Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: REZYGNACJE LIGOWE :(
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 7
piwlak
Długo zwlekałem z podjęciem tej decyzji, jednak z przyczyn niezależnych ode mnie(Bardzo poważne problemy rodzinne- nie będę zagłębiał się w szczegóły), jestem zmuszony zrezygnować z rozgrywek 1 ligi i Polskiej Ekstraklasy.Wiem, że wprowadzi to kolejny raz trochę zamieszania w tabeli ligowej, lecz naprawdę nie mam wyjścia- są rzeczy ważne i ważniejsze. Przepraszam za kłopot, oraz dziękuję wszystkim za te kilka sezonów i życzę wszystkim powodzenia
lukasz44
CYTAT(piwlak @ Jun 16 2011, 12:37) *
Długo zwlekałem z podjęciem tej decyzji, jednak z przyczyn niezależnych ode mnie(Bardzo poważne problemy rodzinne- nie będę zagłębiał się w szczegóły), jestem zmuszony zrezygnować z rozgrywek 1 ligi i Polskiej Ekstraklasy.Wiem, że wprowadzi to kolejny raz trochę zamieszania w tabeli ligowej, lecz naprawdę nie mam wyjścia- są rzeczy ważne i ważniejsze. Przepraszam za kłopot, oraz dziękuję wszystkim za te kilka sezonów i życzę wszystkim powodzenia

Cóż, szkoda że musisz nas opuścić, ale tak jak mówisz są sprawy ważniejsze i nikt nie ma i nie będzie Ci miał tej decyzji za złe. wink.gif
Mamy nadzieję że sprawy przez które musisz nas opuścić się naprostują i wszystko będzie w porządku, ale liczę że jeszcze kiedyś wrócisz do naszych szeregów smile.gif

Pozdrawiam, i wracaj szybko smile.gif

Żadnych zastępstw w I lidze nie będzie, liczba graczy zostanie zmniejszona do 18 osób.
Zaś w Ekstraklasie piwlaka zastąpi witu_ , gdyż jest pierwszym rezerwowym na liście
czubinho
siemanko z przykrością muszę stwierdzić , że rezygnuje z tego sezonu w lidze ;(. Dostałem pracę za miastem a tam będzie ciężko mi rozgrywać mecze(w ogóle nie wiem czy tam jest komp.)
Są wakacje i każdy chce coś zarobić, ja również. Mam nadzieję, że Łukasz pozwoli mi zagrać jeszcze w lidze w następnym sezonie. Życzę wszystkim powodzenia w lidze, trzymajcie sie.
lukasz44
CYTAT(czubinho @ Jul 20 2011, 18:24) *
siemanko z przykrością muszę stwierdzić , że rezygnuje z tego sezonu w lidze ;(. Dostałem pracę za miastem a tam będzie ciężko mi rozgrywać mecze(w ogóle nie wiem czy tam jest komp.)
Są wakacje i każdy chce coś zarobić, ja również. Mam nadzieję, że Łukasz pozwoli mi zagrać jeszcze w lidze w następnym sezonie. Życzę wszystkim powodzenia w lidze, trzymajcie sie.

Szkoda...

Dopiero teraz widać jak żle postąpiliśmy grając ten sezon w wakacje, mimo że praktycznie każdy z Was głosował za teraz mamy co chwila rezygnacje.. Ehh

Nikt nie wchodzi za Czubinho, w rewanżach zostają wpisane walkowery zgodnie z regulaminem... dry.gif
Tsu
Rezygnuje z 1 ligi i ligi polskiej nie mam ostatnio sily ani czasu rozgrywac spotkan.Prosze o zrozumienie to nie olewka.Dzieki
lukasz44
CYTAT(Tsu @ Aug 8 2011, 16:22) *
Rezygnuje z 1 ligi i ligi polskiej nie mam ostatnio sily ani czasu rozgrywac spotkan.Prosze o zrozumienie to nie olewka.Dzieki

Wo na głownej wpisane...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.