Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Losowanie drużyn - VIII sezon ligi /Opinie po losowaniu
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 8 (I sezon MLO)
lukasz44

Dnia 19 Października od godziny 20:00 uruchomimy skrypt do losowania ekip na stronie głównej, dlatego dopiero pojutrze gdyż Bakel musi jeszcze coś poprawić i nie mamy jeszcze gotowych logosów.

Ustalamy taki termin również po to aby nie było póżniej gadania że ktoś nie wiedział i nie miał dostępu do wszystkich drużyn przy losowaniu co kilka razy miało już miejsce ! wink.gif

Pamiętajcie aby nie losować ekip przed wyżej podaną datą i godziną gdyż będzie to grozić konsekwencjami w postaci nawet wydalenia z ligi, więc bądżmy wobec siebie Fair wink.gif Prosimy także aby każdy spróbował się zalogować na swoje konto i czy wszystko jest jak trzeba, jeżeli ktoś ma jakiś problem z logowaniem proszę pisać w tym temacie.

Dalsze info zostanie podane jutro bądż pojutrze, narazie każdy ma czas na zapoznanie się z tą informacją.
Dziękujemy za uwagę.
Milerinho
u Mnie wszsytko działa wink.gif
Bakel
Postaram się uruchomić skrypt losujący punktualnie o 20.00, ale nie można wykluczyć delikatnego poślizgu.

PS. Sprawę nagród za 2 ostatnie sezony będę chciał już jutro mieć z głowy, więc spodziewajcie się paczki w ciągu najbliższych kilku dni.
Hyoga
Działa.
Witu
Wszystko ok wink.gif
jarek
kurdę będę w pracy...no trudno co zostanię to pokocham hehe xD
Edi092
wszystko dobrze smile.gif
WKS
CYTAT(jarek @ Oct 19 2011, 14:37) *
kurdę będę w pracy...no trudno co zostanię to pokocham hehe xD

Na ogół najlepsze zostanie na koniec...ale i tak cierpliwośc mi nie da tego sprawdzić biggrin.gif więc możesz łudzić sie o epicką drużyne ; >
lukasz44
Jak widzimy nadal nikt nie może losować, a dzieje się tak gdyż skrypt losujący nie został włączony. Bakel był koło 20 ale widocznie coś ważnego mu wypadło, gdyż póżniej przepadł.

Nie wiem czy dziś jeszcze zaczniemy, czy dopiero jutro- wszystko zależy od Bakela gdyż tylko on ma dostęp do tego wszystkiego na głównej smile.gif

Za problemy przepraszamy, i zachęcamy do śledzenia tematu i czekania na kolejne informacje...
kksm
A to gdzieś w ogóle widać ten panel do losowania, czy kompletnie nic. Bo ja się zalogowałem na głównej i nic kompletnie nie widzę po za opcją dodawania wyników
Bakel
Sorry, wrzuciłem złą linijkę do kodu. Przekonany byłem, że wszystko jest ok wink.gif
kksm
Wszystko działa - WYLOSOWAŁEM smile.gif
donkryst
Marsylia smile.gif
Rybson
maszyna losująca ruszyła ... Panathinaikos zaprasza:D
Witu
Hoffenheim - Ekipa dość dobra z Ibiseviciem w ataku smile.gif
Ogryz
Wylosowane. Stoke City
WKS
o 19 Typowałem Szachtar i zgadnijcie co mam... jak odpowiecie poprawnie macie Browar od Wuja WKSa smile.gif
gapa
West Bromwich Albion- synowie Albionu tongue.gif
Wolrid
Athletico Bilbao, Llorente, Muniain, Martinez, Iraizoz jak najbardziej na tak smile.gif
lukasz44
Zenit - nie najgorzej, zawsze chciałem pograć czymś z rosyjskich ekip a więc się udało smile.gif
Mądre zakupy i może być ciekawie smile.gif
GooFy
SENSACJA! Nowy trener Spartaka Moskwa!

Organizatorzy to "BOLSZEWIKI !" Czyli Jarek miał rację "Żyjemy w kondominium rosyjsko-niemieckim" biggrin.gif.
Mani3k
Witam.
Wylosowałem -> Poległem. closedeyes.gif
jarek
i po losowaniu...późna pora ale i tak dobra drużyna się trafiła: PSV wink.gif
zibii75
Braga- co to jest?????
HEHE i znowu baty strzaskane laugh.gif
Żart, ekipa ok Paulo Cesar, Nuno Gomes, Lima,
Jak na razie w lidze mają 3 miejsce zobaczę jak ja tym coś ugram.
Powodzenia panowie w lidze
Milerinho
Wylosowałeś: Mainz

Gratulujemy!
Dziękujemy za losowanie !

smile.gif
sylwek12b
wylosowalem podobno glasgow rangers. no to bede mial zawodnikow do sprzedania
przemosekk
Wylosowalem Parme ;p
similo14
Polak nowym Menedżerem tureckiego klubu!!!

Jego rodacy prawdopodobnie odejdą z klubu!

Media donoszą żę popularny SIMILO chce się pozbyć z Trabzonsporu wszystkich polaków. Jednak do czasu ogłoszenia oficjalnych list zawodników pozostało wiele czasu i wszystko będzie zależeć od tego czy uda się wzmocnić klub przed rozpoczęciem sezonu. Trener i władze klubu nie komentują tej sytuacji, a na jedynej jak dotąd konferencji prasowej klub i menedżer wzajemnie sobie podziękowali, życzyli udanego sezonu innym drużynom i obiecali że dołożą wszelkich starań aby klub wywalczył upragniony awans do I ligi.
Boby1908
Jako jeden z ostatnich podszedlem do losowania i chyba nie będzie tak źle. W tym sezonie poprowadzę niemiecką ekipę ...Werder Brema.
Wszystkim graczom życzę miłej gry.
Hyoga
Olympiakos. Cieszę, bo nigdy nimi nie grałem, zawsze coś nowego.
czubinho
Nowy szkoleniowiec Tuluzy!

Już następnego dnia po dymisji Alain'a Casanovy rzecznik prasowy podał nazwisko nowego szkoleniowca biało-fioletowych. Jest nim Tomasz Czubak, znany jako Czubinho. Młody, ale już bardzo doświadczony trener, który prowadził w swojej karierze m.in Porto,Borussię Dortmund oraz Sevillę, obowiązki trenera obejmie jutro.
Dzisiaj rano odbyła się konferencja prasowa z nowym coachem TFC:

Pierre Ballester: Dzień dobry panie trenerze, jak pan się czuje jako świeżo upieczony szkoleniowiec TFC?
Czubinho: Witam wszystkich. Nie spodziewałem się tego, że prezes Sadran zadzwoni do mnie dzień po wysłaniu mojego CV, bardzo mi to schlebia. Tuluza to świetny zespół, cieszę się, że poprowadzę go w nowym sezonie
PB: Czy będzie pan aktywną osobą na rynku transferowym?
Cz: Jeżeli pan prezes okaże się osobą szczodrą, na pewno będę chciał sprowadzić kilku piłkarzy
PB: Wróbelki ćwierkają, że od wielu miesięcy zachwyca się pan grą Kamila Grosickiego, czy to prawda?
Cz: Kamil to wspaniały zawodnik. Być może postaramy się go ściągnąć.
PB: W ostatnim wywiadzie Remy Riou powiedział, że będzie chciał opuścić zespół. Wie pan coś na ten temat?
Cz; Nie rozmawiałem jeszcze w chłopakami, ponieważ jeszcze ich nie poznałem. Remy to świetny golkiper i będę się starał porozmawiać z nim oraz przekonać go do zmiany swojego zdania
PB: No dobrze panie trenerze, ostatnie pytanie: Ile wynosić będzie pana pensja?
Cz: Ja i Pan prezes szybko doszliśmy do porozumienia w kwestii mojego kontraktu, lecz po rozmowie prosił mnie, aby nie ujawniać tej kwoty. Może kiedyś, gdy napiszę ksiąźkę o mojej karierze, umieszczę tam wzmiankę o mojej pensji we Francji(śmiech)
PB: Dziękuję za odpowiedzi na pytania panie trenerze. Życzę panu wielu sukcesów z zespołem Toulousy.
Cz: Dziękuję za miłe słowa. Do zobaczenia.

Jak widać trener Czubak będzie chciał się rozejrzeć po rynku transferowym i uzupełnić swój skład kilkoma wartościowymi zawodnikami.
Więcej szczegółów z pracy trenera Czubinho poznamy w nowym programie francuskiej telewizji: Le Toulouse we francuskiej telewizji Canal+ France.

zuang1995
Wigan Athletic nie znam ich, bo nimi nie grałem, ale wydają się słabi. Ps: SC Bragi nie mogłem znaleźć na patchu Demaz 6 w drużynach. Hmm jak łatwo się domyślić chciałem ten zespół, ale no cóż Wigan też może się okazać dobrym biggrin.gif
Edi092
Everton - ciekawa paczka,myśle że to będzie całkiem ciekawy sezon smile.gif
Daro.
Racing Santander.

Prawdę mówiąc z ekip, które pozostały mi do wybrania liczyłem na Twente, ale cóż.
Wydaje mi się, że nowy szkoleniowiec Racingu w okresach otwartych okien transferowych nie będzie się opierdzielał. biggrin.gif
Tomek93
Dostępne drużyny:
1: Getafe
2: Udinese
3: Celtic Glasgow

Wylosowałeś: Celtic Glasgow

Gratulujemy!

Cała nadzieja w transferach ... blink.gif
lizaku
Zostało Getafe i Udinese, liczyłem na wylosowanie tego drugiego i jak przystało z moim szczęściem wylosowałem Getafe hehe - Damy Rade smile.gif
arczi333
Noi Blackburn bez pacha dobra ekipa nie wiem jak byli aktywni na rynku transferowym ale mysle że to Angielska drużyna i nie bedzie tak źle
donkryst
Chcę rozwinąć swoją poprzednią wypowiedź biggrin.gif
No jak wiecie trafiła mi się Marsylia, grałem dzisiaj kilka meczy już i powiem, że ciekawy zespół mi się trafił. Liczyłem na drużynę, z której od początku będę zadowolony i z satysfakcją będę grał przez te kilka sezonów. No i udało mi się. Ciekawy atak (A.Ayew, J.Ayew, Gignac i Remy), solidna pomoc (A.Diarra, Lucho Gonzalez, Valbuena i Cheyrou), dobra obrona (Fanni, D. Traore, Diawara) + znakomity bramkarz w postaci Mandandy dają mi nadzieje, że przyszłe sezony będą lepsze w moim wykonaniu niż ostatni. Zobaczymy smile.gif
+ jak ktoś chciałby kupić bądź zrobić wymianę środkowymi obrońcami, to mam na sprzedaż Juliena Rodrigueza. Wartość na transfermarkt to 300.000 euro:)
Rybson
włąsnie jak z tym handlem ... czy czekamy na patcha i dopiero czy każdy juz wie co ma w składzie patrząc na aktualne skłądy druzyn ... czy jak to robimy?
GooFy
Czekamy na patcha.
niCejOke
Gratulacje Zaragoza biggrin.gif jak to mówią szału nie ma ale moje motto: Never Back Down ;D do zobaczenia w sezonie
radek93
Dostępne drużyny:
1: Espanyol
2: Bordeaux
3: Twente

Wylosowałeś: Twente

Gratulujemy!
Dobra drużyna,która powinna sprawić wiele sensacji .
Powodzenia dla wszystkich
woodi
Wylosowałem Sporting Lizbone nie mam pojęcia co to za drużyna tongue.gif wiem tylko że 2 sezony do tyłu Szymson grał tą druzyną ja wtedy prowadziłem Genoe z fatalnymi wynikami i strasznie ciężko mi sie grało przeci Sportingowi więc mysle ze ciekawy sezon bedzie z dużą ilościa niespodzianek biggrin.gif
gapa
a teraz tak z nudow z innej strony.

Wielka sensacja w West Bromwich tutejszy klub West Bromwich Albion F.C. zatrudnia nowego trenera

Nowy trener pojawil sie z nikad, nikt wczesniej o nim sie slyszal ale prezes klubu powiedzial ze jak widzial jego podejscie od strony mentalnej i kontakt z ludzmi to od razu wiedzial ze takiego trenera jeszcze ta druzyna nie miala. Dodatkowo powiedzial jeszcze, ze nosi przydomek gapa i chce by go tak nazywano.

parę słów z nowym trenerem: Witam. Bardzo sie ciesze ze trafilem wlasnie do The Baggies i obiecuje ze w kazdym meczu moi pilkarze dzadza z siebie nie 100% a 110%. Jak sie zorjentowalem po pierwszym treningu druzyna ma sporo dobrych pilkarzy ale napewno sa pozycje ktore zostana wzmocnione. Wyjawic moge tylko jednego zawodnika którego planuje kupic, a jest nim Kamil Grosicki który swoją niesamowita szybkoscia moze wkrecic w ziemie kazdego obronce. w planach mam jeszcze jeden sensacyjny transfer napastnika, ale tego nie moge zdradzic. dowiecie sie w nie dlugim czasie kto to jest. Bardzo dziekuje za wywiad.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.