Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Halladin i Kjacek
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE
gutted
Pewnie jak juz wiekszosc z Was wie dwaj czolowi gracze chca opuscic nasz lige. Chodzi tu o Halladina i Kjacka (JTK).
Wszystko zaczelo sie od wizji przyszlej edycji, ktora przedstawilismy jakis czas temu, a skonczylo sie na tak drastycznych krokach ze strony chlopakow. W miedzyczasie doszlo do zupelnie niepotrzebnych i glupich sprzeczek, o ktorych nie chcialbym tu teraz pisac i byloby milo gdyby inni tez do tego sie zastosowali.

Zatem pozegnajmy ich godnie i tak jak na to zasluzyli swoja gra.

Dzieki panowie.
korzen
Szkoda.... 3mcie sie ;-) I zycze wam zeby ''głòd'' do WE 2k2 przyszedl jak najszybciej :) Pozdro....i dzieki za spary .
Bart0o0sh
Ja tam ich nie zegnam bo z nimi ide smile.gif
snake
Szkoda szkoda, ale przecież nikt ich nie będzie prosił żeby zostali prawda...
BTW trzymajcie się!
kemot
Bart0o0sh czy ja zle widze czy ty chcesz zeby ciebie ktos prosil zebys zostal? smile.gif

Widac czas na nowe twarze...
Bart0o0sh
Kemot o co ci chodzi ? bo niebardzo wiem poprostu napisalem ze odchodze i wszystko wiec daruje se te pierdolenie jush wink.gif narka
kemot
fakt pierdolenie, tylko napisales ze odchodzisz w paru miejscach i takie wrazenie zostawiles smile.gif
Bart0o0sh
No tak wyszlo a ty widzisz w tym jakis problem ?? nierozumiem... myslisz ze pisze o tym bo chcem zeby ktos mnie prosil o zostanie ?? buhahahaha smiac mi sie chce
Bakel
Dzięki chłopaki za wspòlne parę sezonòw gry, godna była z Was konkurencja, trzymcie poziom.
Drogi do IO nikt przed Wami nie zamyka, formularz zgłoszeń będzie wisieć dość długo więc nie krępujcie się.
Pozdr
JAACA
Dzieki Adas, Dzieki Kjacus za wszystkie meczyki. WIerze, ze zamilowanie do we2k2 nie pozwoli Wam na dluzsza absencje w lidze:) Pozdrawiam:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.