Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa H
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 4 > Puchar Ligi IO
lukasz44

Regulamin:

CYTAT
2. Gospodarz w terminarzu podawany jest jako pierwszy.
3. Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór stadionu
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu (np. poprzez GG lub e-mail)
- wpisanie wyniku na forum, numeru kolejki oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków (np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach."); niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem

Niewczas
5 kolejka

Niewczas Tomaj

Mecz dosyć wyrównany, bardzo dużo sytuacji podbramkowych. Formacje obronne jednej, jak i drugiej drużyny nie były w najlepszej formie. To po błędach obrońców padły praktycznie wszystkie bramki. W 1 połowie lepszy był Ajax, który prowadził do przerwy 2:0, w drugiej połowie goście odrobili straty. Szkoda trochę niewykorzystanego karnego gospodarzy.

tomaj
Podobno za Makssa gra Pucek, tak więc:

Tomaj Pucek

Nie ujmując nic rywalowi, ale wynik 6:1 to jeden z niższych wymiarów kary. Hiszpanie cały mecz kontrolowali sytuację na boisku. Do tego niewykorzystany karny i sporo sytuacji szczególnie w pierwszej połowie.
Puckowi życzę powodzenia dalej.

Tomaj Prince

Mecz rozgrywany na raty ponieważ po pierwszej połowie miałem black screen. Tę połowę wygrał 1:0 Villarreal po golu w doliczonym czasie gry jak zawsze nie zawodnego Rossiego. Druga połowa była niezwykle zaczęta, ale druga i trzecia bramka skutecznie podcięły gościom skrzydła.
Pucek
4 kolejka

Pucek Niewczas

Dosyć ciekawy mecz. Dużo okazji po jednej i po drugiej stronie, lecz tylko ekipa z Ajaxu była drużyną, która potrafiła je wykorzystać. Do pierwszej połowy 1:0 dla Ajaxu, na początku drugiej padają kolejne dwa gole, które ustalają wynik spotkania.

Dzięki i powodzenia dalej.

SCREEN 1
SCREEN 2
Robcio

Robcio Pucek

Imo słabiutki mecz w moim wykonaniu, rywal bardzo dobrze prezentował się w ofensywie, naszczęscie udało się strzelić o tą jedną bramke więcej
prince
Kolejka 2:

Prince niewczas

Pierwsza połowa to (o dziwo) lekka przewaga Palermo, ataki z których conajmniej kilka powinno skończyć się bramkami, jednak nieskuteczność to cały czas pięta achillesowa sycylijczyków. Goście również mieli swoje okazje jednak do 45 minuty wynik 0:0

Druga część gru to szybki głupi faul obrońcy Palermo - Bovo, czewona kartka i karny dla Ajaxu, który pewnie wykorzystuje Suarez. Od tego momentu inicjatywa przechodzi wyraźnie na stronę teamu z Amsterdamu. Nadchodzi 63 minuta i pech gości, kontuzji doznaje strzelec bramki. Chwilę później jedną z akcji wypadowych Palermo wykorzystuje Migliaccio, 1:1. Ostatnie minuty to nerwówka, Ajax zmarnował okazję po jednym z rzutów rożnych, natomiast z drugiej strony Bresciano w jednej z ostatnich akcji meczu trafia w słupek. Wynik wydaje się sprawiedliwy. Mimo, że przed meczem taki wynik trener Palermo brałby chyba w ciemno to teraz pozostaje niedosyt. 

Dzięki za grę i powodzenia

Pucek
1 kolejka

Pucek Prince

Mecz rozpoczyna się od zdecydowanych ataków Palermo. Dwa gole i do przerwy wydaje się, że nic się już nie wydarzy. Było to jednak mylne, ponieważ Osasuna od początku drugiej połowy była drużyną dominującą i dążyła do strzelenia bramki. Udało się to dzięki fantastycznego zachowania Dedy, napastnika Osasuny. Po tym golu Palermo chciało zdobyć jeszcze jedną bramkę, która najprawdopodobniej dała by jej wygraną. Bramka padła z rzutu karnego, ale dla drużyny z Hiszpanii. Myślę, że remis dosyć sprawiedliwy.

Dzięki za meczyk dry.gif

SCREEN 1
Niewczas
1 kolejka

Niewczas Robcio

Świetnie mecz rozpoczęli goście, którzy na początku objęli prowadzenie po fantastycznym strzale Deivida z około 30 metrów. Ajax próbował odpowiedzieć i udało się w 26 minucie po składnej akcji gola zdobył Suarez. Mecz się wyrównał i kiedy wydawało się, że pierwsza połowa zakończy się remisem to niefortunną interwencją popisał się bramkarz gospodarzy, który źle złapał piłkę i nabił swojego obrońcę... Druga połowa kontrolowana przez Fenerbahce, którzy dołożyli jeszcze jedno trafienie.

Robcio

Robcio Prince

W pierwszej połowie lekka przewaga Fenerbahce i 2 bramki po rzutach rożnych. W drugiej spitoliłem sprawe i zagrałem totalny piach, zemściło się to remisem 2:2. Dzieki za grę..
Robcio

Robcio Tomaj

Gra była prowadzona przez podopiecznych Tomaja ale to gospodarze w tym spotkaniu strzelali bramki. Dzięki za mecz.
Pucek
Pucek Tomaj

Od początku mecz dosyć niemrawy. Osasuna gra ostrożnie, nie chcąc popełnić błędu. Pada pierwszy gol meczu i Villarreal wychodzi na prowadzenie. Osasuna dąży do wyrównania i udaje się to około 35minuty. Do przerwy wynik brzmi 1-1 i bardziej zadowoleni są gospodarze. Po przerwie Villarreal bierze się do roboty, lecz nie strzela bramek i ciągle 1-1. Zanosiło się na sensacje, ale Villarreal strzelił bramkę po której wyszedł na prowadzenie i Osasuna odpuściła. Kolejne gole były kwestią czasu i skończyło się na 1-5 dla gości.

Dzięki

SCREEN 1
tomaj
Od siebie dodam tylko tyle:

prince
Kolejka 6

Prince Pucek

Spotkanie wyrównane, po obu 1:1 w poprzeczkach, 2:2 w bramkach. Chociaż kolega twierdzi, że trafiłem trzecią bramkę lamą. Niestety nie mam filmiku tylko screen z momentu podania. Niech będzie 2:2. Ale mam pytanie w takim razie, już nie żeby się wykłócać o wynik tylko dla mnie na przyszłość.

Czy to była lama gdy szedłem zawodnikiem wzdłuż linii końcowej w kierunku bramki, doskoczyło do mnie dwóch obrońców, wycofałem na 6 metr, przyjąłem piłkę i oddałem strzał z czuba (nie było tego sławetnego zamachu nogą jaki widzę na filmiku http://www.youtube.com/watch?v=G4ZQy0bFlJo)?

PS. piłka jest przy zawodniku w różowej koszulce na 6 metrze
czubinho
Jeśli przyjąłeś piłkę i nikt Ci jej nie odebrał to czemu nie miałeś strzelić wink.gif
Wg mnie nie lama
Edi092
bramka może na lame , ale to nie lama moim zdaniem smile.gif
lukasz44
Skoro wpisałeś wynik 2-2 taki już zostanie. Gdy nie ma filmiku albo dobrego screena nie mamy nawet o czym rozmawiać. Bo na tym co dałeś nic nie widać wink.gif
prince
CYTAT(lukasz44 @ Jun 9 2010, 12:45) *
Skoro wpisałeś wynik 2-2 taki już zostanie. Gdy nie ma filmiku albo dobrego screena nie mamy nawet o czym rozmawiać. Bo na tym co dałeś nic nie widać wink.gif

Tak, tak, nie mam zamiaru się wykłócać o zmianę wyniku bo to mecz o pietruszkę i tak wink.gif taki screen tylko udało mi się zrobić, więc wstawiłem, żeby było widać ustawienie zawodników na boisku - taki ogólny zarys akcji. Ale chciałem po prostu wiedzieć na przyszłość czy w takiej sytuacji jak opisałem gdy nie strzeliłem z pierwszej piłki z zamachu bramka została zdobyta prawidłowo czy też nie wink.gif

tomaj
Tomaj Niewczas

I znowu. ładnie grająca drużyna, kombinacyjnie z dużą ilością podań, została brutalnie ukarana. Pierwsza połowa remisowa, ze wskazaniem na Hiszpanów, którzy byli częściej przy piłce i więcej stworzyli sytuacji. Początek drugiej połowy to natychmiastowy gol Ajaxu. Jednak Villarreal zdołał wyrównać. Przed tym golem na tę drużynę jak czerwona płachta na byka zadziałała decyzja sędziego o nie przyznaniu im ewidentnego karnego po faulu bramkarza. Po golu to Hiszpanie dalej atakowali, aby stracić w końcówce gola.
No i pierwszego miejsca w grupie nie będzie, w dodatku dalej trzeba walczyć o awans.
Niewczas
7 kolejka

Niewczas Prince

Bardzo wyrównany mecz. Gospodarze wyszli na prowadzenie po samobójczej bramce jednego z piłkarzy Palermo. W 37 minucie odpowiedział Miccoli ładną główką. Następnie Suarez daje o sobie znać i zdobywa dwie bramki w 6 minut. W 78 minucie Cavani ustalił wynik meczu na 3:2.
Robcio

Robcio Niewczas

Wyrównany mecz ale Holendrzy byli w tym meczu bardzo nieskuteczni. Dzięki za grę..

prince
Kolejka 9:

Prince Tomaj

Pierwsza bramka dla Villareal zdobyta po rykoszecie od obrońcy, pech wink.gif Sycylijczycy jednak zrehabilitowali się dzięki Cavaniemu który strzelił wyrównującego gola po zmyleniu dwóch obrońców. Na uwagę zasługuje jeszcze fakt zdobycia 2 gola przez Villareal po co najmniej kilku błędach obrony Palermo...jednak sędzia odgwizdał spalonego. Dzięki i powodzenia.

tomaj
Ehh, po takich meczach odechciewa się grać. Sędzia nie wie co to jest podanie i gwiżdże spalony, gdy ja "dotknąłem" jakiegoś zawodnika Palermo to była odrazu żółta kartka, w drugą stronę rozjemca pokazywał "grać dalej - nic nie było".
No i myśli o 2 miejscu w grupie legły w gruzach. Pozostaje skupić się już tylko na lidze i Mistrzostwach Świata ale to inna bajka.
Niewczas
9 kolejka

Niewczas Pucek

Bardzo dobry mecz. Pierwsza połowa to kompletna dominacja gospodarzy, którzy do przerwy prowadzili 3:0, a mogło być więcej. W drugiej połowie goście się przebudzili, a obrona Ajaxu nie radziła sobie kompletnie. Ostatecznie zakończyło się na 5:3.
tomaj
Tomaj Robcio

Nie wiem co napisać. Villarreal potrzebował zwycięstwa do awansu. No i od początku ruszył do ataku. Pierwsza, remisowa, połowa toczyła się pod ich dyktando. Gdy w drugiej połowie Hiszpanie zdobyli gola, to ruszyli dalej na bramkę rywali. Turcy jednak mieli Alexa, i nie musieli nawet kontrować, wystarczyły tylko 2 strzały z daleka sad.gif
prince
Kolejka 8

Prince robcio

W statystykach równo, w bramkach przepaść, mecz w którym graczom Fenerbahce wpadało wszystko, skuteczność 110%. Gratuluje.
lukasz44
Rozgrywki w Grupie H uważam za zakończone, do 1\8 finału awansowały dwie najlepsze ekipy :

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.