Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Siòdmy sezon ligi w Winning Eleven 2002
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE
JTK
"a) 01.06.2005 r. - 31.08.2005 r.: zapisy do kolejnego sezonu ligi WE2002, ktòry (to już postanowione) będzie prowadzony na patchu z liga polską w geście podziękowań dla ludzi tworzących obecnie patche"
ehm ?? sad.gif

Najlepiej bylo by zostac przy obecnym patchu oraz zrezygnowac z losowania teamow.
A teksty typu "to juz postanowione" niech pozostana do przemilczenia.
T-Mac
raz na 5 lat mozna zagrac na czyms typowo polskim
zreszta jak mowiliscie kiedys nie raz: bez roznicy czym gramy aby teamy byly rowne
Bart0o0sh
No i ja juhs w tym momecie wniskuje ze rowne one nie beda tongue.gif pewnie.
Nie lepiej wybrac jakis 5 sredniaczkow i niech kazdy gra czym chce i wtedy dopiero bedzie rowno wink.gif No ale to jush " postanowione " wiec wiecej nic nie mowie.

pa! wink.gif heh
kemot
Bart0o0sh nie znajdziesz w 1 lidze 5 sredniaczkow?
JTK: Jak napisal T-Mc, cala granda z teamami do tej edycji jest taka ze nie byly(sa) rowne, wiec jesli chlopaki wola robic patcha z polska liga to ich prywatna sprawa, dlatego ze czesc z nich bedzie tez prowadzacymi lige.
Zastanawia mnie dlaczego nie przytoczyles punktu o testach patcha, to tak zeby pokazac ze z samego zalozenia jestes negatywnie nastawiony...

PS: Losowanie musi byc, tak mi sie wydaje smile.gif
JTK
Wybrac do 10 sredniakow z obecnego patcha i niech kazdy gra ktorym chce i tyle smile.gif
Nie ma co nowego patcha wcisak i wdodatku z nasza liga :/ wprowadzi to tylko zamieszani i balagan.
T-Mac
bedzie dym biggrin.gif
mi to lata kolo bata :!:
powodzenia zycze
Bart0o0sh
Kemot : Ale o co ci chodzi ?? tongue.gif mialem na mysli z tymi 5 zespolami to co nizej napisal kjacek... zeby wybrac 10 sredniakow z tego patcha i kazdy gra ktory mu pasuje ot o mi chodzilo tylko mialem na mysli 5 zespolow smile.gif

Niewiem czy jest sens znowu wrzucac nowego patcha... w obecnym znamy jush druzyny i mozna by bylo je precyzyjnie dobrac i grac bez zamieszania ale robice jak uwazajcie;) i tka niewiem cyz bede dalej gral biggrin.gif
Pio G
a co mi tam i tak gorzej (pod wzgledem doborow teamow) od tego sezonu juz chyba byc nie moze....oby..
StraY
jeżeli ma być tak długi okres na testowanie patcha jaki ma być to nawet gdyby teamy były z ligi mongolskiej wypośrodkujemy statystyki i wybierzemy średniakòw albo zespoły do losowania wink.gif
Pio G
a ino kurde nie zrobcie statsow na poziomie obecnych teamow z tego patcha co teraz gramy ! dawac o wiele wiecej 17 !.
Bakel
http://www.issonline.pl/polevo/ <-= zbadajcie tego patcha i oceńcie, ktòre teamy nadawałyby się do gry;)
gutted
Bedziecie miec 3 miesiace na zapoznanie sie z nowym patchem, mysle, ze tyle czasu spokojnie Wam wystarczy.
Dodatkowo w przerwie miedzy sezonami zamierzamy stworzyc ranking ala liga wloska, wiec to bedzie rowniez dobra sposobnosc do okielznania naszej produkcji.

p.s. skad ja wiedzialem ze pierwszym, ktoremu nie spodoba sie ten pomysl - bedziesz ty.... kjacek.
Staramy sie z kazdym nowym sezonem serwowac Wam cos nowego, siedzimy kupe czasu nad tym, zeby rozgrywki byly atrakcyjniejsze,
a ty jak zwykle potrafisz tylko narzekac, wez zrob cos sam w koncu...
rece opadaja...
Czarny
Ja chce grac swoim Zagłebiem :wink: ;D 8)
Bedzie dobrze :wink: Zrobcie wszystkie Teamy prawie rowne...
Nawet zeby Wisla za bardzo nie odbiegala...
We wszystkich ligach beda te same druzyny :?: :wink:
bits
jak dla mnie to git ;D ale wszystkie teamy nie powinny być takie same powinna być ròżnica w grze żeby było realistycznie. Jak dla mnie to w czwartej lidze powinno być w grupie 8-12 osòb i wybrać z patcha 8 najlepszych teamòw i im przypisać, a w lepszych ligach powinni grać słabszymi teamami by było sprawiedliwie
JTK
Guciu za kazdym razem jak serwujecie jakas nowosc to sa cyrki tongue.gif a na dokladke jak jest jakis problem to ty go nie widzisz smile.gif ale taki urok POLEVO tongue.gif
halladin
dym i tak bedzie:),,,,,,,,,,

Pytanie:::: jak to ma sie dziać wink.gif, że każdy z 20 graczy 1 i 2 ligi będzie w posiadaniu 'wlasnego teamu??'. Czy to ma być coś na zasadzie dokoptowania 2 ligowych druzyn????I jak wisła <teraz cienka jak reszta ligi;)> ma byś wzglednie poròwnywalna do gks:)??

Może pomysł bartoosha jest warty sprawdzenia....... 5-6 teamòw do wyboru i nikt nie bedzie pieprzył o niesprawiedliwości, okrutnym losie i takie tam smile.gif

Albo zrobic drabinke na polskiej lidze, a lige czymś 'ogolnoeroposwiatowym'??

EDIT:::: p.s nerwowi- prosze potraktować moja wypowiedz jako gdybanie i luźną propozycją
gutted
Jakie cyrki, moze je laskawie wymienisz ?
Czy jestes juz tak zupelnie zaslepiony swoja postawa ????, wiesz co to sa testy, o ktorych jest mowa w nastepnych podpunktach ????
wkleje ci , bo moze nie doczytales, napraw ten blad niezwlocznie:

cool.gif 20.08.2005 r. - 31.08.2005 r.: opublikowanie patcha ligowego i jego testowanie przez szerokie grono użytkownikòw,

c) 01.09.2005 r. - 14.09.2005 r.: poprawki patcha z uwzględnieniem sugerowanych zmian,

ale ty dalej bedziesz twierdzil, ze nawet to nie zda egzaminu.

testy beda wlasnie po to, zeby wybrac 10 rownych zespolow, aby szanse wszystkich zupelnie juz sie wyrownaly.
JTK
Najsensowniejszy jest pomysl Bartoszq i tyle a wy jak zawsze macie racje tongue.gif

Masz wklejke odemnie dla twojej zaslepionej postawy
cool.gif po co skoro obecny patch jest zajebiscie przetestowany(cala edycja)
c) po co poprawki ? Wybor 5 srednich teamow chyba nie bedzie problemem

PS
Cyrkow nie ma tylk PIO sobie cos wymyslil z ta Tunezja biggrin.gif
gutted
po to, ze w chwili startu ligi, sklady beda juz dawno nieaktualne. A skoro trzeba byloby zrobic aktualke, to nic nie stoi na przeszkodzie, zeby zrobic calkkiem nowego patcha.
Wszystko rozchodzi sie o wybor druzyn do ligi, a to w nastepnej edycji bedzie zrobione perfekcyjnie. Wiec nie sadz dnia przed ............
Pio G
wiem ze moj glosik sie nie liczy ale...ble nienaawidze polskiej zakichanej guzik wartej ligi sad.gif a teraz bedziemy tymi boroczkami na dodatek grac ble ble ble ... no ale coz skoro tyle ludu chce (tia...szkoda ze to chyba nie 1 ligowcy) to bedzie trza grac tym co bedzie tongue.gif
gutted
POKOJ chlopcy, nie bedzie az tak zle. Raz na jakis czas mozna zagrac polskimi klubami, zreszta zawsze podkreslacie, ze nie wazne czym grac, licza sie dla was tylko staty. Troche wiecej entuzjazmu.
Czarny
Czarny: Ostatnie ostrzezenie, twoja nachalnosc i brak poprawy po kilkukrotnym zwroceniu uwagi zmuszaja mnie do ostatecznosci...

Widze ze juz nawet przylaczyc sie do dyskusji nie moge...
bez przesady kemot przystopowalem juz z postami jakbys nie zauwazyl a forum jest po to zeby sie wypowiadac... to powinien byc plus ze tak czynnie uczestnicze w zyciu forum... ale coz... :?

To, ze Ty wezmiesz Zaglebie Lubin nie znaczy, ze Twoj przeciwnik w meczu pomiedzy Wami nie moze grac przeciwko Tobie ... Zaglebiem Lubin.

wiem Aros o co chodzi...

Wolalbym chyba losowanie :wink:
ten smaczek musi pozostac :wink:
Depor
Mam propozycje - grajmy wszyscy reprezentacją Polski bez patrzenia na formę zawodnikòw :wink:

A tak na poważnie, to pomysł z tymi 5-10 drużynami podoba mi się najbardziej. Sam w ubiegłym sezonie grałem Argentyną i wiem, że przeciwko takiej Irlandii miałem większe szanse na wygraną. Choć z drugiej strony nie przywiązuję wagi do drużyny jaką gram.

Wolałbym grać na lidze polskiej, ale nie będę wściekle zły, jeśli będą to reprezentacje :wink: .

Dzięki Panowie za Waszą prace.

Pozdro.
Cinek
Co do Czarnego to czemu Kemot tak sie oburzasz..jeszcze ktos cie nazwie sztywniakiem i co bedzie wink.gif Ja bym byl za wersja grania reprezentacjami i losowanie smile.gifw wypadku wybierania teamow w efekcie liga bedzie grana kilkoma druzynami co bedzie troche nudne,mniej ciekawe i urozmaicone. Nie idzcie w ta strone sad.gif Moze jakies male glosowanie? smile.gif
kemot
[quote] Jezeli bedzie losowanie lub wolny wybor to ja odrazu rezerwuje
ZAGŁ
Czarny
oj sorki zamiast rezerwuje powinno byc wybieram... :wink:
mam pytanie czy w razie losowania mozna sie z kims zamienic za porozumieniem obu stron??? :?: :?: :?:
8)
Hawok
[quote]oj sorki zamiast rezerwuje powinno byc wybieram... :wink:
mam pytanie czy w razie losowania mozna sie z kims zamienic za porozumieniem obu stron??? :?: :?: :?:
8)[/quote]

Wrzuc na luz Czarny :x

A co do zamienienia sie klubami to jest niemozliwe :? poniewaz prawdopodobnie niebedzie losowania. i wogule jak by to bylo jak kazdy by chcial sie zamieniac : i jeszcze po PRIMO biggrin.gif poco sie zamieniac jak beda rowne kluby
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.