Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: SiriusMag.pl & IssOnline.pl Server
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE
Bakel
Proszę o wpisywanie swoich uwag na temat działania serwera SM&IO. Wszelkie głosy konstruktywnej krytyki mile widziane. :-)
Czarny
serwer zajebisty, gratulacje Bakel cool.gif
pingi sa bardzo male... a to jest najwazniejsze
nigdzie indziej nie mam mniejszego pingu... wink.gif
korzen
zgadzam sie, serwer bardzo dobry...grałem na nim juz z 10 meczy...i kazdy był czysty i przyjemny...gratki tongue.gif
gringo
Jak narazie na nim nie przegrałem, więc jest baaaardzo dobry ]:-> Pingi są niskie, chodz czasem zdarzają sie jakieś małe przycinki... ale jest zdecydowanie najlepszy ze wszystkich jakie znam. Pozdro...
Kitek
gratki za serw:)
Capitan Tsubasa
Nic dodac nic ujać serwer jest zajebisty gralem z 5 meczykow zaro lagow, pinga tak naprawde wogole nie ma tongue.gif Gratulacje chlopaki !!!
saper
Gratki za server biggrin.gif

tylko wez wyczaj jak zrobic zeby metal slugi i ine badziwia gralu tu ph34r.gif
Czarny
Cos mi przestal dzialac ten serv... dry.gif
Bakel co jest? mad.gif
Hawok
od czasu do czasu trzeba zresetowac serwer :]
Bakel
Sorry panowie, czasowo utraciłem dostęp do konta, na ktòrym stoi serwer. Być może, wkròtce uda mi się odzyskać konto i ponownie odpalić serwer.
Czarny
QUOTE(Bakel @ Jul 6 2005, 23:55:53)
Sorry panowie, czasowo utraciłem dostęp do konta, na ktòrym stoi serwer. Być może, wkròtce uda mi się odzyskać konto i ponownie odpalić serwer.
[right][snapback]29039[/snapback][/right]

Liczymy na to Bakel cool.gif
Szkoda ze tak krotko cieszylismy sie nowym serverem... dry.gif
Jest coraz gorzej z servrami, polowa mi juz nie dziala... np. HT, SatFilm
StraY
Czarny, serweròw jest wuchta i jeszcze troche wink.gif zawsze powstają nowe więc się nie martw, że te stare, sprawdzone padają wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.