Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pytanie O Gre W Lidze
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE
SebaRoni_Zmc
WITAM

Ja do tego rankingu zapisałem sie gdzieś na tydzień przed końcem marca. Gdy przyszedłem to w tabeli było tylko 6 osób które miały jakiś mecz... Ja wchodziłem na liste uczestników i do prawie każdego kto był akurat dostępny na GG pisałem i zachęcałem do grania meczy(niektórych nawet namawiałem do zainstalowania gierki bo nie mieli), w ciągu tego tygodnia rozegrałem ponad 40 meczy, a tabela sie rozrosła do 25 graczy... Ranking zakończyłem na 2 miejscu. Dodam jeszcze, że to mój pierwszy tydzień grania w tą gierke, nigdy wcześniej niemiałem z nią styczności xD

Chciałbym się dowiedzieć kiedy ewentualnie będe mógł zapisać się do ligi???

Proszę o odpowiedź... unsure.gif

POZDRAWIAM
Bakel
Wysłałeś zgłoszenie do gry w przyszłym sezonie, więc teraz musisz poczekać na zakończenie bieżącego sezonu. Zostały 3 tygodnie gry.
SebaRoni_Zmc
aha... a to będzie 3 liga??
Mateusz Fortuna
A mogłbym wiedzieć kiedy rusza liga bo się dziś zapisałem do rekrutacji i czy są jakieś szanse żebym się dostał do ligi????
Czarny
Jesteś na podium, 3 miejscu w Rankingu, więc według Regulaminu powinieneś awansować tongue.gif
Mateusz Fortuna
aha to spoko:) a kiedy rusza liga??
whan
Tak jak to było powiedziane w innym temacie - jeśli w ogóle będzie kolejny sezon to na pewno o tym poinformujemy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.