolba
Jak Wgrac Pilki Programem Game Graphics Studio 5.11.12 Albo Podbonym Czyli Wesrją 5.12.1 Lub 5.9.9?
kostek
QUOTE(Piotro @ Nov 17 2005, 18:57:35) [snapback]44388[/snapback]

tam jest pokazane ale po łebkach tak i nic niekumam z tego

-otwierasz GGS
-dajesz FILE->Open-> (domyślnie) program files->konami...->dat->0_TEXT zatwierdzasz i potem dajesz yes
-teraz szukasz pliku unknow_00000.bin
-klikasz prawym i dajesz Import a file....
-wskazujesz mu plik z piłka (np unknow 00000)
-teraz to samo z plikiem unknow_00001.bin (np unkown 00001)
-zamykasz GGS...właczasz pes5 smile.gif

czaisz?

======================================
ja mam znowusz inny problem. mianowicie jak importuje piłki poprzez GGS to wywala mnie do pulpitu....to samo miałem w pes4. jak ktos wie jak to zrobić to prosze o pomoc (tylko bez textów ze cos robie zle bo imortuje mase innych rzeczy i wszystko jest ok.. tylko z piłkami ciacho =/ pzdr
spasiboy
mi sie nie chcialo instalowac i sciagnalem sobie Ballservera.
filas312
QUOTE(spasiboy @ Sep 17 2006, 10:48:58) [snapback]89411[/snapback]

mi sie nie chcialo instalowac i sciagnalem sobie Ballservera.

ja mam ballserver... a piłek mi gra nie widzi, dobrze zainstalowałem
Stariu
sciagnij sobie kitservera i tam masz wszystko .IPB Image
Varies.
Ten ronni jest zbędny dry.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.