Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 2011 demo XBOX360
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2011
lzs1993
Witam mam prośbę, jak sie pojawi demo na xboxa360 wstawcie tu linki do niego prośba xD
Marooooo
I jak? Wyszło już demo PES 2011 na Xbox 360?
Wrzućcie jak jest ;]
i jak by dało rade to demo Fify 2011 też bym prosił smile.gif

Pozdrawiam.
BuLi
Dołączam się do prośby kolegi, głównie chodzi o fife, pesa właśnie testuje na PC. Chwilowo nie posiadam konta GOLD, a nie wytrzymam do 23 września ;//
szczypior
dołączam się do kolegów. Podajcie jakiegoś linka. Przeszukałem całego neta ale nigdzie nic nie znalazłem....sad.gif
Pelas
Marketplace?
BuLi
QUOTE (Pelas @ Sep 15 2010, 16:01) *
Marketplace?

właśnie chodzi o to, że nie posiadam konta gold, nie wiem jak koledzy, a dla posiadaczy kont silver dema te dostępne będą dopiero za tydzień
mic
przylaczam sie do prosby kolegi...
szukam w necie wersji offline by nagrac na plytke jednak narazie nie potrafie zlokalizowac dema na x360... a rowniez nie posiadam obecnie konta Gold :/

z gory dzieki za pomoc.

pozdro

ps: demo FIFA 11 na ps3 juz jest, wieczorem bedzie na X360 (dla userow majacych Golda) a o 22:00 ma byc na PC.
unikat
na Xboxa już jest bo właśnie pobieram ; )
mic
PES 2011 demo na x360 (wersja offline - nagrac na plytke DVD i grac smile.gif )

BAD LINKS ! SORRY !

linki do demka FIFA 11 na x360 - wersja PL !

http://www.megaupload.com/?d=TQMBQKP2
http://www.megaupload.com/?d=LFDDVGVR

ścieżka fify to:
Content/0000000000000000/45418933/00080000/plik z demem

pozdrawiam! wink.gif
BuLi
juhuu, dzięęęki wielkie ;D
p.s. a o co kaman z tą ścieżką?
mic
QUOTE (BuLi @ Sep 15 2010, 17:40) *
juhuu, dzięęęki wielkie ;D
p.s. a o co kaman z tą ścieżką?

http://pgc-cs.eu/inne/42560-xbox-360-nagrywanie-demówek.html polecam lekture smile.gif

pozdro wink.gif
rivo
mic dzieki serdeczne!!

zaraz posciagam i przetestuje sobie na spokojnie:) na kompie widzialem juz, zobaczymy jak wyszlo na xklocka:)
BuLi
właśnie, nigdy dema nie nagrywałem tongue.gif
Dzięki wieelkie vol.2 ; )
mic
chlopaki, blad !

przepraszam, te linki do dema PES 2011 na x360 sa złe - nie sciagajcie tego sad.gif
demko FIFY11 na x360 dziala, wlasnie przetestowalem.

jak tylko znajde dobre linki do dema PESika to wrzuce.
Marooooo
Wielkie dzięki mic.
Biorę się za pobieranie Fify smile.gif
Jak by ktoś miał linki do PESa proszę o podanie.

Pozdro.
lzs1993
jak już będziecie mieli tego pesa na x360 w linkach to zarzsuccie biggrin.gif bo taką chetke mam na ta gre grałem w fife 11 demo i powiem ze troche mnie zawiodła ale jest dobra ale pes bedzie lepszy smile.gif
Karvan
i jak znalazł jużktoś demo PESa na xboxa ?
lzs1993
prosimy o linki jak ktoś ma
BARTE3R
CYTAT(lzs1993 @ Sep 16 2010, 09:29) *
prosimy o linki jak ktoś ma

Demo pesa bedzie chodzic tylko i wyłacznie wtedy gdy sie je bezposrednio sciągnie własnym profilem przez Xbox live. Demko posiada "blokade"(tzw. Console locked) tak samo jak demo nba 2k11;/. Ważne ze jest fifka, bo mi osobiscie sie w nią lepiej pyka-szczegolnie gdy sie powyłącza wspomagania przy podaniach itp:) pozdr.
mic
BARTE3R ma rację, niestety demo jest zablokowane :/
co prawda udało mi sie znalezc torrenta z tym demem, jednak autor napisal taka oto notke

"PES 2011 Xbox 360 Demo - Works on JTAG when extracted - Possibly not working on retail consoles.
PES 2011 Demo will allow users to play 10 minute games with 4 teams available: FC Barcelona and Bayern München or Copa Libertadores pair Chivas de Guadalajara and SC Internacional.
Edit: I thought it was region-locked, but I've checked the executable and it's region-free. In any case it's not working on my PAL console. Sorry again.
Second edit: It works when you extract the files and manually launch the XEX executable, without patching, but unfortunately I cannot guarantee correct functionality for non-JTAG consoles."

takze dla userow typu Silver nie pozostaje raczej nic innego jak cierpliwie poczekac do przyszlej srody, kiedy demo bedzie dla wszystkich.
Marooooo
mic, a skąd wiesz, że demo będzie dostępne dla wszystkich od przyszłej środy?
Gdzieś jest taka informacja?

EDIT: Czyli wtedy będzie można ściągnąc na kompa i wgrać na Xbox ma się rozumieć, tak?
rivo
jakie to jest smieszne..zeby demo bylo blokowane heh. wielka mi łaska ehhh. mam na lapku pesa i bardziej mi sie podoba niz fifa konsolowa
Karvan
Czyli jeśli nei mam iksa podłączonego do netu to nici z dema PESA ? Nie da rady tak jak z demem fify nagrać na płytke w ścieżce folderów i do konsoli wrzucić ?
mic
Marooooo - tak, bedzie mozna tak zrobic za tydzien w srode, kiedy demo bedze ogolno dostepne (informacja oficjalna)
Pelas
http://www.xbox360iso.com/showthread.php?t=280594 smile.gif stronka zaufana, sam kiedyś z niej korzystałem, jeżeli chodzi o dema .
Marooooo
od, dzięki smile.gif
Czyli czekam do środy.
Ale i tak mi się wydaje, że PES nie ma szans z FIFĄ na konsole.

Zresztą, nie ma co się oszukiwać, FIFA zdeklasowała PESa w tym roku na konsloe i na PC.
Trochę szkoda, bo ostatnie lata pocinałem w PESa.
lzs1993
ponoc wyszedł torrent do dema pesa na xboxa moglby ktos dobrym linkiem zarzucic
diddy1991
jak ktoś znajdzie linki pes 2011 demo na xboxa 360 to prosze o wrzucenie;)
mic
pobralem dzisiaj demo PES2011 z xbox live (konto silver). takze wszyscy chetni moga juz bez problemu w demo sie zaopatrzyc.
pozdro!
dzejkobb
a jak nie mam podlaczonej konsoli do internetu?? z zeszlym roku sciagnelem demo z internetu i nagralem na plyte da sie tak zrobic w tym roku prosze o linka
unikat
CYTAT(dzejkobb @ Sep 22 2010, 18:46) *
a jak nie mam podlaczonej konsoli do internetu?? z zeszlym roku sciagnelem demo z internetu i nagralem na plyte da sie tak zrobic w tym roku prosze o linka

tak da się wink.gif
wpisz sobie w google "Pes demo Xbox360"
diddy1991
wrzuć jakiegoś linka jak możesz, bo nie mam podlączonej konsoli to internetu i tez chce wypalic na plytke.z góry dzieki;)
Bracia tashibana
CYTAT(Rzepa7 @ Sep 22 2010, 19:16) *
tak da się wink.gif
wpisz sobie w google "Pes demo Xbox360"

mądrala się znalazł dry.gif
diddy1991
szukam w google od rana i nic nie ma ;/
unikat
http://xboxforum.pl/gry-f168/x360-demos-%5...kow-397-11.html

napisz do kogoś na pewno ci upnie ; )
diddy1991
znalazł juz ktos jakies linki?
Pelas
http://www.xbox360iso.com/showthread.php?t=281233

trudno poszukac?
Antenelles
na PS 3 już grają wink.gif

diddy1991
CYTAT(Pelas @ Sep 23 2010, 12:03) *
http://www.xbox360iso.com/showthread.php?t=281233

trudno poszukac?

ale dodane to jest 6 dni temu i była blokada, teraz będzie działac?
Pelas
dziala na 100% to jest inny temat, na ten moment jak najbardziej linki dzialaja:)
diddy1991
pytałem bo sciagnełem w 3 partach pes 'a w tamtym tyg i nie działał. w takim razie dzięki wielkie;)
diddy1991
Pobrałem z tamtej strony, i mimo Twoich zapewnień gra nie działa, konsola widzi demo ale wyskakuje, że nie mozna uruchomić ;]
who_me
CYTAT(diddy1991 @ Sep 23 2010, 23:44) *
Pobrałem z tamtej strony, i mimo Twoich zapewnień gra nie działa, konsola widzi demo ale wyskakuje, że nie mozna uruchomić ;]

...i nie bedzie dzialalo . Narazie nie ma i raczej nie bedzie dema ktore nie bedzie potrzebowalo konzoli z JailJAG(czy jakos tak)
diddy1991
no to lipa...chociaz dobrze ze niedlugo full gra wychodzi;)
unikat
jTag?
who_me
CYTAT(Rzepa7 @ Sep 24 2010, 14:18) *
jTag?

Juz dokladnie nie pamietam ale cos w tym stylu. W kazdym razie nie znam nikogo kto ma z tym czyms konsole.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.