Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 8 25.03- 03.04, kolejki 28-31
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 6 > Sezon 6 - II liga
lukasz44
Kolejka 28
Ogryz - Tomek93
woodi - camel11
Szymson - craxa93
gviazda10 - BlueOle10
seba - Rybson

JustMe1987 - Boby1908
jarek - similo14
kfg - waldi198

DonKryst - wujek831

Kolejka 29
Tomek93 - woodi
Ogryz - Szymson
camel11 - gviazda10
craxa93 - seba
BlueOle10 - gapa
Rybson - JustMe1987
Boby1908 - kfg
similo14 - DonKryst
waldi198 - wujek831

Kolejka 30
Szymson - Tomek93
gviazda10 - woodi
seba - Ogryz
gapa - camel11
JustMe1987 - craxa93
jarek - BlueOle10
kfg - Rybson
wujek831 - Boby1908
waldi198 - similo14

Kolejka 31
Tomek93 - gviazda10
Szymson - seba
woodi - gapa
Ogryz - JustMe1987
camel11 - jarek
craxa93 - kfg
BlueOle10 - DonKryst
Rybson - wujek831
Boby1908 - similo14

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIĄG Z REGULAMINU:

CYTAT
Przywileje i obowiązki gospodarza:
- wpisanie wyniku w panelu gracza na stronie głównej (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków
(np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach.")
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Samobój
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od VI sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) również spowoduje odebranie 3 punktów za każde ostrzeżenie.
donkryst

28 kolejka
DonKryst wujek831
Screeny:

Strzelcy:
Gyan
Gyan

Opis:
Bardzo wyrównany mecz, nie to co w pierwszej rundzie, gdzie bez większego wysiłku wygrałem 6:1. W tym meczu, gdyby nie mój bramkarz, pewnie bym przegrał.
Jednak dwie akcje Gyana wystarczyły, by kolejny zespół nie zdobył Stadionu Światła. Dzięki i powo dalej!:)

Zawodnik meczu:
Zdecydowanie mój bramkarz - Gordon. Wybronił wiele groźnych sytuacji w tym meczu.

Szymson

30 kolejka
Szymson Tomek 93
Screeny:

Uploaded with ImageShack.us

Strzelcy:
Izmailov
Cristiano
Cristiano
M.Fernandes
Jaime Valdes

Hajnal
Hajnal
Degen

Opis:
To sie nie mogło inaczej skończyć przy takich formach jakie mieli gospodarze;p
Mecz do pewnego momentu bardzo wyrownany ale póżniej przechylili szale zwyciestwa na swoja korzyść,popłoch w szeregach obrony siał niesamowity tego dnia Cristiano,dzieki za mecz i pwodzenia dalej w lidze:)

Zawodnik meczu:
Cristiano-fenomenalnie dysponowany tego dnia autor 2 bramek w tym meczu

Szymson

28 kolejka
Szymson craxa93
Screeny:

Strzelcy:
Yannick
Tales
Yannick
Jaime Valdes

Cavenaghi
Cavenaghi
Marquinhos

Opis:
Niesamowite szczeście Sportingu w tym spotkaniu.Przy prowadzeniu gosci 0;1 moj bramkarz otrzymał czerwona kartke i zostal podyktowany rzut karny i mysle sobie jest juz po meczu,ale myliłem sie tuz przed przerwą kontaktowego gola zdobył Yannick i to tkęło wiare w zdobycz punktowa piłkarzy sportingu,tuż po przerwie świetną indywidulna akcja popisal sie Tales i dał gola wyrownujacego,chwile pożniejświetne prostopadłe podanie wykorzystał Yannick i zrobiło sie 3;2,nastepnie kolejna dobra akcja Yannicka dosrodkowanie i Jaime Valdes ładną główką uszcześliwia swoich kibicow i daje prowadzenie 4;2.Internacional walczył do końca mieli naprawde multum okazji ale mnie dopisywało szczęście,goście zdobyli jeszcze gola w doliczonym czasie gry ale to juz nie miało większego znaczenia.dzieki za mecz i pwodzenia dalej w lidze:)

Zawodnik meczu:
Yannick-2 gole i asysta mówią wszystko

JustMe1987
# 28

JustMe1987 Boby1908

Screeny:

Govou

Djibril Cisse

Opis:

Dolek mam za soba ale widac gram jeszcze w kratke. Mecz byl dosc ciekawy poniewaz obie druzyn nie grzeszyly skutecznoscia ale takze wyczekiwaly bledu przeciwnika co z minuty na minute podgrzewalo napiecie. Niestety to ja popelnilem blad jako pierwszy w 78 minucie i zaplacilem za to golem druzyny z Aten. Swietnie dysponowany Govou bral udzial przy wszystkich bramkach i jako zdobywca pierwszje zasluzyl na mvp spotkania.

Mielismy watpliwosci czy czasem gol nr 3 nie byl hiddenem? Jak sadzicie?

-----------------------------
Ta, animacja hiddenowa była więc wynik zmieniam na 0-2
lukasz44.

Zawodnik meczu:

Sidney Rodrigue Noukpo Govou

Tomek93

29 kolejka
Tomek93 Woodi
Screeny:

Strzelcy:
Audel
Audel
Floro Flores
Floro Flores
Opis:
Pierwsza połowa to całkowita dominacja gospodarzy, powinienem wtedy walnąć z 5 bramek, ale cóż, nie udało się. Na drugą połowe wychodziłem z zapasem 2 bramek, pewny zwycięstwa. Już przy pierwszych kontaktach z piłką wiedziałem że coś jest nie tak, nie miałem tyle luzu co w pierwszej połowie, gracze byli sztywni, ociężali. Na efekty nie musiałem długo czekać - 49 min i strata bramki. Dalej to bardziej przewaga gości i nieporadne ataki gospodarzy. Gdzieś tak od 75 minuty uwierzyłem że ten mecz jednak można wygrać, parę minut później, kontra po rzucie rożnym, napastnik gości wbiega w pole karne, obok niego dwóch moich obrońców i nie wiem jakim cudem napastnik sie przewraca, a sędzia dyktuje rzut karny. Samego karniaka obroniłem, ale dobitki już nie byłem w stanie - Floro Flores ustala wynik spotkania. Dzięki za mecz i powo dalej.
Zawodnik meczu:
Trudno takiego wskazać, nikt szczególnie mi nie zaimponował na przestrzeni całego spotkania.
woodi

31 kolejka
woodi gapa
Screeny:

Strzelcy:
Boselli
Boselli
Floro Flores
Floro Flores
Cavani
Cavani
Mascara
Mascara

Opis
Bramki w tym meczu padały często i bardzo szybko, juz w 1 minucie Cavani wspaniałym rajdem i strzałem daje prowadzenie gościom co podcieło skrzydła gospodarzom... Pozniej 23 minuta i nowy nabytek Genoy Boselli pakuje piłke do siatki gosci i mamy 1:1 ale na odpowiedz gosci nie czekali kibice długo i w 29 minucie Cavani znów daje prowadzenie gościom... Gospodarze równie szybko sie odwdzieczaja i strzelaja gola na 2:2 juz wydawało sie ze 1 polowa sie tak zakonczy ale Floro Flores w doliczonym czasie gry 1 polowy pakuje piłke do siatki pieknym strzałem z główki smile.gif Druga połowa to ciagłe ataki gości i gospodarzy na przemian i w 48 minucie Boselli podwyzsza wynik spotkania na 4:2 co dawało "niby" spokojne prowadzenie ale nie odwlekło sie 2 minuty i w 50 min Mascara strzela gola dając nadzieje gościom... 78 minuta zamieszanie w polu karnym gospodarzy Mascara to wykorzystuje i strzela piłka odbija sie po rykoszecie i znajduje droge do bramki... Mecz konczy sie remisem na który zasłuzyły obie ekipy smile.gif
Powodzenia dalej w lidze biggrin.gif

Zawodnik meczu:
Myśle że obie 11 zasługują na wyróżnienie bo grały znakomicie...

BlueOle10

29 kolejka
BlueOle10 Gapa
Screeny:

Strzelcy:
Samaras
Samaras
Stokes
Stokes
Cavani
Piazienza
Mascara

Opis:
Mecz bardzo ciekawy, oprocz moich 4 bramek, mialem jeszcze 2 slupki i 2 poprzeczki, Gapa tez mial pelno sytuacji, szczegolnie w koncowce strzelajac dwie bramki smile.gif

Zawodnik meczu:
Stokes- nie do zatrzymania smile.gif

BlueOle10

31 kolejka
BlueOle10 DonKryst
Screeny:
niestety brak, zawiesil mi sie komputer od razu po meczu smile.gif

Strzelcy:
Hooper
Samaras
Gyan

Opis:
Mecz szybki, akcja za akcje, dużo sytuacji sam na sam, jednak niewykorzystanych. W Końcówce dwa strzaly gosci z glowy, wybite z linii przez Stokes'a, takze jemu Celtowie zawdzieczaja zwyciestwo smile.gif

Zawodnik meczu:
Stokes- Dwa razy po rzutach rożnych wybijał piłkę z linii bramkowej, także chwała jemu smile.gif

camel11
CYTAT(BlueOle10 @ Mar 27 2011, 23:37) *

31 kolejka
BlueOle10 DonKryst
Screeny:
niestety brak, zawiesil mi sie komputer od razu po meczu smile.gif

Strzelcy:
Hooper
Samaras
Guiza

Opis:
Mecz szybki, akcja za akcje, dużo sytuacji sam na sam, jednak niewykorzystanych. W Końcówce dwa strzaly gosci z glowy, wybite z linii przez Stokes'a, takze jemu Celtowie zawdzieczaja zwyciestwo smile.gif

Zawodnik meczu:
Stokes- Dwa razy po rzutach rożnych wybijał piłkę z linii bramkowej, także chwała jemu smile.gif

Fenerbahce jest moje ;p
BlueOle10

30 kolejka
Jarek BlueOle10
Screeny:
brak, rozlaczylo od razu po meczu..

Strzelcy:
Necid
Vagner Love
Scott Brown
Scott Brown
Samobój

Opis:
Jarek szybko objal prowadzenie i trzymal wynik 2:0. Po pierwszej szczesliwej akcji, pilke w siatce umiescil scott brown, podobnie bylo przy kolejnej akcji. Natomiast 3-a bramka to istne kuriozum. Samaras oddal strzal w slupek, tak ze futbolowka odbila sie od plecow bramkarza i wpadla do bramki.

Zawodnik meczu:
Scott Brown- dwa gole srodkowego pomocnika Celtow smile.gif

Ogryz

29 kolejka
Ogryz Szymson
Screeny:

Strzelcy:
Alan Kardec
Fernandez
Cardozo
Yannick
Vukcevic
Opis:
Rewanż za 1 mecz udany i tym razem Derby Lizbony dla Benfiki. Która okazała się lepsza w tym meczu o 1 bramkę. Początek meczu totalny pogrom piłkarzy gości którzy nie mogli sobie poradzić ze wspaniałym dopingiem piłkarzy Benfiki i po 10 minutach Benfica prowadziła już 3-0 w tym meczu i wszystko wskazywało na pogrom piłkarzy Sportingu. Wynik po 10 minutach utrzymał się do końca 1 połowy. W 2 połowie w ekipie gości Yannick wszedł za Izmailova i było to bardzo dobre posunięcie przez trenera gości. Yannick wniósł dużo ożywienia w szeregach gości którzy wszystko postawili na atak i całą 2 połowę cisnęli piłkarzy gospodarzy którzy groźnie kontrowali piłkarzy Sportingu . Na szczęście dla trenera i piłkarzy Benfiki nie udało im się odrobić 3 bramek straty a jedynie tylko 2 między innymi dzięki dobrej postawie Jimeneza w bramce gospodarzy który w 2 połowie pary razy uratował gospodarzy przed stratą gola.Derby dla Benfiki. Dzięki za meczyk. Powodzenia dalej.
Zawodnik meczu:
Roberto Jimenez - Parę razy uratował gospodarzy przed utratą gola.
gapa

30 kolejka
gapa camel
Screeny:

Strzelcy:
Lucarelli
Lucarelli
Lavezzi
Lavezzi
Guiza
Niang
Niang

Opis:
Pierwsza połowo z przewaga gospodarzy no i 3-0 , a druga polowa to juz przewaga gosci, ale udalo mi sie wbic jeszcze jednego gola no i zwyciestwo.

Zawodnik meczu:Lavezzi

Szymson

31 kolejka
Szymson seba
Screeny:

Strzelcy:
M.Fernandez
M.Fernandez
Vukcevic
Vukcevic
Salomao
Salomao
Helder Postiga

Obasi

Opis:
Piłkarze Sportingu wyszli na spotkanie bardzo podrażnieni porażką w derbach Lizbony i to ich piekielnie zmobilizowało aby poprawic humory swoim kibicom i to im udało się w 100%.Portugalczycy ujawnili w tym meczu wsyzstkie słabe strony swoich rywali,zagrali kapitalnie akcje przeprowadzali zarowno skrzydlami jak i środkiem boiska,wiec ich gra mogła sie podobać.Rewanż za porażke w pierwszym meczu udany:)dzięki za mecz i pwodzenia dalej:)

Zawodnik meczu:
Vukcevic-2 gole i asytsta oraz kilka naprawde fajnych akcji:)

Rybson

29 kolejka
Rybson JustMe1987
Screeny:

Strzelcy:
Denis
Bodmer
Hoarau
Hoarau
Guli

Opis:
Takie mecze też są i będa w naszych rozgrywkjach tak naprawde mecz wyrównany i bardzo dobre formy napastników gospodarzy nie przełozyły sie na wynik... fatalna postawa piłkarzy z Udine... było w sumie blisko ale jakas dziowna atmosfera panujaca w tym meczu na murawie:D nie pozwoliła nic ugrac Just wypunktował mnie strzelając naprawde ładne bramki kiedy przy stanie 0:2 udało mim się strzelic kontaktowego gola w nastepnej akcji Just wyrównał i było po ptakach... dzieła zniszczenia dokonał Guli i delikatnie przelobował bezradnego dzisiaj Handanovica... dzieki za mecz powodzenia dalej!:)

Zawodnik meczu:Hoarau: strzelec 2 goli ogolnie biegał sobie gdzie chciał i cały czas sam:P

Ogryz

28 kolejka
Ogryz Tomek93
Screeny:

Strzelcy:
Gaitan
Aimar
Cacau
Salvio
Marica
Audel
Audel
Audel
Cacau
Gaitan
Opis:
1 połowa to przewaga piłkarzy Benfiki którzy prowadzili już w tym meczu 2-0 i 3-1, ale niestety nie udało się utrzymać wyniku ponieważ dobrze dysponowani napastnicy Stuttgartu skarcili Benfice i strzelili jej 6 goli. Niektórych trochę pechowych ponieważ po dobitkach na pustą po odbitej piłce przez bramkarza. Sędzia trochę wypaczył wynik spotkania kiedy to bramkarz faulował w polu karnym Saviole i dostał żółtą kartkę zamiast czerwonej. Dzięki za mecz. Powodzenia dalej.
Zawodnik meczu:
Audel - Strzelec Hat-tricka w tym meczu to on strzelił 3 bramki z rzędu i pogrążył gospodarzy a dał 3 pkt gościom.
Ogryz

31 kolejka
Ogryz JustMe1987
Screeny:

Strzelcy:
Nene
Aimar
Gaitan
Erding
Nene
Giuly
Hoarau
Opis:
Kolejna porażka mimo wyrównanego meczu. Koniec sezonu już chce !!!!
Zawodnik meczu:
Hmm... Nikt nie zasłużył na miano zawodnika meczu.
craxa93

31 kolejka
craxa93 kfg
Screeny:

Strzelcy:
Cavenaghi
Cavenaghi
Rafael Sobis
Alecsandro

Opis:
Dziwny mecz, przeciwnik sprawiał wrażenie że nie zależy mu na wygraniu tego spotkania jakieś zabawy z piłką takie tam... ale co mnie to obchodzi łatwe 3 pkt i Internacional nadal liczy się w walce o awans.
Zawodnik meczu:
Nikt nie zasłużył na miano zawodnika meczu.

Tomek93

31 kolejka
Tomek93 Gviazda
Screeny:

Strzelcy:
Audel
Gebhart
Marica
Moreno

Opis:
Mecz wyrównany, skuteczniejsi okazali się gracze gospodarzy. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:
Gebhart - dobry mecz rezerwowego rozgrywającego drużyny Stuttgartu.
wujek831

30 kolejka
Wujek831 Boby1908
Screeny:

Strzelcy:
Gudjohnsen
D.Duff
Leto

Opis:
Mecz delikatnie pod dyktando graczy Fulham dużo akcji i sytuacji 1v1 z jednej jak i z drugiej strony

Zawodnik meczu:
Stockdale bohater wielu sytuacji 1v1 bronił pięknie

JustMe1987
# 30

JustMe1987 craxa93

Screeny:

Rafael Sobis

Opis:

Pilkarskie szachy w ktorych bardzo dobrze taktycznie zagraly obie druzyny a gracze ktorzy dochodzili do sytuacji marnowali je seryjnie w obu ekipach. O wyniku przesadzil kapitalny lob Rafaela Sobisa uderzony zewnetrzna czescia stopy z dosc ostrego kata.

Zawodnik meczu:

Rafael Augusto Sóbis do Nascimento

Sorry za pozna wstawke ale to z powodu 7 dni pracy w zeszlym tygodniu mellow.gif
kfg.

30 kolejka
kfg Rybson
Screeny:

Strzelcy:
Di Natale
M.D. Diouf
Benjani
Inler
Di Natale
Roberts

Opis:
Blackburn nareszcie zaczął coś wygrywać. Gra się zaczęła kleić. I wygrana z dobrym graczem pod nickiem Rybson wink.gif

Zawodnik meczu:

camel11

29 kolejka
camel11 gviazda10

Screeny:
brak, zaraz po meczu cofneło nas do pokoju

Strzelcy:
Luiz Adriano 4`
Niang 25`
Luiz Adriano 88`

Opis:
Dobre widowisko, pierwsze 15-20 min należało do gości i zasłużona bramka, potem gospodarze zaczęli grać swoje, zwłaszcza w drugiej połowie stworzyli mnóstwo dogodnych sytuacji, jednak wciąż utrzymywał się remis... Szczęscie dopisało gościom i po jednej kontrze w samej końcówce zdobyli zwycięską bramkę, wykorzystując długi rajd Adriano. Dzięki

Zawodnik meczu:
Luiz Adriano

31 kolejka
camel11 jarek

Screeny:

Strzelcy:
Samobój
Necid
Necid
Dzagoev

Opis:
Mecz źle się zaczął, szybka patelnia do własnej bramki, potem dużo bezbarwnej gry po obu stronach, brak wykończenia itp potem nagle z niczego druga bramka po głebokim dośrodkowaniu i główce i na koniec w ostatnich minutach dwie bramki, gdy już i tak nic się zrobić nie dało, a sie nie chcialo ;p dzięki

Zawodnik meczu:
Necid

gviazda10
CYTAT(camel11 @ Apr 5 2011, 18:06) *

29 kolejka
camel11 gviazda10

Screeny:
brak, zaraz po meczu cofneło nas do pokoju

Strzelcy:
Luiz Adriano 4`
Niang 25`
Luiz Adriano 88`

Opis:
Dobre widowisko, pierwsze 15-20 min należało do gości i zasłużona bramka, potem gospodarze zaczęli grać swoje, zwłaszcza w drugiej połowie stworzyli mnóstwo dogodnych sytuacji, jednak wciąż utrzymywał się remis... Szczęscie dopisało gościom i po jednej kontrze w samej końcówce zdobyli zwycięską bramkę, wykorzystując długi rajd Adriano. Dzięki

Zawodnik meczu:
Luiz Adriano

31 kolejka
camel11 jarek

Screeny:

Strzelcy:
Samobój
Necid
Necid
Dzagoev

Opis:
Mecz źle się zaczął, szybka patelnia do własnej bramki, potem dużo bezbarwnej gry po obu stronach, brak wykończenia itp potem nagle z niczego druga bramka po głebokim dośrodkowaniu i główce i na koniec w ostatnich minutach dwie bramki, gdy już i tak nic się zrobić nie dało, a sie nie chcialo ;p dzięki

Zawodnik meczu:
Necid

camel jak mozesz tak pisac??? stary mecz spokojnie wyrownany nawet powiedzialbym ze na moja korzyść...spokojnie moglo bys 5 i nic wtedy bys nie powiedzial a w 90 min sam wiesz dlaczego nie byl 1-3...tylko czerwien dla twojego obroncy....
woodi

28 kolejka
woodi camel11
Screeny:

Strzelcy:
Niang
Niang
Niang
Niang
Palacio
Boselli
Emre

Opis:
Mecz jednostronny pod dyktando gości. Gospodarze zapomnieli jak sie strzela bramki juz od dłuższego czasu... Kolejny mecz gdzie na 15 strzałów tylko 5 w światło bramki co świadczy o słabej formie napastników... Zwyciestwo jak najbradziej zasłużone dla gości. Powodzenia dalej w lidze.

Zawodnik meczu:
Niang - strzelec 4 goli dających 3 pkt gosciom

similo14

29 kolejka
similo14 DonKryst
Screeny:

[b]Strzelcy:

Campbell
Gyan

Opis:
Mecz był do wygrania no ale zdaża sie.

Zawodnik meczu:

gviazda10
30 kolejka
gviazda10 woodi
Screeny:

Strzelcy:
Luiz Adriano
Eduardo
Jadson
Floro Flores
Mesto

Opis:
Mecz dosyc wyrownany sporo okzaji jak i z jednej tak i z 2 srony. Skuteczno0śc gospodarzy zadecydowala o zwyciestwie.Dzieki za mecz powodzonka dalej.

Zawodnik meczu:
Luiz Adrano

Boby1908
31 kolejka
Boby1908 Similo14
Screeny:

Strzelcy:
Govou
Karagounis
Djibril Cisse
Djibril Cisse
Dijibril Cisse
Cleyton
Gouffran
A Modeste

Opis:
Mecz dosyć wyrównany mimo iż wynik pokazuje coś innego. Wykorzystałem co miałem wykorzystać i 3pkt. zostają w Grecji. Dzięki za mecz.

Zawodnik meczu:
jarek

28 kolejka
jarek similo14
Screeny:

Strzelcy:

Samobój
Opis:
Bardzo ciekawe spotkanie...bardzo zacięte...sporo sytuacji z obu stron. Mecz na remis ale więcej szczęścia dopisało Rosjanom i to oni inkasują 3 punkty ! Dzięki

Zawodnik meczu:
Brak
waldi198

... 30kolejka
waldi198 similo14
Screeny:

Strzelcy:

Opis:Bardzo zacięte spotkanie obie ekipy nie mogły się przemóc by strzelić bramkę i ostatecznie podzielili sie pkt smile.gif powodzenia dalej

Zawodnik meczu:

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.