Orange_91
Dec 29 2010, 13:20
1. Oddajemy głos na jednego z naszych ligowców. Oprócz wpisaniu nicka, musi pojawić się również krótkie uzasadnienie decyzji.
2. Głosując staramy się kierować tylko i wyłącznie własnym zdaniem i odczuciami. Proszę pamiętać, że oceniamy biorąc pod uwagę cały rok (od stycznia do grudnia 2010), a nie tylko kilka ostatnich miesięcy. Termin głosowania jak na razie jest nieokreślony (zobaczymy jak wam będzie szło).
3. Wszystkie posty, które nie będą formą "głosu" będą usuwane a autorzy karani.
lukasz44
Dec 29 2010, 21:04
Mani3k
Bardzo trudny przeciwnik o ponad przeciętnych umiejętnościach, uwielbiam to przed i pomeczowe przekomarzanie. Rywali którzy potrafią pogadać po meczu na GG obojętnie jaki jest wynik po prostu szanuję. Czasem maniek wybucha, ale to wynika z ambicji gracza i chęci bycia coraz lepszym.
czubinho
Dec 29 2010, 21:38
Łukasz44, człowiek z którym zagrałem najwięcej meczy online, zawsze przyjemna atmosfera, zawodnik o nieprzeciętnych umiejętnościach.
dj_adriano
Dec 29 2010, 21:47
wahałem się między Milerinho,a Snajperem ,ale jednak po długim namyśle Snajper.. zawsze w czołówce, turnieje widać to jego specjalność bo wygrywał ich większość brakuje tylko ligowego sukcesu,ale nie zmienia to faktu iż głos oddaje na niego..
Milerinho
Dec 31 2010, 12:16
Snajper1929 - obrona Pucharu Ligi i ciagle czolowka ligowa
Orange_91
Dec 31 2010, 14:04
milerinho - Po fatalnym IV sezonie w V udowodnił, że był to jedynie wypadek przy pracy i zdobył po raz czwarty mistrzostwo.
snajper1929
Jan 4 2011, 00:50
milerinho- wygrać ligę BVB to zasługuje na tytuł ligowca roku
milerinho - zdecydowany numer jeden. Legenda naszej ligi znowu na tronie.
A ja zagłosuje na
Justme1987 zawsze gra w terminach , klimat meczu zawsze są fantastyczne i po meczach z nim az chce sie powiedziec "oby takich wiecej"
JustMe1987
Jan 4 2011, 21:49
Mialem tu spory bol glowy. dj_adriano za zwyciestwo w drugiej lidze? milerinho za powrot na tron i swietna forme na przestrzeni. Mlody08 za styl gry w bundeslidze. WKSRKS za piorunujacy finish.
dj_adriano - rowny wysoki poziom na przestrzeni calego sezonu.
CYTAT(WKSRKS @ Jan 4 2011, 19:46)

A ja zagłosuje na
Justme1987 zawsze gra w terminach , klimat meczu zawsze są fantastyczne i po meczach z nim az chce sie powiedziec "oby takich wiecej"

Dziekuje. To mile przeczytac cos takiego
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.