Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Herby - Tutorial
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
WKS
Witam wszystkich wytlumaczcie mi czarno na bialym jak wgrywac herby, mam patcha OE.4.0 i chcialbym stowrzyc jedna druzyne ,tylko nie wiem jak wgrac herb do niej, jakim programem i wogole .Jestem czarny w tym temacie wiec prosze o pomoc albo jakis tutoral po PL biggrin.gif.
Orange_91
CYTAT(WKS&RKS @ Aug 4 2008, 18:58) *
Witam wszystkich wytlumaczcie mi czarno na bialym jak wgrac herby mam patcha OE.4.0 i chcialbym stowrzyc jedna druzyne tylko nie wiem jak wrac herb do niej jakim programem i wogole jestem czarny w tym temacie wiec prosze o pomoc albo jakis tutoral po PL biggrin.gif

A chcesz wgrać do ofa czy do binów?
WKS

to jest chyba to i to
Orange_91
Aha to jak chcesz mieć napis to musisz wgrać przez GGS albo WE Picture Decoder.
WKS
to weź mi napisz instrukcje jak mam to zrobic bo ja w tym temacie jestem "bezbronny" mozna powiedziec a dorobil bym sam pare druzyn
Varies.
Wycągasz za pomocą DKZ Studio plik unknow(lub unnamed) 535.flg oraz 536.flg(najlepiej jak ktoś ma O_texta z OE patcha 4.0).gdy juz wyeksportujesz te dwa pliki blink.gif otwierasz je za pomocą GGS(Game Graphic Studio).Następnie przechodzisz do slotu wybranej druzyny i zaznaczasz jej herb LPM.Logo powinno pojawić się na środku okienka.Nastepnie klikasz na nie PPM i bierzesz open nastepnie wskazujesz wybrane przez ciebie logo(z HDD,Musi byc one indexowane max 256 kolorow).Gdy już to wykonasz twoje logo powinno zastapic tamten logos.Next przeciągasz PPM!(Nie LPM!!!)logo na wybrany slot smile.gif
P.S.
unknow_535.flg-Loga w MEnu
unknown_536.flg-Napisy w grze(CHE,GRO itp)
P.S.2.Tak samo jest jak chcesz dodac napisy smile.gif
WKS
Dzieki CRISS123 ale albo cos zawalilem albo mam program zwalony raczej to 2 jak bylibyscie tacy dobrzy i podali jakis inny program wraz z instrukcja mi wchodzi o wklejenie o tego loga bo mam wszystko of stroje itd tylko to nieszczesne logo;/ i sobie Pesa zepsolem i poszlem plytke od Kumpla pozyczyc i patcha, na szczescie ofa zachowalem

PS. Jak juz bede wiedzial jak z tym logiem sie robi to Napis wezme z Poloni Bytom i tak bede gral np.Kariere mieszana
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.