Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wymuszona przerwa w rozgrywkach PES 6
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 7
lukasz44

Tak jak pewnie wielu z Was zauważyło od trzech dni nie działa już Five Server i jak udało mi się dziś dowiedzieć od znajomego z rosyjskiego forum nie zadziała jeszcze przez minimum dwa-trzy tygodnie sad.gif

POWÓD ???

Admin pes6club (strona na której prowadzony jest five server)G@l@g@n zapomniał zapłacić za serwer zanim wyjechał na wakacje i dlatego nie mamy możliwości grania... Dopóki nie wróci z Egiptu raczej nie będzie można tam grać, chyba że ktoś coś wykmini wtedy może nastąpi to szybciej, zobaczymy wink.gif

Na ten moment rozgrywki ligi Polskiej i Pucharu Ekstraklasy zostają zawieszone, gdyż na GS nie możemy grać drużynami z others c więc trzeba będzie poczekać na ponowne otwarcie five serwera.

Co do ligi i pucharu chętni mogą grać mecze na GS normalnie, a Ci którym to nie odpowiada bądż nie mogą się połączyć muszą cierpliwie czekać smile.gif
Tak samo będzie z kolejkami, narazie nie będą dodawane, wszystko nadrobimy gdy serwer wróci do normy.

Tak więc możecie odpocząć od Pesa i skupić się na wakacjach, jeżeli coś w tej sprawie się zmieni dam znać w tym temacie...

Pozdrawiam i bez zbędnych napinek proszę, gdyż problem wynikł nie z naszej winy smile.gif
seba
W związku z tym udostępnię użytkownikom programik hosts selector do szybkiej zmiany pliku hosts z poziomu pulpitu.
Moze przyda się ligowcom.

http://www.speedyshare.com/files/29353217/hosts_selector.rar

1. Rozpakować pobrane archiwum host selector
2. Po rozpakowaniu otrzymujemy folder 'host' oraz plik 'Host selector'
3. Folder 'host' i plik 'Host selector' wklejamy d następującej lokalizacji:
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc
4. Następnie dla wygody użytkowania wysyłamy na pulpit skrót pliku'Host selector'
(klik PPM na plik, wybieramy wyślij do, pulpit (utwórz skrót).
5. Teraz z poziomu pulpitu łatwo i szybko możemy zmienic server gry.

Mamy do dyspozycji 3 servery:
1. PES6j
2. five server
3. gs

Odpalamy Host selector i postępujemy zgodnie z instrukcjami na ekranie.

Nie pamiętam dokładnie kto napisał ten programik, ja czy Tomaj. Ja na pewno
dopisałem ścieżkę do five servera.

Testowane na XP
Edi092
Dzięki Seba,raczej przyda się smile.gif
lukasz44
Five Server już działa ! smile.gif A więc możecie grać panowie, może kilka dni przerwy dobrze zadziała na formę !!! tongue.gif

This image has been resized. Click this bar to view the original image, which has dimensions of 802x629 and a file size of 80KB.
JustMe1987
Wiadomosc dnia! biggrin.gif
WKS
Weselmy sie i radujmy, brawo dla tego kto to opłacił.
zibii75
serw nie działa sad.gif
lukasz44
Serwer znowu działa (czy na stałe to nie wiem) więc mozna grać meczyki...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.