Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Prośba o przedłużenie/WO
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 10 (III sezon MLO)
Jason Bourne

W tym temacie wpisujemy prośby o przedłużenie spotkań lub wniesienie o walkowery.

Wzór:

nr kolejki
do kiedy
powód

Kalendarium rozgrywek:

lizaku
BlueOle - lizaku

Mecz rozegrany 5 dni temu, a nie dodany na forum do tej pory, nie wiem czy gracz zrezygnował całkowicie z gry czy co.
Szymson
Siema zaległe wyniki wpisze dzisaj po powrocie z roboty
kksm
Kolejka 6 | kksm (Hannover96) - woodi (Sporting)

Do środy (19.09.2012)

Nie możemy sie zgrać. Brak czasu.

----------------------------------------------------------

Kolejka 10 | Czubinho (Toulouse) - kksm (Hannover96)

Do środy (19.09.2012)

Jak wyżej. Ciężko nam się zgrać w czasie.

Z góry dzięki za wyrozumiałość wink.gif
woodi
kolejka 7 woodi (SportingLizbona ) - Czbinho (Toulouse)

do środy (19.09.2012)

Nie możemy sie zgadac w czasie :/

kolejka 9 woodi(SportingLizbona) - Lizaku(Getafe)

do środy (19.09.2012)

jak wyżej nie możemy sie ugadac na mecz
Edi092
prosze przedluzenie wszystkich moich meczy z 2 tygodnia,powod mam awarie kompa i nie moge go odpalic. Z gory dzieki!
woodi
kolejka 7 woodi (SportingLizbona ) - Czbinho (Toulouse)

do niedzieli (23.09.2012)

Nie możemy sie zgadac w czasie :/

do niedzieli(23.09.2012)
kksm
CYTAT
Kolejka 6 | kksm (Hannover96) - woodi (Sporting)

Do środy (19.09.2012)

Nie możemy sie zgrać. Brak czasu.

----------------------------------------------------------

Kolejka 10 | Czubinho (Toulouse) - kksm (Hannover96)

Do środy (19.09.2012)

Jak wyżej. Ciężko nam się zgrać w czasie.

Z góry dzięki za wyrozumiałość wink.gif

Mecze niestety nadal nier zostały rozegrane. Proszę więc bardziej w imieniu Panów Czubinho i woodi o przedłużenie gdyż ja prawie zawsze jestem w dzień dyspozycyjny. Jeśli można to do niedzieli (23.09.2012). Dzięki
Witu
kolejka 15 Witu(Hoffenheim) - lizaku(Getafe) - proszę o przedłużenie ( chyba, ze uda nam się dzisiaj zagrać ).

Powód - nie możemy się zgadać jak jestem to lizaku nie ma i odwrotnie.
kuba12-15
nr kolejki 13
do kiedy dokładnie nie wiiem ale jak najszybciej postaramy się z kolegą rozegrac
powód gdy graliśmy mecz rozlaczyło nas a ediemu zepsuł sie komputer. Teraz tylko czekam az dogadamy sie z terminem i go rozegramy
kksm
KOLEJKA 15
kksm (Hannover96) - kuba12-15 (Ajax)

WYNIK WPISZĘ DO ŚRODY wink.gif
lizaku

Proszę jeszcze o przedłużenie w imieniu woodiego, byliśmy na dziś umówieni, ale nie da rady wejść, chęć do gry jest w każdym bądź razie.
kuba12-15
Prosze o wo na moja korzysc w meczu z Edim. Zero kontaktu z jego strony mimo moich zapytań.
lizaku
CYTAT(lizaku @ Sep 26 2012, 20:50) *

Proszę jeszcze o przedłużenie w imieniu woodiego, byliśmy na dziś umówieni, ale nie da rady wejść, chęć do gry jest w każdym bądź razie.

Wnioskuje o wo na moją korzyść. Zero zainteresowania rozegraniem meczu ze strony gospodarza.
niCejOke
Kol 20.

niCejOke (Zaragoza) vs Lizaku (Getafe)

Nie możemy się złapać. Mnie niestety od dziś nie ma. Mam zjazd piatęk, sobota, niedziela. Uprzejmie prosze o przedłużenie w/w meczu. Dzięki z góry ;]]]]
lizaku
lizaku - blueole nie możemy się złapać w tym samym czasie. lizaku - wks mecz zagrany, jutro dodam opis meczu.
woodi
tydzień 20

woodi - witu

prosze o przedłuzenie naszego spotkania do 28.10.2012 nie moglismy sie złapac ale w tym tygodniu powinno sie udac
kuba12-15
Proszę o przedłużenie mojego meczu z Lizaku. Nie mogliśmy się złapać
kksm
Tydzień 21 | lukasz44 (Zenit) - kksm (Hannover96)

Nie złapaliśmy się. Ale jakoś w tym tygodniu się uda wink.gif
Jason Bourne
Od razu piszę o przedłużenie swojego 6 tygodnia- czyli meczów z woodim, L44, Feratem i Wolridem. Mam problemy z netem, w akademcu szybkość ostatnio spadła tak, że nie wchodzi nawet showup ;p. W pt wracam do Słupska i będę do grania od weekendu ;p
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.