Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Wonski
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Grafika > Kits Edit
wonski1906
Siemanko, paczka strojów WISŁY KRAKÓW, wszystkie komplety meczowe... głosujcie w sondzie, komentujcie... pozdro.

WISŁA KRAKÓW by WONSKi®

Przerobiony model stroju bramkarskiego Korony by Flisak

Link do gotowego folderu (kits, fonts, numbers, etc.)

Jacmen
Stroje są według mnie bardzo dobrze zrobione wink.gif
artysta germanista
niezłe jeżeli to twoje pierwsze
BJS
Boskie stroje Wisełki, naprawde widac ze znasz sie na rzeczy. Pozdro! rolleyes.gif
Dorin
Nie wiem czy wiesz ale w nowym pesie zagiencia koszulek sa wymodelowane ,dlatego tez nie robi sie ich na teksturach... smile.gif pozdro
wonski1906
Cytat(Dorin @ Mar 1 2008, 01:53:23) *
Nie wiem czy wiesz ale w nowym pesie zagiencia koszulek sa wymodelowane ,dlatego tez nie robi sie ich na teksturach... smile.gif pozdro

Wiem, że są już wymodelowane ale tylko na Medium i High. Na Low nie ma takiego "bajeru", więc zrobiłem z teksturą żeby na Low też stroje dobrzy wyglądały :] A to że jest teksturka nie psuje wyglądu na Medium i High... pozdro.
wonski1906
mógłby mi ktoś przesłać screeny tych kitsów z gry na High????? pozdro... , komentujcie, głosujcie :]
Flisak
A musiałeś zerżnąć moje stroje bramkarskie??!! mad.gif
Hal
Łatwo zedytować post, nie? blink.gif
Dorin
Cytat(Flisak @ Mar 24 2008, 16:30:17) *
A musiałeś zerżnąć moje stroje bramkarskie??!! mad.gif

...szycia na pozostalych koszulkach tez sa zerżnięte z twojego wyjazdowego stroju korony :\
Flisak
Cytat(Dorin @ Mar 24 2008, 17:36:16) *
...szycia na pozostalych koszulkach tez sa zerżnięte z twojego wyjazdowego stroju korony :\

Tego się nie czepiam, bo strój Wisły od KONAMI jest prawie że identyczny
wonski1906
Cytat(Dorin @ Mar 24 2008, 17:36:16) *

nie przesadzaj.... szycia są przeze mnie zrobione, tak samo jak reszta stroi. (podstawa by KONAMI), jedynie strój pierwszy bramkarski odgapiony od Flisaka, ale nie identyczny.
marcin_p
Bardzo ładne stroje Wisły. naprawde supe jak na pierwszy stroj do pesa. pozdro
nantis
Świetne stroje Wisły, dzięki. Możesz zrobić stroje wszystkie dla Polski bo inne coś mi nie przypadły do gustu.
sayek
Bardzo mi się podobają te stroje które wykonałeś. Brawa dla Ciebie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.