Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem 2 karty graficzne jak zmienic na lepsza?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2011
zagroo
Witam przyjaciele mam maly klopot z PES 2011 . Odpalam pes 11 na laptopie ktory ma 2 karty jedna do standardowych rzeczy i druga ktora jest przystosowana do gier . Jak wchodze w ustawienia grafiki i chcem przestawic na lepsza grafike to wyskakuje mi blad ze mam za slaby sprzet do tej gry dla tego ze odczytuje ta slabsza karte graficzna prosze was o pomoc jak to zmienic???
Orange_91
CYTAT(zagroo @ Aug 14 2011, 14:49) *
Witam przyjaciele mam maly klopot z PES 2011 . Odpalam pes 11 na laptopie ktory ma 2 karty jedna do standardowych rzeczy i druga ktora jest przystosowana do gier . Jak wchodze w ustawienia grafiki i chcem przestawic na lepsza grafike to wyskakuje mi blad ze mam za slaby sprzet do tej gry dla tego ze odczytuje ta slabsza karte graficzna prosze was o pomoc jak to zmienic???

Najpierw zajmij się ortografią...

Co do tematu to na tym forum: http://www.nhl.pl/ powinni Ci poradzić jak zrobić, aby była odczytywana ta lepsza karta.
Tari
Jeśli masz Nvidię, wejdź w panel sterowania, potem uruchom program Nvidii, ustawienia 3d, wyszukaj (albo dodaj do listy PES'a) i wymuś ustawienie na kartę dedykowaną. Jeśli masz Radka, myślę, że rozwiązanie problemu będzie podobne wink.gif

miałem przed chwilą taki sam problem i w sposób jaki opisałem, udało mi się go rozwiązać.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.