Jako że ostatnio powròciła mi mania WE2002(szkoda ze tak pozno) , postanowiłem zrobic ten temat i zorganizowac mały turniejik. Jezeli bedzie mało chetnych to trudno. Ale jak chcecie sobie pograc to sie zapisujcie. Jezeli turniej doszedł by do skòtku to Regulamin bedzie taki sam jak w lidze IO , z tym ze na kazdy mecz/kolejke mamy 2 dni (zalezy czy bedzie to liga, czy system pucharowy). No to kto chce to niech sie zapisuje.
JA ! (pierwszy)
nick: gringo
gg#4755800
[email protected]
łącze wystarczające
sorki za tą ilośc postow ale były jakies problemy z forum i az 4 sie napisały... (do modow: skasujcie nadmiar ... :] pozdro)
LISTA UCZESTNIKOW :
1. korzen (pierwszy)
2. gringo
Bushmen
May 3 2005, 14:29
ja bushmen
gg-3639755 (tylko dla znajomych)
tlen-
[email protected]
łącze wystarczające
anakin
gg#: 4250509

no a autograf przez telefon
LISTA UCZESTNIKOW:
1.korzen (pierwszy)
2.gringo
3.bushmen
4.anakin
5.saper
OGLOSZENIEE !!!! ANKIETA JEST JUZ NIE AKTUALNA , TURNIEJ ROZEGRAMY SYSTEMEM PUCHAROWYM
ZOSTAŁO JESZCZE : 11miejsc
Gumis_LFc
May 3 2005, 15:09
Gumis_LFc
gg:1513611
łącze zazwyczaj bardzo dobre
LISTA UCZESTNIKOW:
1.korzen (pierwszy)
2.gringo
3.bushmen
4.anakin
5.saper
6.Gumis_LFc
7.shaigan
ZOSTAŁO JESZCZE : 9miejsc
Druzyny : Arsenal , Manchester United , Chelsea , Liverpool , Barcelona , Real , Valencia , Ajax , PSV , Porto , AS Roma , Inter , Milan , Juventus , Bayern Monachium , Bayer Leverkusen
LISTA UCZESTNIKOW:
1.korzen (pierwszy)
2.gringo
3.bushmen
4.anakin
5.saper
6.Gumis_LFc
7.shaigan
8.Empo
ZOSTAŁO JESZCZE : 8miejsc
Na podstawie uczciwego losowania w mojej szklance ,wyniko to :
Korzen - BAYERN MONACHIUM
Gringo - MILAN
Saper - JUVENTUS
Anakin - BARCELONA
Gumis_LFc - PORTO
Bushmen - AJAX
Shaigan - LIVERPOOL
Empo - INTER
A wiec zostały : Roma , Valencia , Leverkusen , PSV , Manchester United , Real Madryt , Arsenal , Chelsea
(ZA ZGOD
siema to ja tez sie zapisuje :wink:
pozdro
siema to ja tez sie zapisuje :wink:
Empo
gg-5872567
pozdro
Empo wskakuje za Rychała. Swoją droga ....przemyslcie przed zapisaniem
Kamilo
gg 1824667
DRUZYNA: Manchester Utd
hehe chciałoby się Manchester....na podstawie UCZCIWEGO losowania dostałes ROM
ja przemyslalem

i sie nie zapisuje
pudek357
May 3 2005, 17:06
pudek357
gg 2604908
;D ;D ;D
pudek....tu obowiazuje zasada losowania

Wylosowałes real
zglaszam sie;] przemoo
gg:3414615
brawo korzen
Przemo wylsowałes ARSENAL
Pytanie do T-Mac lub innego członka redakcjii.....czy mozemy zagrac na waszym patchu ...we2005 ? Ale zemnie gapa ze zapomniałem (thx pudek...przypomniales mi)
Dzieki
zglaszam sie do turnieju :twisted:
GG: 8220727
LISTA UCZESTNIKOW:
1.korzen (pierwszy)
2.gringo
3.bushmen
4.anakin
5.saper
6.Gumis_LFc
7.shaigan
8.Empo
9.Kamilo
10.arek182
11.pudek
12.przemo
13.Dami
14.limbo
ZOSTAŁO JESZCZE : 2miejsca
Gringo - MILAN
Saper - JUVENTUS
Anakin - BARCELONA
Gumis_LFc - PORTO
Bushmen - AJAX
Shaigan - LIVERPOOL
Empo - INTER
Kamilo - AS ROMA
Arek182 - CHELSEA
Pudek - REAL MADRYT
przemo - ARSENAL
limbo - PSV
Dami - MANCHESTER UNITED
Zostały : Valencia CF , Bayer Leverkusen (z Krzyniem na czele)
(ZA ZGOD
Raffels
May 3 2005, 17:44
No korzeń ma powodzenie ten turniej:p
jest komplet! dołaczył stadzik i bulion. za około 10miut bedzie terminarz grupy wszystko

dosłownie 10 minut
UWAZNIE PRZCZYTAJ
LISTA UCZESTNIKOW:
1.korzen (pierwszy)
2.gringo
3.bushmen
4.anakin
5.saper
6.Gumis_LFc
7.shaigan
8.Empo
9.Kamilo
10.arek182
11.pudek
12.przemo
13.Dami
14.limbo
15.stadzik
16.bulion
Gringo - MILAN
Saper - JUVENTUS
Anakin - BARCELONA
Gumis_LFc - PORTO
Bushmen - AJAX
Shaigan - LIVERPOOL
Empo - INTER
Kamilo - AS ROMA
Arek182 - CHELSEA
Pudek - REAL MADRYT
przemo - ARSENAL
limbo - PSV
Dami - MANCHESTER UNITED
Stadzik - Leverkusen
Bulion - Valencia
Regulamin jest taki jak w lidze IO. Chwilka na wyjasnienie ...garmy tak jak w ME ...czyli najpierw w grupach....bez rewazny , wychodzi 2 najlepszych. Potem gramy w systemem pucharowym
mecz i rewanz Drabinke dam pozniej.
GRUPY WYGLADAJA NASTEPUJACO
GRUPA A :
1 AREK 182 (CHELSEA)
2 STADZIK (LEVERKUSEN)
3 KAMILO (ROMA)
4 BUSZMEN (AJAX)
GRUPA B :
1 EMPO (INTER)
2 SAPER (JUVENTUS)
3 PUDEK (REAL MADRYT)
4 DAMI (MAN UTD)
GRUPA C :
1 LIMBO (PSV)
2 PRZEMO (ARSENAL)
3 KORZEN (BAYERN)
4 SHAIGAN (LIVERPOOL)
GRUPA D :
1 GRINGO (MILAN)
2 ANAKIN (BARCELONA)
3 GUMIS_LFC (FC PORTO)
4 BULION (VALENCIA)
TERMINARZ
A
KOLEJKA 1
AREK - STADZIK
KAMILO - BUSZMEN
KOLEJKA 2
AREK - KAMILO
BUSZMEN - STADZIK
KOLEJKA 3
KAMILO - STADZIK
BUSZMEN - AREK
B
KOLEJKA 1
EMPO - SAPER
PUDEK - DAMI
KOLEJKA 2
EMPO - DAMI
PUDEK - SAPER
KOLEJKA 3
PUDEK - EMPO
SAPER - DAMI
C
KOLEJKA1
LIMBO-PRZEMO
KORZEN-SHAIGAN
KOLEJKA2
KORZEN-LIMBO
SHAIGAN-PRZEMO
KOLEJKA3
KORZEN-PRZEMO
SHAIGAN-LIMBO
D
KOLEJKA 1
GRINGO - ANAKIN
GUMIS - BULION
KOLEJKA 2
GUMIS - GRINGO
ANAKIN - BULION
KOLEJKA 3
GRINGO-BULION
ANAKIN-GUMIS
Wyniki prosze wysłac mi na gg:
4720695 ...czesto jestem niewidoczny wiec ,nawet gdy pali sie czerwone swiatełko wysyłajcie wyniki podając grupe . bedzie mi łatwiej......uffff to by było na tyle....jakbym o czyms zapomniał to dac mi znac
Miłej Gry , niech wygra korze...tfu....NAJLEPSZY!!!
Wchodzcie co jakis czas tu...beda tu pojawiac sie informacje...dotyczce turnieju. Relacje mile widziane.
LISTA REZERWOWYCH
1.SNAKE
SORKI ZE TAK POST POD POSTEM ALE MAŁA POPRAWKA DO REGULAMINU !
otoż w grupach gramy ile wlezie czyli grupy mozecie zagrac nawet dzis
ale ze mnie łeb dopiero dziś się dowiedziałem o tym turnieju, no còż może zwolni się miejsce :-(
PS. wskakuje za Sapera, dzięki Saper!
pierwszy mecz jaki rozegrałem to 3 mecz 2 kolejki z Anakinem^ zawsze z nim przegrywałem po 6-0 teraz było innaczej 3-1 aczkolwiek powinno byc 2-2 szersza relacja juz niebawem
snake wskakuje za sapera ....uuuu ;] przejmuje jego team czyli juve
gracz stadzik nie jest zarejestrowany na tym foruum wiec podaje jego gg : 4073565
aaa ja też chce grać....

a moge jeszcze? chociaż rezerwa jakaś?
Bushmen
May 3 2005, 19:55
ja mam pytanie chce sie ktos zamienic za AJAX amsterdam ;D :?:
No to tak właśnie wykonuje opis

i jebać błędy bo jestem dysortografem ważne zeby czytać sie dało;d
Spotkanie odbyło sie na serwerze SAT FILM

zawsze w sparingu pomiędzy Bulionem a Anakinem^ było po 0-6 na lub więcej/mniej ale zawsze na korzyść tego 2. Gdy trafiłem na niego do grypy wiedziałem ze trzeba będzie Się sprężyc i chciałem wypaść jak najlepiej pierwsze 30 minut meczu nudne kilka strzałòw z przewagą Anakina^ w 30 minucie Anakin^ dostaje czerwony kartonik juz nie pamiętam kto ale wiem ze cos takiego było szybko wykonany wolny i blokuje obrona kosa ktòregoś z moich zawodnikòw czyli gramy po 10 w pierwszej Polowie jeszcze bramkę wciska Anakin^ 0-1 do przerwy. w przerwie bez zmian po przerwie ciągle atakuje anakin^ i 0-2 - Anakin strzela 2^ gola - (
KURWA!) po cichu powiedziałem no to juz po meczu ale wtedy zaatakowałem i padła jedna bramka bramke strzelił chyba nie pamiętam kto

ale wiem ze ktoś strzelił po dobitce z głòwki chyba

potem do 90 minuty atakuje bulion bramka wisi w powietrzu ale huj niż z tego nie wynika pòźniej Ronaldinho strzela po rogu w 93 minucie 3 gola dla anakina czyli Barca 3-1 Walencja
dziękuje
ehhh porazka z przemo 1-2
Podsumowanie dnia :
Odbyły sie dwa mecze :
Anakin 3-1 Bulion (grupa D)
Przemo 2-1 korzen ;/ (grupa C)
Tabele
Tabela D
Mecze Pkt stosunek br.
Anakin 1 3 +2
Gringo 0 0 0
Gumis 0 0 0
Bulion 1 0 -2
Tabela C
Przemo 1 3 +1
Shaigan 0 0 0
Limbo 0 0 0
korzen 1 0 -1
Na haju odbyl sie mecz pomiedzy Korzeniem a Przemoo.
od poczatku bylo widac iz bedzie to wyrownane spotkanie mimo iz Przemo dal dupy i nie awansowal do 3 ligi :oops: ,ktorej to pewnym bywalcem jest Korzen,totez kibicow zdziwila akcja w 22 minucie piresa podanie do Henry'ego ten sieknal obronce Bayernu i sam na sam zdobywa prowadzenie.Od razu do ataku ruszyl Bayern ale przypakowani obroncy Arsenalu z Colem :wink: na czele nie dali sie pokonac az tu jedna kontra henryka odegranie do ljunberga i ten zza pola karnego walnal w okienko. konsternacja na stadionie w Monachium .40 min i 0-2.w koncowce pierwszej polowy Przema zespol chyba osiadl na laurach i nie upilnowal skrzydlowego bayernu ktory wspaniale obsluzyl pizzaro albo kogos innego nei wiem;] ktory po strzale glowa mogl sie cieszycz bramki kontaktowej.koneic polowy. Druga odslona spotkania rowniez byla wyrownana- 2 stuprocentowki bayernu 2 arsenalu( henry w slupek i pilka se leciala po lini bramki i zlapal kahn) ale wynik sie nei zmienil
Bayern Monachium(korzen)-Arsenal Londyn(Przemo) 1:2
dziekuje
Dj_Dario
May 3 2005, 21:53
SIEMANO, gdyby zwolniło się miejsce to walcie odrazu do MNIE

GG:3001596, pozdrawiam i milego turnieju
Gumis_LFc
May 4 2005, 10:50
Gumis 7-1 Anakin.
Pierwszy mecz klubem Fc Porto i od razu dobry wynik. Barcelona nie dawała rady w żadnym elemencie pomimo tego iż osiągi graczy Porto są śmieszne...a jednak dało sie grać i to całkiem dobrze:D
Anakin sorry że 7-1 ale nie dało sie więcej pomimo wielu dogodnych okazji:P
kurwa tez sie spoznilem z zapisem... :? Jakby co to piszcie na moje gg9223150, z mila checia zagram. Zycze wielu emocji :!: :!: :!:
Lista rezerwowa to :
- Lucio
-Dj_Dario
-Czarny
Mecze w grupach nalezy rozegrac do do niedzieli włącznie....tzn ze w poniedziałek juz faza pucharowa
Pozdro
pawel_szulc
May 4 2005, 13:58
A mnie na liste wcisniesz korzen?? Nie mialem neta od tygodnia wiec nie zglosilem sie w terminie
dobra to bedziesz 4 na rezerwie....wątpie czy az tylu zrezygnuje. Ale niedługo bedzie nurniej nr 2
4. Pawel_szulc
5. Kemocik
6. Ryneks
arek182
May 4 2005, 15:04
przed meczem prasa rozpisywała sie o wczorajszym odpadnięciu czelsi z ligi mistrzòw cytowała trenera Mourinho: " Po odpadnięciu z Champions League interesuje nas tylko korzen's cup" krązyły tez plotki jakoby mourinho specjalnie odpadł wczoraj, zeby zawodnicy nabrali większej motywacji , rozpisywano się takze przed meczem ze w razie zwycięstwa trener chelsi postawi swoim podopiecznym lody. Nie wiadomo jednak co tak naprawde zmobilizowało piłkarzy chelsea, ale juz od pierwszych minut atakowali oni bramke bayeru. W 3 minucie spotkania Bayer obejmuje jednak prowadzenie , znakomita kontra , zagranie do środka do Berbatova a ten pokonuje bezradnego Cecha. Warto w tym momencie nadmienić ze przed meczem gdy mourinho wszedł do szatni zobaczył ze cała pierwsza jedenastka ma strzałki w dòł :/ , ale nie zmartwił sie tym bardzo gdyz dzięki ruskim dolarom ma długą ławkę rezerwowych. Nie minęło 20 minut i nagle zrobiło sie 1-1 po golu Kezmana , zjebał wcześniej kilka sytuacji ale mądry z niego chłopak gdyż wyciągnął z tego wnioski i kilka minut pozniej wpierdolił na 2-1. Ten wynik utrzymał sie do przerwy, a jeśli chodzi o liczbę strzałòw było 14-2 dla czelsi. Jednak trener mourinho dalej nie był zbytnio usatysfakcjonowany , totez piłkarze ze stamford bridge starali się go zaspokoić. Po przerwie ruszyli do ataku czego efektem było 5 goli ktore udało im sie strzelić w drugich 45ciu minutach. Po meczu trener mourinho az tryskał humorem , opowiadał do w cipy i ogòlnie w szatni było bardzo miło. Mòwił jeszcze ze najbardziej obawia sie Arsenalu ktorym kieruje Przemoo , bo jest najlepszy ale to się okaze...
pieknie Aruś,pieknie...gratuluje
ale nei gadaj tak o tym arsenalu bo zapeszysz

i jeszcze nei wyjde..
dla mnei faworytem jest limbo ktory wylosowal chyb anajlepszy zespol- PSV!!!!! mysle ze miedzy nim a Arkiem rozegra sie walka o triumf w korzen's cup :twisted:
mi sie jednak wydaje ze chelsea (mimo iz w rzeczywistosci najlepszy jest MILAN)powinna wygrac..
grajcie grajcie:)
p.s a co ze zdupcy zdupcy zdupcy??
snake 0-0 Dami
Mecz toczony w b. szybkim tempie, bardzo dużo nieykorzystanych sytuacji z obu stron, to tyle. pozdro!
ftomekk
May 4 2005, 18:17
snake-co tak lakonicznie???
Myslalem ze poczytam o ogromnej ilosci bramek a tu.....
Trudno-powodzenia zycze w dalszej grze.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.