Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Obowiązkowe sparingi dla nowych graczy
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 4 > Sezon 4 - II liga
Bakel
Witam
W tym temacie wpisujemy wyniki obowiązkowych spotkań przedsezonowych. Są one organizowane w celu sprawdzenia czy konfiguracja PES6 na Waszych komputerach jest zgodna z tą, używaną w Lidze PES6. W przypadku, gdy rywal nie będzie w stanie grać, gdyż nie posiada odpowiedniego patcha i nie potrafi samodzielnie spatchować gry proszę o taką informację w tym temacie. Liga PES6 ISSOnline to prestiżowe rozgrywki z nagrodami i nie możemy sobie pozwolić na wpadki z brakiem kompetencji u któregokolwiek z graczy, gdyż przekłada się to później na dezorganizację całych rozgrywek.

Przypominam, że w razie wątpliwości co do konfiguracji PESa należy zapoznać się z PES6 Online FAQ http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=17230

Numery kontaktowe GG rywali znajdziecie w tym wątku: http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=17492

Czas na rozegranie spotkań - 9 maja (niedziela)

dnb_zolnierka - pablos2010
jahu131 - Tomek93
Edek - Krzysiu1996
kndzK - ziewiec
gas - coldzero
Malec - tybek
Afternoon - MakssPl
Prince - daniel23z
Koxik - soniak
Piter23 - simson
Marcin80 - miazga
ziewiec
kndzK - ziewiec 1:2
Wszystko w porządku (mam na myśli patcha, połączenie oraz prawidłową gre, czyli bez lam i chamskich zachowań) oprócz tego, że musieliśmy rozgrywać ten mecz "na raty" , bo kolega miał czarny ekran, ale myślę, że to bardziej wina GS, bo gdy potem graliśmy na pes6j czarny ekran się nie pojawił.
1sza połowa:

Uploaded with ImageShack.us

kndzK
CYTAT(ziewiec @ May 6 2010, 12:51) *
kndzK - ziewiec 1:2
Wszystko w porządku (mam na myśli patcha, połączenie oraz prawidłową gre, czyli bez lam i chamskich zachowań) oprócz tego, że musieliśmy rozgrywać ten mecz "na raty" , bo kolega miał czarny ekran, ale myślę, że to bardziej wina GS.
1sza połowa:

Rozegraliśmy mecz na pes6j. Wszystko Ok;) Tamto wina GS.
Bakel
CYTAT(kndzK @ May 6 2010, 13:21) *
Rozegraliśmy mecz na pes6j. Wszystko Ok;) Tamto wina GS.

A konto gracza?
tomaj
CYTAT(Bakel @ May 6 2010, 16:18) *
A konto gracza?

Z tego co wiem, to jak się ma zły klucz to momentalnie inni gracze na gs tworzą swoje konta. Tzn. kilka osób ma ten sam klucz a są tylko 3 pliki gracza. Problemów z tym nie ma na pes6j
Tomek93

wszystko dobrze
tomaj
Jahu131 może za wczasu zainstaluj sobie np. frapsa do robienia screenów wink.gif
jahu131
Jest tylko jeden Mankament dlaczego na Skreenie jest lyon vs St Entiene u mnie na kompie było Lech vs Polonia Warszawa zawodnikow tez miałem normalnie
snajper1929
Jaki tam mankament?? po prostu exe jest niekompatybilny i tyle
Bakel
Tomaj, chodziło mi o konta gracza na ISSOnline. Ani jahu131, ani kndzK nie są zarejestrowani w bazie danych.
krzysiu101
Sprawa Wyjaśniona

Scren z meczu:
Piszę w sprawie sparingu Edek vs Krzysiu1996
Pisałem do Edka z 3 razy on ani razu się nie odezwał.
Co mam zrobić? Z kim mam teraz zagrać?
Pozdrawiam. smile.gif
afternoon
Nie moge sie dogadac z MakssPL co do sparingu. Zagralem sparing z Ufo1987 i wszytsko bylo ok.
lukasz44
Panowie coraz mniej czasu macie na zagranie.

NIE zapominajcie o tworzeniu konta gracza na stronie głównej :
http://issonline.pl/rejestruj2.php
ufo19
CYTAT(afternoon @ May 8 2010, 11:21) *
Nie moge sie dogadac z MakssPL co do sparingu. Zagralem sparing z Ufo1987 i wszytsko bylo ok.

Potwierdzam jakby co wink.gif
prince
Ja również nie mogę się skontaktować z graczem daniel23z, pisałem i na gg i pm na forum i pozostało bez echa.
miazga
Witam nie moge sie skontaktowac z uzytkownikiem Marcin80. Probowalem na gg i przez maila. Pytanie co w takiej sytuacji?

Jeszcze jedno mam pytanie. Gram na PES6J na pustym pesie, chce wziac udzial w waszej lidze wiec sciagnalem sobie to:http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=17358&st=0&p=310965&#entry310965

Prosze o konkretna odpowiedz czy wlasnie na tym patchu gracie i ewentualnie czy mi cos jest jeszcze potrzebne. Czy mozliwe jest rozgrywanie spotkan tylko przez PES6?
Pozdrawiam miazga
Bakel
Tak, to jest ten patch. Tylko pamiętaj, że jak będziesz chciał zagrać z kimś przypadkowym na serwerach PES6J to musisz znowu wrócić do czystego PESa, bo inaczej grozi Ci ban.
Prince, skontaktuj się z miazgą i zagrajcie mecz testowy między sobą.
WKS
Wiem ze to nie moja sprawa bakel ale wg mnie powinnes odpuscic maksów i innych bojesli teraz nie maja czasu to ja sie boje co to pozniej bd ;/
Edek
QUOTE (krzysiu101 @ May 8 2010, 08:43) *
Sprawa Wyjaśniona

Scren z meczu:
Piszę w sprawie sparingu Edek vs Krzysiu1996
Pisałem do Edka z 3 razy on ani razu się nie odezwał.
Co mam zrobić? Z kim mam teraz zagrać?
Pozdrawiam. smile.gif

potwierdzam, wszystko było ok
prince

Po kilku black screenach na pes6j zaskoczyło w końcu i potem już bez problemów smile.gif mój nick to Prince25 ponieważ, gdy próbowałem utworzyć plik gracza "Prince" to się nie dało - widocznie zajęty czy cuś, mam nadzieję, ze to nie będzie stanowić jakiegoś problemu smile.gif

Kolega miazga zgodził się rozegrać ze mną mecz, mimo, że zdołał się jednak skontaktować ze swoim sparing partnerem, za co dziękujęsmile.gif

Pozdrawiam

gas
Nie mam problemow z gra smile.gif Jak tylko sie odezwie przeciwnik to zagram sparing.
Bakel
http://board.issonline.pl/index.php?s=&...st&p=312404

W powyższym wpisie można zapoznać się z graczami dopuszczonymi do rozgrywek. Dziś mija termin spełnienia dwóch warunków uprawniających do wzięcia udziału w Lidze PES6:
- rozegrania obowiązkowego sparingu http://board.issonline.pl/index.php?showto...mp;#entry313405
- założenia konta gracza ISSOnline http://issonline.pl/rejestruj2.php

Kilka osób spełnia tylko jeden z tych warunków.
Koxik878
Rozegrałem mecz sparingowy z Prince bo tamten ziomek co miałem z nim grać napisał mi ze rezygnuje bo coś mu nie hula.Graliśmy przez pesj6 i nie było żadnego problemu z połączeniem

Bakel
CYTAT(Koxik878 @ May 9 2010, 12:58) *
Rozegrałem mecz sparingowy z Prince bo tamten ziomek co miałem z nim grać napisał mi ze rezygnuje bo coś mu nie hula.Graliśmy przez pesj6 i nie było żadnego problemu z połączeniem

Ok. Wpisuję Cię na listę.
Piter23
czy ktos ze mną zagra, gdyz moj sparingpartner jest dzis niedostepny, a ja nie mogłem w piątek i sobote. piszcie na gg 1153536

E: dzieki:)
MakssPl
Graliśmy z Afternoonem, gra bez zarzutów.
Wybraliśmy PES6j i był czad.
Dzieki.
afternoon
CYTAT(MakssPl @ May 9 2010, 22:43) *
Graliśmy z Afternoonem, gra bez zarzutów.
Wybraliśmy PES6j i był czad.
Dzieki.

Potwierdzam
Bakel
Ok, Piter23, napisałeś o problemach ze kontaktem z rywalem. Przyjmijmy, że wszystko jest OK z konfiguracją u Ciebie. Dorzucam Cię do składu 2 ligi.
dnb_zolnierka
ja niestety nie moge sie umówić z graczem pablos nie odpowiada mi on moje wezwania do gry ;/
Bakel
CYTAT(dnb_zolnierka @ May 10 2010, 12:07) *
ja niestety nie moge sie umówić z graczem pablos nie odpowiada mi on moje wezwania do gry ;/

Skontaktuj się z Piterem23.
pablos2010
Sorry ale czy ktoś może powiedziec dlaczego nie da się grać na goalserver? i skoro tak to jak zagramy ligę? na jakim patchu gramy?? i czy jestem już zapisany bo jestem na początku i pisze sparing? proszę o szybką odpowiedź closedeyes.gif
d-note
Można grać na PES6j. A na GS6 mam nadzieje, że to chwilowa awaria. Gramy najprawdopodobniej na tym patchu. Powinieneś rozegrać obowiązkowy sparing by jakoby potwierdzić swój udział. Czy jesteś zapisany? Sprawdzaj tutaj.
Jeśli chce ktoś zagrać obowiązkowy sparing to jestem chętny.
Marcin80
CYTAT(prince @ May 8 2010, 23:10) *

Po kilku black screenach na pes6j zaskoczyło w końcu i potem już bez problemów smile.gif mój nick to Prince25 ponieważ, gdy próbowałem utworzyć plik gracza "Prince" to się nie dało - widocznie zajęty czy cuś, mam nadzieję, ze to nie będzie stanowić jakiegoś problemu smile.gif

Kolega miazga zgodził się rozegrać ze mną mecz, mimo, że zdołał się jednak skontaktować ze swoim sparing partnerem, za co dziękujęsmile.gif

Pozdrawiam

Nie dałem rady wczesniej zagrac i problem z wejsciem na serwer miałem. 1-samobójcza
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.