Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: mini Ekstraklasa || Tydzien 3. || 3.VII-10.VII || kolejki 9-12
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > ISS Polska Ekstraklasa - Archiwum > T Mobile Polska Ekstraklasa - Sezon 3
Jason Bourne
niCejOke

Mecz numer:052
niCejOkeKubbas

Screeny:

Strzelcy:
Małkowski
Bilek
Bilek
Sernas

Drygas

Opis:
Mecz pod dyktando gospodarzy. Lech starał się rozgrywać ale im nie szło. Więc postawił na kontry ale dobrze dysponowana obrona wygrywała większość pojedynków. Ofensywa nie zawiodła 4 gole. thx powo

Bohater spotkania:
Bilek

Ogryz

Mecz numer:065
Ogryzprzemosek123

Screeny:

Strzelcy:
Tadic
Nowak
Nowak

Matusiak
Okachi

Opis:
Ciekawe spotkanie z dużo ilością bramek trzymające do końca w napięciu. Strzelanie rozpoczął najlepszy strzelec Tadic Nowak dograł z rzutu rożnego, a Tadic strzałem głową wyprowadził Lechię na prowadzenie. W 17 minucie Matusiak wychodzi sam na sam z Pawłowskim mija go i strzela na 1-1. W 39 minucie prostopadłe podanie z głębi pola od Wilka otrzymuje Nowak i sprytnym lobikiem koło głowy Mielcarza wyprowadza Lechię znów na prowadzenie. Do przerwy wynik bez zmian. Po przerwie gospodarze jak i goście z Łodzi próbowali przechylić szale zwycięstwa na swoją korzyść. W końcu w 73 minucie Okachi wychodzi sam na sam po błędzie obrony mija bramkarza i strzela do pustej bramki na 2-2. Lechia podrażniona takim obrotem sprawy próbuje strzelić bramkę dającą zwycięstwo i tak też się Staje Paweł Nowak w 83 minucie sprytnym technicznym lekkim strzałem obok Mielcarza strzela na 3-2 i ustala wynik spotkania. Dzięki i powodzenia dalej.
Bohater spotkania:
Paweł Nowak - 2 bramki i asysta. Kapitalne zawody w wykonaniu Pawła na nowej pozycji.

Tobinho

Mecz numer:069
TobinhoChelsonik

Screeny:

Strzelcy:
Ljuboja
Kiełb

Opis:
Mecz mógł się podobac kibicom. Należał do szybkiego z wieloma kontratakami. Szkoda, że padło tak mało bramek ale swietnie spisywały się defensywy obu drużyn oraz bramkarze.

Bohater spotkania:
Chyba bramkarze obu drużyn

sylwek12b

Mecz numer:060
Sylwek12bniCejOke

Screeny:

Strzelcy:
Gikiewicz
M. Traore

Opis:
Dobry mecz. Remis ze wskazaniem na Zagłębie

Bohater spotkania:
Bramkarze obu ekip

wĄskI

Mecz numer:067
waski90wesoly89

Screeny:

Strzelcy:
Frankowski
Dzalamidze
Olkowski

Opis:
Bardzo zaciety mecz, ciekawe spotkanie. Powo dalej.

Bohater spotkania:

Sandomierski popisal sie wspanialymi interwencjami

niCejOke

Mecz numer:063
niCejOkeWaski

Screeny:

Strzelcy:

Sernas
Sernas
Sernas

Frankowski

Opis:
Od początku do końca niesamowita przewaga Zagłebia. Jednak to Jaga wyszła na prowadzenie. i prowadzi do przerwy.. Druga połowa Sernas show xD . thx powo dalej

Bohater spotkania:
SERNAS
adonim
mecz 059
adonimbarthinio

Składy:

Screeny:

Strzelcy:

Garguła
Boguski

Opis:

Szybko strzelona bramka narzuciła ostre tempo meczu. Goście atakowali, strzelai ale nie trafiali. Gospodarze w sumie to samo robili. Raz trafili w poprzeczkę nawet. Pod koniec meczu zmiennik Boguski ustalił wynik na 2-0. Wynik końcowy z gry w meczu jest niezasłużony, ale ze skuteczności pod bramką - zasłużony

Bohater spotkania:

Łukasz Garguła. Natchnął zespól do zwycięstwa.

Grigorian

Mecz numer: 070
GrigorianOgryz

Screeny:

Strzelcy:

Piech
Zienczuk
Lisowski

Pozniak
Tadic
A. R. Traore

Opis:

Mimo, że Lechia miała lekką przewagę to gospodarze byli bliscy zwycięstwa. Gdańszczanie dopiero w końcówce doprowadzili do remisu za sprawą Traore.

Bohater spotkania:

A. R. Traore - moim zdaniem najjaśniejszy punkt meczu. Wygrywał wiele pojedynków i w końcówce zapewnił remis Lechii.

niCejOke

Mecz numer:072
niCejOkeAdonim85

Screeny:

Strzelcy:
Pawłowski
Pawłowski
M.Traore

Opis:
Duża przewaga gospodarzy. Jednak w pierwszej połowie brakowało szczęścia w wykończeniu. Jednak druga połowa to już norma w wykonaniu miedziowych. Załatwienie rywala. Dobry mecz powo dalej.

Bohater spotkania:
PAWŁOWSKI

wĄskI

Mecz numer:051
waski90tobinho

Screeny:

Strzelcy:
Blanco
Frankowski

Opis:
Zaciety mecz z przewaga Legi,ktora miala wiecej sytuacji jednak nie potrafila tego wykorzystac. Mecz zokonczony remisem. Powodzenia dalej.

Bohater spotkania:
GK Jagii na wysokim poziomie

Kubbas.

Mecz numer: 068
KubbasFilips

Screeny:

Strzelcy:

Opis:
Zacięty mecz, Lech bez szczęścia cały mecz, ale w końcu udało się strzelić bramkę po ogromie setek.

Bohater spotkania:
Drużyna, gryzła trawę

Kubbas.

Mecz numer: 044
KubbasWaski

Screeny:

Strzelcy:

Opis:
Mecz pod tempo Lecha, Franek łowca bramek razy jeden, Lech x4

Bohater spotkania:
Murawski, zastępował Stilica w dwóch spotkaniach, w tym zagrał świetnie, w następnym słabo

Panowie proszę piszcie poprawne numery meczów.
Tobinho

Mecz numer:055
TobinhoWesoly

Screeny:

Strzelcy:
Ljuboja
Kwiek

Opis:
Od poczatku Legia atakowała, efektem tego była zdobyta bramka w 24 minucie. Jednak piłkarze Górnika długo nie czekali na bramke wyrównujaca. W 30 minucie było 1-1. Taki wynik został i nie odzwierciedla tempa na boisku jakie miało miejsce. Dziekuje za spotkanie.

Bohater spotkania:
Linie defensywne obu druzyn w tym meczu.

Panowie proszę piszcie poprawne numery meczów.
Filips

Mecz numer: 062
FilipsTobinho

Screeny:

Strzelcy:
Marcin Zewłakow
Marcin Zewłakow
Marcin Zewłakow
Marcin Zewłakow
Kosowski
Kosowski
Hubnik
Hubnik
Vrdoljak

Opis:
Hokejowy wynik zanotowaliśmy na stadionie w Bełchatowie. O kilka słów do mikrofonu po "porażce" został poproszony trener gości - Tobinho :
"Sadziłem ze moi chłopcy nastawia sie pozytywnie i wygraja mecz, jednak los splatał nam figle. 2 czerwone kartki niestety pogrążyły nasze nastawienie.
Jestem dumny z moich piłkarzy, bo grajac w 9 nie poddawali sie do konca i włożyli w ten wysiłek dużo zdrowia, które pozostało na stadionie w Bełchatowie.
Natomiast zawiódł mnie bramkarz Kuciak, poniewaz kazdy strzał w światło bramki groziło stratą gola. A na dodatek spowodował rzut karny i otrzymał czerwoną kartkę."
Obaj trenerzy pogratulowali sobie spotkania i rozeszli się w różne strony.
To było dobre spotkanie, od początku w szybkim tempie i bez kalkulacji. już w pierwszych minutach mieliśmy bramki. Bramek nie brakowało. Dramaturgii również. Wszystko co najlepsze. Trzeba przyznać, że Legia przebudziła się do gry gdy miała na boisku 9 zawodników, gdyby nie to, mogło być różnie. Kto wie jak szybki i precyzyjny jest kolejno Ljuboja i Hubnik ? zapewne CI którym przyszło zmierzyć się z Legią. Czerwone kartki wypaczyły wynik. Najpierw faul rozpaczy w polu karnym gdzie piłka sama wturlała się do bramki, nastepnie faul bramkarza kiedy to zawodnik skorzystał ze swojej zwinności i bez względu na wszytko chciał umieścić piłkę w siatce. Sędzie musiał wyciągać kartoniki. Powodzenia dalej.

Bohater spotkania:

Marcin Żewłakow

Barthinio

Mecz numer:054
barthinio_Sylwek

Screeny:

Strzelcy:

Cristian Diaz
Mila
Cristian Diaz
Cristian Diaz
Mila

Opis:
Mecz z przewaga przyjezdnych.Od czasu do czasu małe rajdy Poloni pod bramke Śląska szkoda ze nic nie wpadło a powinno.
Dzieki za mecz i powo dalej

Bohater spotkania:
Cały Śląsk

przemosekk

Mecz numer:071
przemosek123barthinio

Screeny:

Strzelcy:

samoboj
Matusiak
Ben Dhifallah
Ben Dhifallah
Ben Dhifallah
Ben Radhia
Ben Radhia

Opis:
Mecz z przewaga gospodarzy. Mecz grany w miłej atmosferze. Dzieki za mecz i powo dalej

Bohater spotkania:
Cały Widzew

Filips

Mecz numer: 050
FilipsPrzemosek

Screeny:

Strzelcy:
Samobój
Marcin Zewłakow
Samobój
Ben Radhia
Ben Radhia
Opis:
Zdecydowanym faworytem spotkania był Widzew pod wodzą trenera Przemoska który niedawno awansował ze swoją drużyną do 1 ligi MLO. Każdy kto grał z Przemoskiem wie czego się po nim spodziewać, jednak często ta wiedza nie wystarcza i mi też nie wystarczyła. Drużyna GKS-u wyszła na mecz z nadzieją, niestety nie wszyscy. Niektórzy z szatni wyszli z pełnymi gaciami i bardzo trudno im było grać w takich warunkach. Gratuluję zwycięstwa Widzewowi. Dwa gole kontuzjowanym zawodnikiem, dwa samobóje, w sumie trzy gole z mojej winy. Bramkarz robił co mógł, i na szczęście uratował zespół, bez względny bohater spotkania.

Bohater spotkania:

Sapela - popelnił jeden błąd, ale dzięki niemu nie udało się przegrać więcej
sylwek12b

Mecz numer:066
Sylwek12bAdonim85

Screeny:

Strzelcy:
Mila
Samobój (Głowacki)
Samobój (Chavez)

Opis:
Dziwny mecz, dziwne gole, wynik nie odzwierciedla prawdziwej sytuacji na boisku

Bohater spotkania:
Mila - strzelił gola który otworzył wynik spotkania

przemosekk

Mecz numer:058
Przemosek123Chelsonik

Screeny:

Strzelcy:

Matusiak
Matusiak

Opis:
Dziwny mecz, dziwne gole, wynik nie odzwierciedla prawdziwej sytuacji na boisku, dużo niewykorzystanych sytuacji po obu stronach.

Bohater spotkania:
Matusiak - strzelił 2 gole który otworzył wynik spotkania

Filips

Mecz numer: 056
GrigorianFilips

Screeny:

Strzelcy:
Jankowski
Zbozien
Jankowski
Kosowski
Kosowski

Opis:
W tym meczu nie zabrakło emocji, składnych akcji, nerwowości. Jankowski wyprowadził gospodarzy na prowadzenie przed końcem pierwszej połowy, jednak w drugiej to zespół goście zaatakował z rozmachem i udało się wyrównać. Chwilę później znów to Ruch był na prowadzeniu a piłkarze z Bełchatowa mieli podcięte skrzydła. Wszystko zmieniło się jednak gdy przebojową akcją piłkę w siatce umieścił Kamil Kosowski. Kibice, drużyna, sztab szkoleniowy wciąż nie tracili nadziei. Kiedy Kosowski zrobił to drugi raz, było słychać tylko jednych kibiców. Patrząc na statystyki mecz był wyrównany, powiem więcej, mecz był bardzo wyrównany. Dobrze spisywał się Sapela, a Ruch kilka razy go sprawdził. Rzadko zdarza się, aby każdy strzał w bramkę był golem, jednak GKS-owi się udało.

Bohater spotkania:

Kamil Kosowski - Nie odpuszczał i zdobył dwa gole w końcówce dające 3 punkty.

Ogryz

Mecz numer:053
Ogryzadonim

Screeny:

Strzelcy:
Genkov
Melikson
Romell Quioto
Opis:
Nie mam zamiaru opisywać tego spotkania ponieważ nie warto.... Powiem krótko przy stanie 1-0 dla adonima mam telefon adonim jest przy piłce migam mu z 5 razy on dalej biegnie z piłką w końcu musiałem odebrać telefon i się nie ruszałem. Rywal nie patrzył na to, że migam, a potem moi zawodnicy się nie ruszają tylko po prostu biegł sobie z piłka i strzelił na 2-0. Gdy mu powiedział co i jak i czemu nie wybił i się spytałem czy odda, to stwierdził, ze nie ma za co oddawać oraz, że 2-0 to się nie skończy i mi strzeli więcej, bo słaby zespół. Po prostu po raz pierwszy się z czymś takim spotkałem i kolejny raz nie zamierzam. Dlatego Piecia proszę cię o to abyś wpisał 3-0 we wszystkich meczach moich z Adonimem z 2 rundy i z 3 także, bo nie zamierzam z kimś takim jak on grać w pesa i psuć sobie nerwów.
Bohater spotkania:
Adonim - Za swoją postawę....

adonim
Zgadzam się z tym ale nawet jeśli odjąć mi tego jednego gola to i tak 2-0 na luzie jest jako wynik końcowy, a to najnizszy wymiar kary tak naprawdę. A że byłeś widocznie słaby jak barszcz, mało skuteczny, odbijający sie i stający na murze to fakt. w tym meczu więc to nie podlega dyskusjom. Lekko z 5/6-0 mogło być a nie (2-0).

Cienki zespół, cienki trener i tyle.

Pozatym moja gra obronna była dużo lepsza.

Powodzenia dalej.

PS.
zmień ten Stadion Narodowy bo wiochą trąci. W sieci są o wiele lepsze wersje do wgrania - a napewno nie puste, np. moja:

OBAJ DOSTAJECIE PO 10% ZA SPAMOWANIE TEMATU. OGARNIJCIE SIĘ, FORUM TO NIE PIASKOWNICA I TAKIE ZACHOWANIA NIE BĘDĄ TOLEROWANE. DALSZĄ DYSKUSJĘ ODNOŚNIE TEGO MECZU PROSZĘ KONTYNUOWAĆ NA GG A NIE PRZEDSTAWIAĆ SIĘ TUTAJ...

lukasz44
chelsonik

Mecz numer: 056
ChelsonikGrigorian

Screeny:

Strzelcy:
Jankowski
Niedzielan
Piech
Jovanovic

Opis:
Mecz wyraźnie pod dyktando gości, choć mało brakowało, a gospodarze doprowadziliby do remisu. Goście szybko strzelili dwa gole i kontrolowali sytuację, lecz w drugiej połowie strzałem zza 16 metrów korona zdobyła bramkę i mogło być gorąco, na niegroźne ataki Korony odpowiedział Ruch strzelonym golem, lecz to nie było jeszcze koniec emocji, gdyż Korzym i Jovanovic z 5 metrów nie skierowali piłki do bramki. Wynik uważam, że sprawiedliwy. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Bohater spotkania:

Andrzej Niedzielan napsuł wiele krwi swoim rywalom.

przemosekk

Mecz numer:058
przemosek123chelsonik

Screeny:

Strzelcy:

Matusiak
Matusiak

Opis:
Mecz z przewaga gospodarzy. Mecz grany w miłej atmosferze. Dzieki za mecz i powo dalej

Bohater spotkania:
Cały Widzew

Grigorian

Mecz numer: 049
wesoły89Gigorian

Screeny:

Strzelcy:

Zieliński

Niedzielan
Sultes

Opis:

Czekałem do końca aż wrzuci wesoły ale nie uczynił tego. Pisałem do Piecii, że jak wrócę to wrzucę co właśnie czynię. Nie pamiętam dokładnie co tam się działo ale napewno mecz był bardzo wyrównany.

Bohater spotkania:

brak

Milerinho

Mecz numer:061
Milerinhokubbas

Screeny:

w 1p.

przy 1-3

Strzelcy:
Slusarski
Slusarski
Ubiparip
Nakoulma

Opis:
Pierwsza porazka pod wodza nowego szkoleniowca, mimo wszystko mogl mecz inaczej wygladac gdyby zabrzanie mieli lepsza skutecznosc, pod koniec bylo jeszcze ciezej przebic sie pod bramke przeciwnika ale mimo wszystko zabrzanie walczyli do konca

Bohater spotkania:

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.