Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Kksm.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Grafika > Face Edit
kksm
Na początek witam wszystkich. Postanowiłem się zabrać za tworzenie twarzy do pes 2008. Poniżej daje mojego pierwszego feca w życiu. Oceniajcie i mówcie co poprawić. Jeżeli komuś się spodoba w co wątpie moge wstawić bina. Robiłem z pierwszej lepszej foty. Włosy chyba Konami.

OCENKI PROSZĘ!!! laugh.gif
Ronnie-10
Witaj biggrin.gif Mordka jak na poczatek spoko...wyostrz bardziej i "wtop" Bmp w reszte bo widac granice...reszta jest spoko...model zdaje sie byc KONAMI...pracuj dalej...pozdrawiam...
olivier
Wypas morda lecz bmp słabe jak na możliwości PES 2008
Ronni1010
Jak na pierwszą twarz to bardzo dobrze ci poszło, tylko bmp troszkę słabe
może go trochę wyostrz i tylko usta do poprawki
Pozdro
Damian.
Model ładny , BMP postaraj sie wyostrzyć bardziej.
Nawet dobry początek.
Życzę owocnych prac wink.gif
Pozdr
d-note
Twarz nawet, nawet tongue.gif
Bmp mógłbyś bardziej wyostrzyć, poza tym jest oK wink.gif
kksm
Elo. Poprawiłem lekutko Dudka, ale bardziej skupiłem się na Lampardzie choć nie uważam tą twarz za udaną. Bardzo mi się nie podoba jego nos i usta oraz to jak wtopiłem bmp, dlatego w późniejszym czasie poprawie jeszcze właśnie lamparda. Jak ktoś chce jakąś twarz to poprosze o pomysł wraz ze zdjęciem, a sam wybiorę kogo zrobie. Oceniajcie! laugh.gif

OCENKI!!!
szołpas
Zrob kogos kogo nie ma modelu w grze wtedy bedzie mozna zobaczyc co naprawde potrafisz smile.gif
kksm
Ok postaram się. Jakieś pomysły?
OCENKI!!!
Damian.
Cytat(sZ0lpAs @ Jan 3 2008, 18:43:45) *
Zrob kogos kogo nie ma modelu w grze wtedy bedzie mozna zobaczyc co naprawde potrafisz smile.gif

Zgadzam się w 100% ;]

U Dudka wyostrz bardziej BMP i mógłbyś usunąć troche przebarwień z twarzy.
U Lamparda popraw to co napisałeś.

Narazie fejsy dobre , zobaczymy jak będą wyglądać jak będzie robiony model od 0
kksm
Ok. Postaram się. O coś mi się przypomniało. Żeby troche was rozweselić wstawiam twarz którą wykonałem dawno temu do pesa 6. To była moja pierwsza i ostatnia twarz do tej części gry hehe. laugh.gif

Tylko się nie pomylcie i nie oceniajcie jej, ale za to możecie oceniaż lamparda i dudka pare postów wyżej.
Ocenki!!! i pomysły(+fota kogo wykonać).
Witex15
Ja proponuje żebyś wykonał twarze kilku reprezentantów Polski.

PS. Obrazki dam później.
olivier
Twarze jak na pierwsze to bdb,więc ocenki można dać:

Dudek-fajne bmp,ale nadal nie wyostrzone,model godny uwagi 7/10
Lampard-również fajna twarz,tutaj już lepsze bmp,ale popracuj np. nad górną wargą tzn.chodzi mi o jej kształt,narazie tylko 6.5/10
Ronnie-10
Lampard nawet nawet...ale popraw mapowanie i ksztalt ust(ma cos dziwnego na dolnej wardze) oraz popraw to cos pod lewym okiem(z jego perspektywy)...ja daje 5/10..pracuj a beda z Ciebie ludzie..pozdrawiam

Witex15
Mógł byś zrobić twarz jakiegoś Polaka z reprezentacji.
olivier
I co ty z tych fotek chcesz zrobić :| bo chyba nie morde do pesa 2008,co ja mówie nawet do pes'a 6 się z takich fotek mordy nie zrobi.
bilak
pracuj nad bmp bo narazie i tak dobrych modeli nie bedziesz robil

Cytat(Ronnie-10 @ Jan 1 2008, 00:55:13) *
model zdaje sie byc KONAMI...pracuj dalej...pozdrawiam...

no co Ty ?! a ja myslalem ze EA Sports ph34r.gif
kksm
Witam. Dawno mnie tu nie było. Wyszedłem troche z wprawy. Nie wiem czemu mi się tak kolor bmp w grze zmienia i nie moge go zmienić na jaśniejszy. Oceniajcie!
naczelnik5
no kolor bmp bardzo slaby , tzn nie wiem czy to przez jakos bmp czy screena ale te kropki na twarzy sa bardzo brzydkie, ale twarz wydaje sie dobra mimo ze nie wiem jak gosciu wyglada moze pokaz fotke ?
kksm
To jakośc screena. Potem zażuce w lwpszej jakości. Jutro dam fotke + nową wersje.
next Zahorski
naczelnik5
to spoko bo wydaje sie bdb
.::Diego::.
Cytat(kksm @ Apr 26 2008, 19:14:22) *
Witam. Dawno mnie tu nie było. Wyszedłem troche z wprawy. Nie wiem czemu mi się tak kolor bmp w grze zmienia i nie moge go zmienić na jaśniejszy. Oceniajcie!

Beznadzieje. Baaaardzo słaba tekstura.. model to już nawet nie wspomne, mapowanie, jedym słowem niewypał. Nadaje sie do best ever laugh.gif
kksm
No bez przesady diego dzisiaj dam screena bez tych dziurek na bmp i prewiev zahorskiego. Przynajmniej robie graczy bez swojego modelu w grze nie tak jak inni.
Damian.
Robiles go na Krystynie?biggrin.gif Oczy identyczne jak u Krysi.
Pracuj , Pracukj ,Pracuj
pozdr wink.gif
kksm
No staram, się staram, ale fejsy to nie moje przeznaczenie. Jeżeli jakiś fejs się spodoba to mówić to zapodam jego poprawke i jeszcze nad nim popracuje bo jak od początku jest słabo to już nic nie da się z nim zrobić. A tym czasem....
Damian.
Weź popraw dziurki od nosa, usta i oczy biggrin.gif
pozdr smile.gif
naczelnik5
no popracuj nad nim jeszcze bo podobienstwo jest i moze wyjsc z tego dobra mordka smile.gif
who_me
Zahorski - popraw troche oczy. tak czy siak bede czekal na niego.

Paloshi - za ciemne bmp.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.