Zin ligowy |
![]() ![]() |
Zin ligowy |
Nov 29 2004, 22:17
|
|
![]() Mesjasz Grupa: Admini Postów: 570 Dołączył: 4-September 04 Skąd: Wrocław Użytkownik nr: 3 |
dostepny jest on tutaj. zycze milej lektury |
|
|
|
Nov 29 2004, 23:44
|
|
![]() tej Grupa: Mistrzowie ligi Postów: 497 Dołączył: 5-September 04 Skąd: Poznań-tej Użytkownik nr: 18 |
zajebista sprawa :idea: mam nadzieje, że cotygodniowa analiza wynikòw/tabeli/etc. wszystkich lig od następnego tygodnia rusza? :wink:
|
|
|
|
Nov 29 2004, 23:51
|
|
![]() Użytkownik Grupa: Użytkownicy Postów: 5 Dołączył: 8-September 04 Skąd: CRAXA Użytkownik nr: 71 |
JA chce więcejjjjjj!!! Kozacko wam to wyszło, mam nadzieje że będziecie kontynuować ten pomysł bo jest świetny
|
|
|
|
Nov 30 2004, 01:06
|
|
![]() Użytkownik Grupa: Mistrzowie ligi Postów: 85 Dołączył: 9-September 04 Użytkownik nr: 73 |
grr ale text kamilo o meczu ze mna to przesada grrr ja mu jeszcze udowodnie kto tu rzadzi :wink: serio przegiol pale
|
|
|
|
Nov 30 2004, 07:55
|
|
![]() Użytkownik Grupa: Mistrzowie ligi Postów: 340 Dołączył: 5-September 04 Użytkownik nr: 29 |
Jestem mile zaskoczony
|
|
|
|
Nov 30 2004, 10:16
|
|
![]() Użytkownik Grupa: Użytkownicy Postów: 1,504 Dołączył: 30-October 04 Użytkownik nr: 233 |
fajna sprawa..tylko "chudy ten zin" ale przecież to jest premiera. A statystyki z 3 ligi?..powodzenia w dalszym tworzeniu zina. Świetna Sprawa!
|
|
|
|
Nov 30 2004, 12:10
|
|
![]() Użytkownik Grupa: Użytkownicy Postów: 155 Dołączył: 12-September 04 Skąd: Rzeszòw! Użytkownik nr: 91 |
Zin to jakas taka internetowa gazetka :?: :roll:
|
|
|
|
Nov 30 2004, 14:22
|
|
![]() Mesjasz Grupa: Admini Postów: 570 Dołączył: 4-September 04 Skąd: Wrocław Użytkownik nr: 3 |
Cytat fajna sprawa..tylko "chudy ten zin" ale przecież to jest premiera. A statystyki z 3 ligi?..powodzenia w dalszym tworzeniu zina. Świetna Sprawa!
zagatke "grubosci" zina rozwiazesz spogladajac na stopke /zin skladany byl przez 2 osoby w czasie 2 dni Liczymy wiec na wasza pomoc i pomyslowosc. Zin ma byc tworem graczy, ich aktywnym wkladem w scene. oto slowo boze |
|
|
|
Nov 30 2004, 14:52
|
|
|
Użytkownik Grupa: Ligowiec Postów: 61 Dołączył: 7-September 04 Skąd: Warszaffka (L) Użytkownik nr: 63 |
Cytat grr ale text kamilo o meczu ze mna to przesada grrr ja mu jeszcze udowodnie kto tu rzadzi :wink: serio przegiol pale
No sorky Pio ale takie miałem odczucia --> poprostu jestem MISTRZEM heheh 8) 8) 8) |
|
|
|
Nov 30 2004, 16:27
|
|
![]() Użytkownik Grupa: Mistrzowie ligi Postów: 204 Dołączył: 5-September 04 Skąd: wawa Użytkownik nr: 30 |
wyszło sponio----teksty grafa---powodzenia dalej
|
|
|
|
Feb 6 2005, 02:09
|
|
|
legła Grupa: Ligowiec Postów: 365 Dołączył: 22-September 04 Skąd: Krakuf Użytkownik nr: 130 |
zin - gazeta o pes iss we i lidze IO calkiem fajna powiem wieciej wyejbista
|
|
|
|
Feb 6 2005, 16:28
|
|
nieco spoozniona (z miech, dwa) informacja o drugim numerze zina
znajdziecie go tu: http://issonline.pl/zin/issonline_zin_2.tar.gz jednoczesnie chcialbym zakomunikowac, ze jesli nie znajdzie sie nikt, kto chcialby pomooc przy tworzeniu kolego numeru, numer drugi bedzie numerem ostatnim milego czytania |
|
|
|
May 27 2005, 21:24
|
|
chcialbym z duma poinformowac, ze dostepny jest nowy numer zina.
znajdziecie go tu |
|
|
|
| Guest_korzen_* |
May 27 2005, 21:50
|
|
Goście |
Bardzo fajny zin....siano...pisząc staty zrobiłem jeden blad sytlistyczny...otoż :
"Najgorszego szmaciarskiego bramkarza lub słabą obrone miał młody majcherinio, ktòry stracił 52 gole. " Powinno byc bez "Najgorszego" ..ale chyba nie trzeba zmieniac |
|
|
|
May 28 2005, 11:53
|
|
|
Użytkownik Grupa: Ligowiec Postów: 106 Dołączył: 27-October 04 Skąd: Poznań Użytkownik nr: 226 |
"W pozostałych czwartoligowych grupach zwycięzcami zostali odpowiednio: Empo, Wiselka i Lucio. Nieźle sobie poczynali także: Iras, Lipton i Czarny (II grupa), krzy$, gumiś, Anakin i Luki_bw (III grupa) oraz Kjs, Bart, Przemoo i granat. Wszystkim graczom dziękuję za grę w kończącym się sezonie i myślę, że Wasza postawa zostanie nagrodzona III ligą."
Ciekawe jest to że Przemoo, Granat , Czarny,Anakin i Luki_bw baraży o 3 ligę nie graja. To na czym miała polegać ta nagroda dla Nich ? |
|
|
|
Aug 13 2006, 19:49
|
|
Klik Po ponad rokiu powracamy z nowym numerem! Jesli macie jakies opinie, sugestie czy propozycje, piszczie smialo. Milej lektury |
|
|
|
Jul 24 2015, 17:14
|
|
|
Użytkownik Grupa: Użytkownicy Postów: 386 Dołączył: 4-July 15 Użytkownik nr: 60,869 |
Домашний подмосковный сотрудник по морозильникам за дарма приготовит и пробьет дешевый ремонт холодильников Черемушки молнией на дому с квитанцией на любые комплектующие.Прочитать и скачать любые цены вы можете у нас на сайте http://www.xolodremont.ru/
------------------------ речной дешевый ремонт холодильников с прожилкой быстрый дешевый ремонт холодильников на дому в Москве со свистом быстрый дешевый ремонт холодильников Дорогомилово среди ночи |
|
|
|
Jul 24 2015, 17:15
|
|
|
Użytkownik Grupa: Użytkownicy Postów: 386 Dołączył: 4-July 15 Użytkownik nr: 60,869 |
Быстрый сотрудник по морозильникам за сутки подбросит и сделает дешевый ремонт холодильников Черемушки самолетом в гараже с договором на любые комплектующие.Прочитать и скачать все расценки вы можете у нас на сайте http://www.xolodremont.ru/
------------------------ проводной дешевый ремонт холодильников Щукино и вокруг клеточный дешевый ремонт холодильников Тропарево-Никулино не скромно соевый дешевый ремонт холодильников Воробьевы Горы с восторгом |
|
|
|
Jul 24 2015, 17:20
|
|
|
Честный подмосковный мастер по холодильникам в течении пары часов выполнит тестирование и осуществит дешевый ремонт холодильников Черемушки не быстро на дому гарантированно на все детали.Ознакомиться и распечатать любые прайсы вы можете у нас на сайте http://www.xolodremont.ru/
------------------------ шумный дешевый ремонт холодильников Строгино в Москве ручной дешевый ремонт холодильников Гагаринский на дому круглый дешевый ремонт холодильников Марфино в офисе |
|
|
|
Jul 24 2015, 17:25
|
|
|
Классный выездной мастер по холодильникам за недорого сделает тестирование и осуществит дешевый ремонт холодильников Черемушки мгновенно в Москве гарантированно на всевозможные узлы.Ознакомиться и скачать расценки вы можете у нас на сайте http://www.xolodremont.ru/
------------------------ походный дешевый ремонт холодильников Атлант в Москве галстучный дешевый ремонт холодильников Люблино для всех водяной дешевый ремонт холодильников Даниловский в столице |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8th October 2026 - 09:09 |