Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z instalacja patcha
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2009 > Problemy z edycją
Gucak666
Sciagnalem patch do pes 2009 ekstraklasy i w instrukcji pisze, ze mam "Z aktualnego folderu 'kitserver'(w głównym katalogu gry) usuwamy wszystkie foldery i pliki Z WYJĄTKIEM FOLDERU 'cs0d.img' znajdującego się w kitserver\img". Ja mam w folderze z gry tylko folder img (ma on ponad 7gb) i w srodku nie ma innych folderow. Jest plik sc0d ale o rozzszerzeniu .img :/
Potem pisze: "Z pozostawionego folderu 'cs0d.img' usuwamy pliki: psv_319 - 323 (5 plików),feyenord_699 - 703 (5 plików) i slavia_694 - 698 (5 plików). Następnie zmieniamy numery dla 5 plików katowice_264,265,266,267,268, na katowice_669,670,671,672,673". Niby jak mam tam wejsc i to usunac? Gra mi normalnie dziala tylko nie wiem jak ten patch zainstalowac bo chcialbym miec ekstraklase polska smile.gif

Z gory dziekuje za pomoc.
daavcio
Przeczytaj instrukcję forumową, bo tamta podana jest dla ludzi, którzy mają wcześniej ściągniętą wersję wcześniejszą z update'm smile.gif

CYTAT(tomaj)
II. Dla użytkowników nie posiadających EP 2009 oraz BIG UPDATE
1. Po rozpakowaniu archiwum
otrzymujemy folder 'EP 2009 Final Version',a w nim foldery:'save','kitserver','cv0f.img'
oraz plik 'EP2009 ServicePack'
2. Folder 'save' kopiujemy/podmieniamy do
C:\Documents and Settings\User\Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009
3. Kopiujemy/podmieniamy sciągnięty folder 'kitserver' do
głownego katalogu z grą
4. Kopiujuemy plik 'EP2009 ServicePack' do głownego katalogu z grą
5. Użytkownicy, którzy posiadają wersję gry z łatką Konami 1.2
kopiują dodatkowo folder 'cv0f.img do lokalizacji kitserver\img
6. Instalujemy kitserver przez kliknięcie pliku setup.exe w kitserverze
(jeśli jest taka konieczność)
7. KONIEC

Tylko nie będziesz miał przyśpiewek, jeśli Ci na nich zależy zajrzyj TUTAJ wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.