Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Młodzi Facmekarzy
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Grafika > Face Edit
Kudłacz7
Kto według z was jest najlepszym Facemakerem do PES 2008 (chodzi o amatorów)
Soncker
Wiesz temat wedlug mnie bez sensu wez nie nabijaj postow i poszukaj sobie.Masz dzial
Kudłacz7
CHUJ CI W RYJ Sonck
Orange_91
CYTAT(Kudłacz7 @ Aug 16 2008, 09:05) *
CHUJ CI W RYJ Sonck

I do kogo masz pretensje? Założyłeś głupi temat i jeszcze masz pretensje a w dodatku nie czytałeś regulaminu forum.
JuveR
CYTAT(Kudłacz7 @ Aug 16 2008, 06:27) *
Kto według z was jest najlepszym Facemakerem do PES 2008 (chodzi o amatorów)

A po co Ci to potrzebne? Na jakiś artykuł w gazecie czy jak tongue.gif
Earl
hehe... no według mnie to ja jestem najlepszy będąc skromnym xD xD xD <joke>
artysta germanista
CYTAT(Kudłacz7 @ Aug 16 2008, 09:05) *
CHUJ CI W RYJ Sonck

lol powiedział chłopak ci prawde temat jak najbardziej bez sensu i z jakiego powodu mu wrzucasz?
Soncker
Kudlacz nie wiem czemu mnie zaczynasz wyzywac jak widac kazdy mnie popiera.Earl jestes poczatkujacy ale u ciebie widze duze postepy.Kudlacz nie wiem po co ci nabijac posty i zakladac kompletnie bez sensowne tematy. Kazdy ma swój poczatek kazdy mial 5 postow.
JuveR
CYTAT
7. Przestrzegajmy zasad kultury osobistej. Nie używamy obraźliwych epitetów i nie wywołujmy kłótni. Użytkownicy, którzy nie będą przestrzegać tego punktu, będą banowani przez moderatorów forum!

Ty nie przestrzegasz...
CYTAT
10. Zwróć uwagę, aby krytykując kogoś (admina, moderatora, użytkownika, polityka itp.) nie przekroczyć granicy pomiędzy krytyką a obrazą.

A tą granicę już przekroczyłeś...

Nie mówiąc już o tym że temat kompletnie bez sensu... Były już konkursy na najlepszych facemakerów rolleyes.gif
Soncker
No i Juventino zacytowal ci Regulamin.Dzieki Juventino. Ktora to juz osoba mowi ze ten tmt jest bez sensu?5?6?
Przemek23
Dobra już nie udawajcie takich wzorowych forumowiczów, jedna osoba powiedziała, starczy, nie wiem po co reszta się wpierdala ;/
luigi7
niezła prowokacja:) niektórzy chyba nie jażą czegośbiggrin.gif XDD
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.