Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: OFF Top
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Liga letnia PES6
lukasz44
tradycyjny off-top ligowy
lukasz44
CYTAT(Orange_91 @ Jul 20 2010, 18:53) *
REGULAMIN LIGI LETNIEJ

3.
Mecze rozgrywane będą na Goalserver 0.3 bądż pes6j
W rozgrywkach obowiązuje ten patch:
TUTAJ radzę wgrać też loga i stroje .
Dla osób mających problemy z grą online radzę zajrzeć
TUTAJ

Panowie pamiętajcie że nie gramy na siwersie v.3 tak jak w lidze, tylko na powyższej aktualce by raul. rolleyes.gif
czubinho
Może jakieś opinie nt. losowania:D?
Ja zacznę:

Szwajcaria, po kilku sparingach mogę stwierdzić że cała kadra jest wyrównana, lecz napastnicy są za wolni jak na szybkich obrońców np. Urugwaju. Ale mam nadzieję że nie będzie źle ^^
lukasz44

Meksyk, Ciekawa kadra, mam już chyba dla nich taktykę, nowy zakup MUTD Hernandez daje rade, a jest jeszcze wyjadacz Blanco i Marquez rolleyes.gif będzie fajna zabawa, boleję nad tym że nie mam 2 klasycznych bydlaków w ataku, co jest u mnie zawsze priorytetem, ale może Franco zaszaleje tongue.gif
tomaj

Ekipa bez większych osiągnięć ale bardzo solidna i ciekawa. Mieszanka doświadczenia (van Buyten i Sonck) oraz młodzieży (Mirallas, Lakalu). Szkoda tylko, że w kadrze brakuje Mpenzy. Ogólnie jest to dość wysoki skład, więc trzeba będzie pomyśleć nad graniem długą piłką. Mimo wszystko jest to dość wolny skład, tak mi się wydaje.
Już po pierwszym meczu widzę, że będzie to dość przyjemny turniej jeżeli chodzi o grę Czerwonymi Diabłami.

Szkoda tylko, że w porównaniu do innych zespołów moja kadra jest uszczuplona, gdyż z zawodnika o nazwisku Witsel, niezależnie od jego formy, nie mam zamiaru korzystać tongue.gif

-------------------------------------------
Mam tez jedną prośbę. W związku z tym, że w niedziele wyjeżdżam proszę aby osoby mające ze mną teraz mecze pisały o grę dzisiaj, jutro i w sobotę. Dodatkowo proszę aby uzupełniły potem nasze wyniki w panelu gracza. Z góry dziękuję.
Orange_91

WKS bardzo dobra ekipa, na pewno jedna z najlepszych spośród wszystkich. Jednak ja w ogóle nie czuję tej drużyny i jak na razie gra tą drużyną nie sprawia mi przyjemności. Mam jednak nadzieję, że w końcu gra zacznie się układać i uda zająć się miejsce w pierwszej czwórce.
Tsu

Druzyna idealna pod moj styl przede wszystkim swietna obrona co jest dla mnie zawsze najwazniejsze jako ze lubie grac defensywnie co prawda nie ma zmiennikow odpowiednich ale ci co sa to nawet na niebieskich strzalkach dobrze sobie radza.Pomoc i atak tez niczego sobie ogolnie nie mam zadnych powodow by widziec w tej druzynie jakies minusy poza zmiennikami w obronie.
arczi333
pomocyy

nieotweiraja mi sie obrazki niewidze terminarzu pomuzcie ine przegladarki tez nie smigaja

dam screny

camel11
Ręczne otwarcie źródła obrazku też nie pomaga? W sensie skopiowanie adresu obrazka i otwarcie go w nowej zakładce

Edit:
Zwróć uwagę, że nie pokazuje Cie tylko obrazków z imageshacka, może gdzieś tą strone zablokowałeś przez przypadek, np na jakimś firewallu czy na routerze czy w jakims innym programie.
arczi333
zgadza sie chodzi o image shak tez to zauwazylem ale jak to odblokować ??

niemam routera net z kabla z adachu
czubinho
Gracz Czubinho rezygnuje z Ligi letniej
Powód: chęć odpoczynku, brak czasu
Sorry i powodzenia wszystkim
kowiak
Jeśli nikt z dotąd grających w ligach nie będzie chciał zastąpić Czubinho to ja jestem chętny. Pozdr
Orange_91
CYTAT(kowiak @ Aug 4 2010, 14:41) *
Jeśli nikt z dotąd grających w ligach nie będzie chciał zastąpić Czubinho to ja jestem chętny. Pozdr

Do 14 rozegrałbyś 22 mecze? Jesteś tego pewny? Swoją drogą bardzo nieodpowiedzialne zachowanie Czubinho. tongue.gif
kowiak
oj jeśli tak to wygląda to raczej nie dałbym rady
ufo19
Ja zastąpić mogę i co do tych meczy to tylko będzie to zależeć od przeciwników wink.gif Bo ja dam radę
lukasz44
Parę dni nie było mnie do grania, gdyż przez burze były kłopoty z Neo, piszcie o mecze a będzie wam odpisane smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.