lukasz44
May 30 2010, 15:36
W tym temacie wpisujemy prośby o przedłużenie terminów lub WO.
siwers99
Jun 1 2010, 15:35
padla mi karta graficzna i narazie nie mam jak i gdzie rozgrywać meczy ale w najbliższych dniach powinienem się z tym uporać i proszę o wyrozumiałość i przedłużenie meczy;)
Grupa G
Wigan-Borussia D
Z jarkiem brak kontaktu pisałem mu pare razy jednak zerwo odezwu , jesli nie WO to prosze o przedluzenie bo zepsuł mi sie pad i mysle ze w najblizszych dniach pojade po niego
Robcio
Jun 16 2010, 21:33
Grupa H
10 kolejka
Pucek - Robcio
8 kolejka
Prince - Robcio
Prince nie był w stanie dzisiaj zagrać i prosił żebyśmy jutro zagrali, a Pucek nie ma pada ale postaramy się jutro zagrać
lukasz44
Jun 16 2010, 21:37
CYTAT(Robcio @ Jun 16 2010, 22:37)

Grupa H
10 kolejka
Pucek - Robcio
8 kolejka
Prince - Robcio
Prince nie był w stanie dzisiaj zagrać i prosił żebyśmy jutro zagrali, a Pucek nie ma pada ale postaramy się jutro zagrać
wtf ? przecież termin jest do
18.06 
żadnych przedłużeń nie będzie kto się nie wyrobi trudno...
10 meczy na prawie 3 tygodnie to nie tak dużo
Robcio
Jun 17 2010, 05:55
Sry byłem święcie przekonany że jest do 16.06
Wyjeżdżam dzisiaj na weekend dlatego proszę o przedłużenie terminu...jeśli jest to nie możliwe no to ok...wo
Robcio
Jun 18 2010, 21:07
Grupa H, 10 kolejka
Pucek - Robcio
Pucek jako gospodarz zbytnio nie ineresował się naszym meczem, dzisiaj pisałem do niego z 3 razy i nie było odpowiedzi. Proszę o WO.
Mani3k
Jun 18 2010, 21:40
Proszę o obustronne WO w meczach:
Lazio (Mani3k) - Saragossa (dj_adriano)
Saragossa (dj_adriano) - Lazio (Mani3k)
Kolega nie może wejść na GS6, natomiast ja na PES6J. W ostatnich dniach chciałem spróbować zagrać na klasycznym GS6, ale żadnego kontaktu z kolegą. Także obustronny WO będzie chyba najlepszym rozwiązaniem, gdyż w ogólnym rozrachunku nie wpłynie to na mój awans do kolejnej fazy rozgrywek.
CYTAT(Robcio @ Jun 18 2010, 22:11)

Grupa H, 10 kolejka
Pucek - Robcio
Pucek jako gospodarz zbytnio nie ineresował się naszym meczem, dzisiaj pisałem do niego z 3 razy i nie było odpowiedzi. Proszę o WO.
Pisałeś do mnie jak mnie nie było. Sytuacja w tabeli dla mnie się juz nie zmieni, więc może być to w.o.
krzysiu101
Jun 18 2010, 21:59
4 Kolejka - Grupa F...
Nie chcę pisać o w/o ...
Proszę o przedłużenie terminu o 1 dzień bo Piter z tego co wiem jechał na weselę ...
Wcześniej nie mogliśmy się złapać...
1/2 Finału
snajper1929 - Robcio
Pisałem wczoraj do snajpera cały dzień i choć był dostępny to nie odpisywał. Ja teraz wyjeżdżam na weekend i będe w niedziele późnym wieczorem więc raczej nie dam rady zagrać. W razie czego proszę o przedłużenie.
lukasz44
Jul 11 2010, 14:32
CYTAT(Robcio @ Jul 9 2010, 16:38)

1/2 Finału
snajper1929 - Robcio
Pisałem wczoraj do snajpera cały dzień i choć był dostępny to nie odpisywał. Ja teraz wyjeżdżam na weekend i będe w niedziele późnym wieczorem więc raczej nie dam rady zagrać. W razie czego proszę o przedłużenie.
Przedłużone do 13.07.10 do godziny 23.59 Panowie zagrajcie to szybko !
Robcio
Jul 13 2010, 18:40
Proszę o WO dla snajpera
Powód: Komputer odmawia posłuszeństwa. Podczas gry w pewnym momencie wyłącza się monitor i nic oprócz resetu nie mogę zrobić. W takim wypadku nie dam rady rozegrać meczu. Przykro mi że tak się stało ale nic nie poradze, nie wiem czym jest to spowodowane ale ligi też na razie nie będe mógł grać, nie wiem czy w ogóle uda mi się ją dokończyć
lukasz44
Jul 13 2010, 19:22
CYTAT(Robcio @ Jul 13 2010, 19:44)

Proszę o WO dla snajpera
Powód: Komputer odmawia posłuszeństwa. Podczas gry w pewnym momencie wyłącza się monitor i nic oprócz resetu nie mogę zrobić. W takim wypadku nie dam rady rozegrać meczu. Przykro mi że tak się stało ale nic nie poradze, nie wiem czym jest to spowodowane ale ligi też na razie nie będe mógł grać, nie wiem czy w ogóle uda mi się ją dokończyć

WO na korzyść snajpera1929 przyznane.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.